Again and again

Pust!

När man trodde att man kunde pusta ut och slappna av eftersom att filosofiprovet och plugget äntligen är över så behöver man ju tydligen redan nu börja plugga på ännu ett nytt prov (naturkunskap) som är på tisdag. Ganska svåra saker med hjärnan, hjärtat, nervsystemet, lungorna, sjukdomar osv. Kommer nog bli svårt att lära sig alla olika begrepp, men absolut inte lika svårt som det där jäkla filosofitjaffset var...

Men men, hann inte med någon träning idag heller, lite segt, men håller kvar samma vikt och äter mycket mindre än förrut. Idag blev middagen 4 köttbullar och sallad. Till efterrätt blev det en kopp thé med lite mjölk! Yes, again and again!



yes, i'm a neard!

Two-toned-hair = trendigt!



Så jäkla snygg utväxt!



Typ så jag håller på att skaffa nu. Älskar blont hår ju, men det sliter så mycket så kör en "two-toned-hair" ett tag nu. Trendigt som satan också! ;D



Trendigt :) Vad tycker ni?

Tisdag den 31 januari



God morgon! :)

Januari går mot sitt slut, sista dagen idag faktiskt. Känns om om tiden bara flyger bort...

Funderar på att köra en "osminkad look" idag, men jag vet inte riktigt, känns som en "onsdags-look" att vara osminkad, men på onsdag så har Danderyds Gymnasium (DAGY) öppet hus och jag måste spela med musiken, så då måste jag vara sminkad ändå på kvällen...

aja, nu är det dags för frukost! Tror det blir llaktosfri ättfil och kokos. Kanske orkar koka ett ägg också?

Lindshe söker assistent

Shit asså, jag är verkligen dålig på att hålla koll på min mejl (och rensa den för den delen...). Fanns 122 mejl i inkorgen som jag inte brytt mig om/ orkat svara på typ i 2 månader. Behöver en assistent snart alltså! ;)

Idag har jag pluggat filosofi (har prov imorgon). Sen gjorde jag även lite matte C eftersom att vi har diagnos på onsdag. Efter det så blev det lite projektarbete (kolla mejl, plus sammanställa lite olika svar) och till sist idrott och hälsa B (skriva träningsprogram).

För en stund sen kom jag hem från gymmet. Åt lite mat och duschade. Ska snart smörja in mig med BUS! På gymmet blev det 15 minuter skridskomaskin (100 kcal) och sen ben/rumpa pass med lite blandade magövningar. Inte alls jobbigt idag, vet inte vad det var med mig. Jag pumpade på som vanligt och bara "flög" fram på gymmet. Dock var det fullproppar (som vanligt) så man fick stå och vänta på benmaskinerna efter varje gång man hade kört en annan maskin... *segt*

Hoppas ni haft en bra dag! ♥




Bild redigerad av en kompis!

5 bus-tips

5 BUS-tips: (brun utan sol)

1. Förbered huden genom att rengöra, peela och återfukta. Var noga med anklar, hälar, armbågar och knän.

2. Tvätta händerna direkt efter applicering eller använd handskar.

3. Vänta cirka 30 minuter innan du klär på dig för att undvika att kläderna blir missfärgade.

4. Undvik att raka eller bada området minst en timme efter applicering.

5. Blanda ut BUS med vanlig hudlotion där du vill slippa fula linjer.



Typ: Vit lotion
Verkande ingrediens: DHA
Volym: 150 ml
Förpackning: Plasttub med lock
Övrigt: Innehåller rapsolja
+ Produkten ger snabbt resultat och har en diskret doft. Dessutom ett lågt pris.
- Kladdigt lock
Cirkapris: 80 kronor



Typ: Nougatfärgad kräm
Verkande ingrediens: DHA
Volym: 150 ml
Förpackning: Plasttub med lock
Övrigt: SPF Innehåller avokadoolja och vitamin E
+ Krämen går snabbt in i huden och resultatet blir jämnt. Lågt pris.
- Den är inte så dryg och doften försämras efter applicering. Locket blir kladdigt.
Cirkapris: 85 kronor

De här 2 brun utan sol är de som jag har använt och tyckt var bäst och mest prisvärda! Den från Aco använde jag senast idag (dock tog den slut). Ska köpa ny snart!

Vilka brukar ni använda? Har ni några bus-tips? :D

Melba.se

Hello darlings!

Har ni hört talas om internetbutiken Melba.se ? Vet att Foki handlade mycket där förrut innan hon flyttade iväg och att de har grymt snygga kläder och skor! Titta så fina skor jag hittade idag! :)



499:-

(finns i storlek 35-39)



499:-

Samma storlekar



549:-

Samma storlekar

Vilka tycker ni är finast? :)

Du och jag under täcket, baby



Du och jag under täcket, baby

En av mina absoluta favorit-svenska låtar just nu ;)

Resultatet från solariumet

+ =



Röd som en kräfta?....



Med brun utan sol på (Aco's bus)



Yey, fortfarande lite rosaröd efter solariumet även fast jag smörjde in mig med blueberry body lotion från the body shop och Aco's brun utan sol efter... Aja, rodnaden brukar lägga sig dagen efter och det är väldigt sällan som jag bränner mig.

Lite osmart att sola solarium mitt i vintern också kanske eftersom att jag var väldigt vit och huden är mer känslig för solljus nu än på sommaren när man redan har en grund-tan. Men men, man lär sig av sina misstag! Nästa gång kanske jag tar på lite solkräm innan (har inte använt solkräm på typ 3 år när jag solar ute....), det är alltid coconot tanning oil som gäller för mig! :)

Aja, kommer i alla fall att få använda min "sommar-foundation" imorn eftersom att jag e så brun nu ;)

Dagens träning

Hello babes, saknat mig? ;)

Drog iväg till gymmet idag och var HELT inställd på att jag skulle köra ett tungt ben/rumppass men ändrade mig helt och det blev ett armpass (axlar, biceps,triceps, övre del av ryggen). Som kondition blev det bara 100 kcal och 15 minuter på skridskomaskinen. Har inte ätit så mycket idag så kände att jag inte behövde förbränna så mycket heller.

Har just duschat och funtar på vad jag ska göra nu? Var på solariumet en sväng innan så jag borde väl smörja in mig. Sen kanske kommentera lite bloggar eller kolla snygga outfits?

Dagens mellis blev 2 ananasringar, mums mums!



Smalare och smalare...

Tränar ni något? :)

Gelénaglar före och efter

Blev så trött på utväxten på mina naglar så jag bestämde mig för att fila ner och klippa av dem!



Klipper av mina vackra gelénaglar med silverglitter tippar...



Ser ni utväxten på typ halva nageln?



Blev lite kladdigt men, färdig målade naglar med abstrakt design. Älskar det korallfärgade lacket ;)



Vad tycks? :)

Vacker vintermorgon



Så vacker i min rosa one piece ;)



Vackert med snö och sol som lyser igenom träden i skogen



Solen ♥

Längtar såååå mycket till sommaren! Bara drömde mig bort idag under morgonpromenaden om att få gå runt i flipflops, shorts och magtröja på stranden! Ge mig sommar och värme nu! :)

Internetshoppar...

För lat för att gå ut på stan och shoppa och för lite tid. Då är det bara att internetshoppa! :) Egentligen är det söndagsgöra men men, den här gången fick det bli en lördagsvana! Allt jag klickade hem kommer från Bonprix.se! Har ni handlat där någon gång? Jag älskar att hitta nya, roliga och bra hemsidor att internetshoppa ifrån, så om ni har några på lager så tipsa mig gärna!





Beställningsvärde: 854.- kr
Exkl. Expeditionsavgift: 49.00 kr
Faktureringsavgift: 19.00 kr
Totalt pris:
(inkl. moms)
922.- kr


Den lila klänningen är bara "sååååå to-die-for" :) På lördag blir det utgång med tjejerna och dååå, ska jag ha på mig den (om den passar...) ;D

Vuxenpoäng!

Har just handlat lite ingredienser till bröden och barsen jag ska baka idag. Mamma är inte hemma så får klara mig helt själv! Jag som knappt kan något (aldrig bakat bröd i hela mitt liv!) måste ju också lära mig någon gång, eller hur?

Precis som alla andra vuxen saker man måste göra och lära sig; städa, tvätta, diska, laga mat, bädda sängar. Det som mamma alltid gjort i alla år åt mig, måste jag snart lära mig att göra själv! Blir ju rå-mycket uxenpoäng om jag klarar det ;)

Jag klarar i alla fall av att gå ut gymnasiet med hyffsat bra betyg och känner mig duktig och stolt över det, somliga klarar ju inte ens det? Måste vara jobbigt att stanna kvar ett år till/gå om osv. Men alla har ju sina bekymmer, inte bara jag som bär på mina egna.

Aja, nog om tankarna. Dags att baka brööööööd! :)




Blev inget gym idag förresten, vilar upp mig ännu en dag! Ska göra lite situps och styrka hemma bara, men imorn, då fan! :)

Nyttiga bars

God morgon!

Sitter och pluggar filosofi. Har just ätit lite lunch, en korv med bröd och ett glas juice. Pappa övar trummor så jag sitter ensam i mitt rum med öronproppar för att inte störas! :)

Tog min koffeintablett typ vid 11 idag och pulsen ligger på 100 nu, så sjukt segt och jag är helt skakig i kroppen! Brukar ju ta den vid 6 / halv 7 på morgonen och då blir det inte så mycket problem, knas...

Snart ska vi åka ner till affären och handla lite ingredienser till matbröd som jag tänkte baka idag och nyttiga bars. Hittade ett recept på internet (se nedan) och ett i vikt väktarnas kokbok. Får se vilket jag väljer, båda såg lita goda ut! :D

Powerbars av Jacob Wismar


2 dl havregryn
2 dl blandade nötter, fröer och kärnor
2 dl blandad torkad frukt
1 dl naturell yoghurt
2 tsk pepparkakskrydda*
1 msk honung
En nypa salt

Gör så här:

1. Sätt ugnen på 110˚C. Grovhacka nötterna och den torkade frukten.
2. Blanda med resten av ingredienserna i en bunke. Blanda ordentligt till en ”deg”.
3. Forma till snygga bars.
4. Lägg dem på smörpapper och grädda dem i ugnen ca 1½ timme.
5. Låt svalna och rulla sedan in varje bar i folie eller papper. Förvara torrt.

 

Mumsiga, right? Perfekt mellis ju, bara 75 kcal per bar!


skor skor skor skor......

Hej :)

Igårkväll hade jag inte så mycket att göra så då tittade jag såklart på internationella shoppinghemsidor, sååå underbart! Hittade den asiatiska hemsidan fashion4us.com som verkar jätteseriös och hur bra som helst! Jag är helt insnöad på asiatisk söt gullig style n' fashion och vill bara ha allt! Igår kollade jag in skor och väskor!



ca 81:-



ca. 83:-



ca. 85:-

Så sjukt billigt och så sjukt söta? Dock har jag inte riktigt förstått mig på hur man mäter fötterna, storlekarna och ändrar om så... men det är väl bara att läsa på, på något sätt ;)


Fler skor hittar ni här!

Jag slutar äta

Hello brudar!

Idag har jag haft mycket för mig! Först skola 8.30-14.30, sen var det direkt hem, plugga filosofi, baka kladdkakemuffins till projektarbetet, äta mat och till sist ta ett varmt bad. Hade lite skönt "mini-spa" för mig själv med scrub, ansiktsmask, body lotion mm. Allt såklart från the body shop!

3:e vilodagen för veckan, känns jävligt jobbigt eftersom att all stress sitter kvar i kroppen utan träning... Men eftersom att jag har haft ont i halsen så får jag verkligen inte träna hårt på gymmet. Gjorde lite situps och benböj ändå hemma för att "hålla formen".

Jag har börjat äta alldeless för lite och pappa kommenterade det idag vid matbordet. "Du äter ju ingenting längre, du vet att det där kan starta ett sjukt beteende i huvudet" sa han. Men jag äter mindre för att jag inte tränar, för att jag är stressad och har ångest. Jag har totalt noll aptit längre till frukost och middag, det bara går inte att äta liksom. Är knappt sötsugen längre, woohh! (Mamma köpte sockerfritt godis till mig)

Morgondagens schema ser ut såhär:

9.00 plugga filosofi
12.00 lunch
13.00 gymmet
15.00 plugga filosofi
16.00 vila/göra vad jag vill


Veckans babe :)


Regler:


- Skriv "jag är med" eller liknande i det här inlägget. ANDRA kommentarer skrivs i inlägget under tack! :)

För större chans att vinna:

- Följ min blogg på Bloglovi'n. HÄR!
- Skriv ett inlägg om tävlingen på din blogg.

Lycka till! :)

Sovdags!

Klockan är snart 9 och vad betyder det? jo, sovdags! :)

Har varit en lång dag för mig och eftersom att jag blivit lite småsjuk så fick jag ju heller inte träna idag... så jäkla segt! Blev att åka hem, plugga filosofi 1 timme, äta lite middag och sen typ dö i badkaret med massa gottigottgott produkter från The body shop (mitt favoritmärke) ♥ Scrub, shower gel, body butter ♥

Nu har jag degat framför datorn ett tag, letat lite recept på kladdkakemuffins som jag ska baka imorn och svarat på 60 kommentarer typ (ni vet ju hur måååånga jag har arkiverade, flera hundra!)

Aja, nu ska jag torka håret och sen krypa ner i min mysiga,varma säng med min pälsfilt! MYEES!


Gått ner 1 kg!!! :D

YES! :D

När jag ställde mig på vågen imorse så visade den 46.3 kg! Det menas med att jag har gått ner 1 kg! :) Superdupernöjd med mig själv idag, såååå skönt att känna och se resultat!

Startvikt: 47.3 kg
Målvikt: 44-45 kg och minskat midjemått och lår.

Dock blev det inte lika kul idag ändå eftersom att jag börjar bli lite småsjuk och då får man ju inte träna... Har inte tränat på 2 dagar nu och det känns förjävligt. Känner mig som en helt annan person! :/ Men precis som pappa sa så, bättre att vila några dagar tills jag blir frisk istället för att träna när jag känner mig dålig och bli ännu sämre! Pappa ger faktiskt smarta råd ibland ;D

Dagens thinspo:



Och för alla som tjatar... yes, jag ska gå ner i vikt och bli smalare! ;)

Min navelpiercing

Fick en fråga på blogdesponse av någon som undrade om jag hade en navelpiercing och hur det såg ut osv!

Det stämmer ju bra att jag har en navelpiercing :) En riktigt fin liten diamant om jag får säga det själv! Tog den när jag var 15 år, alltså när jag gick i 8an. Fick tillåtelse av mina föräldrar och mamma var med till och me! Jag tyckte inte att det gjorde speciellt ont, det är nästan värre att ta hål i örsnibbarna än att ta hål i naveln!

Såhär ser min piercing ut:




Magrutor snart.... ;)



Just nu har jag i en piercing som ser ut som en liten blomma ( nästan som en stjärna ju)

Har ni piercing någonstans? :)

Casinoeuro.com

På Casinoeuro.com kan man Spela casino på skoj eller med pengar! :) Smart va? Att liksom välja efter den nivån man själv ligger på. Själv har jag aldrig spelat casino förrut, men det verkar verkligen kul och jag skulle vilja testa!

Det är gratis att registrera sig på hemsidan och tar endast 2 minuter. Mer än 750,000 kunder har registrerat sig och haft kul.

Såhär funkar det:
  1. Välkomstbonus på 100% upp till €100 automatiskt vid din första insättning.
  2. Automatiska månatliga bonusar.
  3. Spela om de största jackpottarna på nätet.
På hemsidan finns hundratals spel och allt ser jätteroligt ut! Man kan bland annat spela på Video slots, spelautomater, Bordsspel, videopoker och en massa annat! Sidan verkar väldigt seriös och pålitlig och jag skulle verkligen kunna rekkomendera den till andra nybörjare!

Mitt favoritspel "bejeweled" finns där och det är sjukt roligt. Det går ut på att man trycker på olika kristaller för att få "trippelpar" och sen få poäng. Ett annat roligt spel är "lucky 8 line"

Brukar ni spela på internet? Är det kul/tråkigt? :)


En ny beundrare...

OMG! :)

Titta vilken söt beundrare jag har! Han skrev i min frågelåda på blogresponse.com och jag blev sååå glad när jag läste det igårkväll! Meddelandet fick jag dock för typ en vecka sen, men såg det inte förrän nu, men som sagt jag blev sååå glad och detta gjorde verkligen min kväll igår!

"Hej Du är bara så jädrans super super supeer otroligt extremt skit snygg

tjej det ska du veta + att det kommer en massa röda kärleks hjärtan känns

det som från mig till dig för min själ säger titta en sån snygg tjej och då blir jag kär.

puss o kram på dig du snygging." - "F"



Har ni några frågor eller kommentarer så får ni gärna ställa dem här eller i min frågelåda! :) Puss puss

Pumpa musklerna

Skönt det var att gymma idag! :)

Även fast jag kände mig svag och skit så körde jag på typ som vanligt. På några maskiner körde jag samma vikt och på några fick jag sänka efter det andra setet, men men sånt som händer! Bara att pumpa på nästa gång jag kör!

Muskelgrupper jag tränade idag:

Axlar
Biceps
Triceps
Bröst (bara en övning)
Övre delen av ryggen/baksida axlar

Uppvärmning:

15 minuter skridskomaskin (100 kcal)

Nu har jag precis duschat och satt på mig pyjamasen. Tänkte torka håret och sen krypa till sängs!

Vi hörs imorgon! Puss puss ♥

2 timmar filosofiplugg

Hello :)

Har precis blivit klar med allt plugg, fyfan vad filosofi är tråkigt? Aristoteles, Platon, Sokrates och 1 miljon andra gubbar man ska kunna allt om. Inte intressant någonstans?

Satt i alla fall i 2 timmar och läste, svarade på frågor, gjorde mindmaps och repiterade, jäkligt segt, och det var bara hälften. Imorn blir det den andra halvan som är till provet! USCH!

Snart ska jag dra mig ner till gymet. Kondition och arm/rygg/axel pass står på schemat idag, kommer bli tungt! ;) Vad skulle jag göra utan träningen? Det är mitt liv och som att fri från verkligheten!


I'm in love with you...



Underbar bild från i helgen! :) Clara, Louise, jag.

Fler bilder kommer upp senare idag (och på FB Rebecca!!!) Så håll utkik! ;D

Nya små favoriter



Nya favoriter hos mig som jag fick i julklapp!

I love... serien är helt underbar och doftar så gott. De löddrar inte så mycket och är inte speciellt dryga men de doftar gudomligt! Mina 2 bästis favoriter är de till höger lemons & lime och blueberry & smoothie! Den röda har jag även som handkräm i väskan!

Finns att köpa hos kicks! 500 ml för 69 kr (Mina är små, 100 ml styck)

Chailatte



Alltid bäst att börja dagen med en stor och god chailatte från underbara Espresso House, Mörby! :) Lite för mkt kalorier i en sån här, jag veeet, men ibland måste man få unna sig, och klara av morgonen i skolan!

Brukar ni unna er något mitt i veckan när ni haft dåliga dagar? :)

Tungt ben- och ryggpass! PB!

Börjar veckan med att ha ångest - avslutar dagen med att ta 2 personbästa på gymmet! Känns lagom skönt :)

Uppvärmning/kondition :
25 minuter skridskomaskin intervall 1 minut upprätt läge, 1 minut bakåtlutat läge, nivå 3. PERSONBÄSTA! Svettigt ;)

Pass: Rygg + ben/rumpa + några situps och vanliga magövningar.

På liggande benpress så drog jag upp min dubbla vikt idag. PERSONBÄSTA! När jag började gymma så låg jag typ på 40 kg, nu har jag ökat ända upp till 90 kg! :D Det går så jäkla fort framåt för mig!




Benpress!

 

Hoppas att ni har haft en fin dag :) ♥

Ersätter ångesten med träning

Idag har det verkligen varit en jobbig dag. Ångesten kom redan kl 8.45 imorse på mattelektionen och har följt efter mig som en skugga fram tills nu. Mitt mål för dagen var egentligen inte att jag skulle få ångest utan att jag skulle klara av dagen och må bra, men det gick ju helt åt helvete...

Matteångest: Jag får prestationsångest när jag inte förstår och måste fråga hela tiden, det får mig att känna mig dålig och jag blir så irriterad. Kan vara sur en hel dag.

Filosofiångest: Idag fick vi ytterligare ett papper till filosofiprovet som är på tisdag. Vi har fått totalt 4 papper med bara frågor, totalt kanske 50 sidor att läsa i boken om 5-10 olika personer och totalt (med ganska många frågor borttagna) 78 frågor. På provet kommer det vara kanske 10-15 frågor och allt onödigt skit som vi har varit tvugna att läsa på och lära oss går till spillo och onödig tid har konsumerats. SEGT!

Som sagt, för att få bort all ångest, svett och tårar så ska jag köra ett jävligt hårt pass på gymet idag. Ska trigga mig själv till "jag är bäst, jag behöver inte ha ångest, jag är bra i alla fall... osv" och träna stenhårt på kondition och ben/rumpa/rygg.

Wish me luck babes ♥

Jag blev utmanad!

Jag blev utmanad av Bellzor! Såg det just nu när jag kikade runt på google och sökte på "lindshe blogg" :)

1) VAD GJORDE DU FÖR TIO ÅR SEDAN?

För 10 år sedan var jag ca 8 år. Då går man väl i 1an eller 2an? jag var en väldigt orolig tjej och hade svårt att gå till skolan och ville absolut inte vara utan mamma och pappa en sekund! Jag gick på gymnastik på kvällarna och tränade några gånger i veckan. Min träningshysteri började redan när jag var 3 år ;)

2) VAD GJORDE DU FÖR ETT ÅR SEDAN?
För ett år sedan, så gick jag andra ring på gymnasiet. Det var en väldigt jobbig tid i mitt liv och jag var väldigt stressad och min prestationsångest ökade rejält mycket, hade ångest varje gång jag skulle plugga, gå till skolan osv. Ändå jobbade jag på som vanligt på jobbet varje helg och trivdes hur mycket som helst där! På våren fick jag även körkort, tänk att det är såå länge sen!



3) FEM SNACKS DU GILLAR
* Grönsaker och sour cream onion dip
* Exotic snacks med blandade nötter och frukt
* Kesella hallon med fruktsallad
* Karamellkungen lösgodis
* Tuggummi


4) FEM SÅNGER DU KAN HELA TEXTEN TILL:
Fade into darkness - Avicii
Maraca - Mohombi
Party rock anthem - LMFAO
Little bad girl - David Guetta
Call my name - Tove Styrke


5) FEM SAKER DU SKULLE GÖRA OM DU VAR MÅNGMILJONÄR:
Köpa ett lyxhus i Miami, USA med pool och 1000 kvm2 husyta!
Köpa en rosa cool bil
Skänka pengar / åka till Afrika och bidra med stöd till fattiga barn, sjukhus och skolor
Shoppa alla märkeskläder/väskor/skor jag vill ha
Spara några tusenlappar i månaden!

6) FEM DÅLIGA VANOR:
Att jag alltid får ångest när jag ska plugga
Att jag alltid måste göra allt fullt ut (ex. träna, skolan)
På senaste tiden har jag haft jäkligt svårt att sova borta, det hade jag inte förrut!
När jag säger och tänker för mig själv "jag ska inte äta godis på hela veckan" så hetsäter man och tänker på socker hela tiden- en jäkligt dålig vana!
Att jag alltid stressar upp mig 10x mer för saker än vad jag egentligen skulle behöva göra.




7) FEM SAKER DU GILLAR ATT GÖRA:
Shoppa (!)
Festa, klubba, dansa
TRÄNA!!!
Blogga och skriva kommentarer till andra
Photoshoppa och ta foton med systemkameran

8) FEM SAKER DU ALDRIG SKULLE KLÄ DIG I, ELLER KÖPA:
Mycket av kläderna från monki skulle jag aldrig köpa, men en del saker där är faktiskt helt okej!
Rutiga byxor
Tantiga blusar
USA shortsen - så jäkla fula
Helplatåskor, också jävligt fula (såna där med platåsula över hela skon)


9) FEM FAVORITLEKSAKER:
Datorn
Systemkameran
Mobilen
Trummorna
Walk-in-closeten

10) SEX PERSONER JAG VILL SE GÖRA DEN HÄR UTMANINGEN:

http://elinitas.blogg.se
http://solinjamil.blogg.se
http://flavoured.se
http://stylealex.blogg.se
http://annielivet.blogg.se
http://t
hetigerwoman.blogg.se




Dagens mat -kcalunderskott

Hello!

Shit va dålig aptit jag har haft idag, har inte vart hungrig alls! :/ Imorse till frukost åt jag en fralla med ost och sallad och en päronfestis, till lunch ett glas pepsi max och en kokt korv med bröd, till middag ett glas pepsi max och ett glas mjölk.

Har fått i mig så grymt lite kalorier idag och har knappt orkat göra någonting, därför fick inte heller träna för mamma... Men vi tog en halvtimmes promenad i snöstormen efter min tupplur! :) Skönt och uppfriskande men samtidigt kallt och blåsigt!

Imorn ser jag fram emot ett tungt benpass på gymet efter att jag har pluggat filosofi. Ska även träna kondition i form av trappmaskin, crosstrainer och skridskomaskin! Nu ska benen bli smalare :D



Benen till vänster är ju "to-die-for" ! ;)

Isabells.nu lånar min bild

Hello!

När jag kom hem idag så käkade jag lite, pluggade lite och sedan dog jag i sängen och har sovit tills nu. Mamma väckte mig, men det var jävligt jobbigt att gå upp...

Men innan jag gick och lade mig så kollade jag igenom alla kändisbloggar som jag läser varje dag och när jag tittade in på http://www.isabelles.nu  aka Isabell Strömberg så såg jag att hon hade gjort gelénaglar och lånat min bild och lagt ut på hennes blogg. Men otroligt nog så hade hon inte skrivit att hon hade lånat den (som de flesta bloggerskor gör) så...

Men min bild är det i alla fall och mina naglar! :) Här har ni bådas inlägg





Hon har bara redigerat bilden lite smått och vinklat ner den, men men :) Kul ändå tycker jag! Hon är ju liksom "kändis"...

Helgen på Amnesia










Ja, bilderna säger väl allt? :D

Igårkväll spenderades kvällen på nattklubb Amnesia med ett stort gäng av glada och goa' vänner! Vi drog dit typ vid 10, halv 11 och drack drinkar/cider/rosé och öl fram till typ 12 då happy hour var slut. Efter det så röjde vi runt som galningar på dansgolvet som var fullt av snygga och roliga människor! Mycket dans blev det....

Efter ett tag fick jag grymt ont i huvudet (hade nog smakat lite för mycket på allas drinkar, redbullvodka är fan farligt...) och så tog vi lite luft, drack vatten och kissahhh, sen var det bara att dra sig in på dansgolvet igen och köra gärnet!

Amnesia - Skön musik, skönt folk, skönt allt! ;)

När kl började närma sig 3 (när stället stänger) var det bara att dra iväg på efterfest. Först förbi BK för nattamat (mums vad gott det var...) och sen bara tunnelbana och buss till Årstaberg! Från det stora gänget som var från början var vi typ bara 8 pers kvar nu. Några drack öl, några körde chat roulette och andra halsov... Vid halv 7 tänkte vi "kanske dags att dra hem eller"

Så vid halv 8 imorse så kom vi hem till Rebecca där jag och Clara skulle sova. Jag hade sån fruktansvärd hosta så jag sov bara 1,5 timme inatt, vaknade hela tiden, drack vatten och käka halstabletter, sen vid 10 så klädde jag på mig, hade gårdagens smink och skit och sen var det bara att packa väskan och kila ner till tåget.

Kom hem vid halv 12 och nu sitter jag här :) Hade en fruktansvärt rolig kväll igår och jag är helnöjd även fast jag fick en jävligt jobbig huvudvärk och hosta! Det här måste göras om ;)

Nu ska jag sova... Godnatt!

The body is meant to be seen, not all covered up

Lite träningsinpiration och fina texter! All inspo kommer ifrån bloggen "palatset där ALLA kroppar är välkommna"

The body is meant to be seen, not all covered up - Marylin Monroe

Just be who you want to be, not what others want to see.





"Alla är vi perfekta på vårt eget vis, låt ingen ta det ifrån dig!"



Den nya barbin till vänster, den gamla och "sjuka idealet" till höger






Del 2 - 5 kan ni se på youtube :)

Tragiskt att små 10 åringar i England tycker att de är tjocka och vill gå ner i vikt. De är bara 10 år???



När jag var mindre så börjde jag upptäcka smala personer och smala ideal hos sytrarna Olsen. Jag visste inte vad anorexia vad och hon förklarade. Förebilder som blev dåliga när man är liten...

"call it sickness, call it madness, call it obsession"


Amnesia

Hello guys!

Dags att jobba 12-17 idag! Innan det blir det mumsig lunch på jobbet :) Och efter blir det restaurant med tjejerna och efter det utekväll på amnesia! Party's in my head!

Blir nog inge mer uppdatering för idag, men jag hoppas att ni får en underbar dag! :)

Kram


Personbästa på gymmet!



Langar suddig bild!



Tjena PB bruden!

Kom just hem från ett skönt, men jäkligt enkelt medelpass. Äntligen har jag fått upp min kondition och orkar röra på mig huuuur mycket som helst. I dagsläget är det bara benen som strejkar att springa, men dansa går ju bra;D

Efter medelpasset (med mycket dans och styrka) så gick jag in till gymet och pumpade lite ben.

* Yttre benmuskler
* Inre benmuskler
* Baksida ben
* Framsida ben
* Ben/rumpa
* Benböj med stång (ben/rumpa) PB!!! Stång + 6,25 på varje sida!

Nu har jag käkat caesarsallad till middag med fettsnål dressing och ska hem till "P" och dricka strawberry daiquiri och kolla på lyxvillor i Florida. Sen hem och sleepa!

Hoppas att ni får en najs kväll, puss ♥

Dubbelt träningspass & 4-pack

Tjo :)

Har just klarat av ett jobbigt engelska prov, kommit hem och har städat en våning av 2. Nu är det bara den andra kvar (den jobbigaste...)

Sen blir det träna! Ett benpass på gymet och efter det ett medelpass, fan nu ska vi kötta! Blir veckans 6/7 träningspass! Taggelitaggtagg! :D 4-packet håller på att växa fram rejält

Ikväll blir det drinkmys med "P" och det bjuds på strawberry daiquiri, såååå gott!


Sjukt snygga skor



Så stört coola skor? :)
Ni hittar dem här!

Äntligen fredag!

Yes yes yes tänkte jag när jag vaknade imorse! Guuuud så skönt med fredag!

Dagens planer:

Plugga engelska på bussen till skolan

Ha naturkunskapsredovisning om matspjälkning

Ha engelskaprov om the renaissance och the age of reason

Åka hem och plugga filosofi (läsa) på bussen

Dammsuga huset i högklackat och tjäna en extra slant

Träna!!!!! (antingen ben/rumpa som styrka eller ett medelpass)

Äta middag och sen ta en drink med polare! :)


Armpass & 2 PB!!

Hello babes!

Veckans 5:e träningspass var nu avklarat och det var riktigt skönt! Blev pyttelite kondition idag - endast 6 minuter på skridskomaskinen, men jag var så taggad på att lyfta skrot och inte alls taggad på att bränna fett idag så, det blev som det blev! :)

Körde som sagt ett armpass idag (biceps, triceps, axlar, rygg) + lite mage. PB också idag på axellyft med hantlar = 10 kg x 2 = 20 kg totalt. Plus ett till personbästa 16 kg hantel (förr 12) 12x3 på magövningen som man vickar på höften i sidled med :)

Så, 3 pb denna vecka, bröst för några dar sen och axlar och mage idag. Känns som fetast.se!



Magen blir smalare, jag får mer muskler och allt känns så jävla bäst! * Nu är det bara låren kvar.... *

Lightinthebox.com

Hej! :)

Tänkte bara tipsa er om en liten sötig hemsida som jag hittade nyss innan jag sticker till gymet och tränar! Den heter Lightinthebox.com och har supersöta kläder, skor, väskor, smink, you name it!

Jag älskar "asian fashion" så som foki klär sig med söta tyger, shorts, klänningar och allt är bara så stilrent och sött! Titta liksom vad jag hitta...











Och det bästa är ju att det är sjukt billigt och att affären skickar worldwide så att även vi svenskar kan köpa deras kläder! :) Det dyraste plagget kostade 96 kronor liksom (den rutiga jackan) :) Är inte det stört bra?

Dagens outfit





Dagens outfit

Skjorta - Gina Tricot
Svart cardigan - H&M
Jeans - H&M barn
Smycken/klocka från ur&penn och topshop

Visst blev det en clathiiematchie outfit? :)

En outfildad brat som är för smal

Hello :)

Sitter i skolan och har det sjukt tråkigt... Snart är det dags för filosofi och det blir ju ännu tråkigare, men efter det så har vi musik och sen är det bara hem och börja plugga!

Men kollade igenom lite kommentarer och började asgarva, tydligen är jag "en outbildad brat" som är för smal och har dåligt självförtroende. Skrattar bara * HAHA *.

Det är folk som skriver sånt som visar upp sitt dåliga självförtroende inför mig och dessutom inte kan sätta namn på sig själv när man kommenterar. Ip adresser kan spåras så... ;) Dumma avundsjuka ungar som inte orkar träna...

I'm fit for fight- no matter what! ;)

400 kommentarer

Hello :)

Räknade just ut hur många kommentarer jag har arkiverade från december och januari och det blev ca. 400 st! OMG vad jag är seg på att svara er alltså.... ;) Får bättra mig i guess!

Idag är det skola från 8-16 och sen efter gympan ska jag iväg till gymmet! Kommer kännas najs tror jag :)

Vad ska ni göra idag?

Årets första semla



I lördags på jobbet tryckte jag i mig årets första semla! OMG vad gott det var! :D Älskar den söta, sliskiga mandelmassan tillsammans med den fluffiga grädden och det saftiga brödet! Men det räcker med en liten tycker jag, eftersom att grädden till slut (olyckligtvis nog) växer i munnen! :/

Eftersom att jag jobbar på café så har det blivit mycket sötsaker förrut (och ibland får man faktiskt synda) men försöker att dra ner på sockret rejält! Men... Gott är det!

Har ni sötnosar ätit någon semla i år? :) Tell me! Eller gör ni era egna semlor hemma?

Veckans träningsschema

Så! Hemma från ett allt för lätt medelpass på friskis. Skadade foten i slutet av passet (då man ska ta i som maaax) så kunde inte göra alla övningar fullt ut eftersom att jag fick för ont. Därför blev det ett lite för lätt pass idag, skulle tagit ut mig dubbelt så mkt om inte den jäkla foten knasa! :/

Hoppas bara att den hinner tillfriskna innan jag ska köra steppasset på onsdag! :O

Men som lovat så är det här veckans träningsschema! Enjoy ;)


Mån:
Medelpass
Tis: Skolgympa + Gym (armar, axlar,rygg, bröst, mage)
Ons: Steppass
Tors: Gym (armar, axlar,rygg, bröst, mage)
Fre: ev. danspass eller zumba + styrka hemma!
Lör: vila (utgång, så dansa!!!)
Sön: vila

= 6 träningspass + utgångsdans!

Och under hela veckan ska jag hinna skriva en labbrapport, en naturkunskapsredovisning och plugga till ett engelskaprov, känns lagom najs....


She's movin' like

Hello! :)

Har blivit mycket plugg idag och inte alls så mkt tid framför datorn. Skrev klart en filosofiuppsats på 500 ord på en halvtimme typ, efter det skulle jag skriva om/ut engelskan som vi har prov på, på fredag. Typ en sammanfattning om renässansen och upplysningen, sjukt tråkigt! Efter det blev det design och precis nu blev jag klar med matten!

Så, ambitiös tjej förtjänar att träna! :) Snart dags för veckans första träningspass - medelpass på friskis och svettis.

Veckans träningsschema kommer upp när jag har tränat klart!

Pusspuss ♥


Vinnaren av veckans babe v. 2

Vinnaren av Veckans Babe v. 1 blev....

ISABELLA! :) Stort grattis till dig!




(Klicka på bilden för att komma till veckans babe v. 2)


Kom ihåg att vinnaren ALLTID får ett personligt inlägg + en bild & länk till sin blogg i min meny i en HEL vecka!

Ps. blev ett litet sent publicerat inlägg som egentligen skulle kommit upp i fredags, men hann faktiskt inte!

Nu ska jag åka till jobbet (: puss


Jag har lurat mig själv så många gånger nu

Ja, jag har lurat mig själv
för många gånger nu
jag trodde kärlek som din
var lätt att fånga nu

Och du sa
du måste vara sjuk
sjuk sjuk sjuk
Du måste vara blind
blind blind blind
du måste vara blind
för du kan inte se
när löven faller ner
hur ful jag är




När man inte har något att göra så sätter man sig vid datorn, letar fram lite känsloladdad Håkan Hellström musik och bara inspireras av hans musik och texter.

Håkan Hellström i mitt ♥

GRATTIS Pontus!



GRATTIS Pontus 18 år! :D

Efter jobbet så drog jag hem till Pontus och hinkade i mig smirnoff ice, baileys och mojito drinkar. Mamma trodde att jag var full för att jag skrattade så mkt när jag ringde henne haha :D Men nejdå!

Nu sitter jag och kollar på gladiatorerna med brorsan oc har det mys! Godnatt

Dagens lunch - ceasarsallad



Titta så vacker min nyttiga och goda lunch är! Ceasarsallad med kyckling, tomat, krutonger, vitlöksdressing och såklart sallad! Till det mumsade jag på en pepsi max (zero suga')

Till frukost åt jag en grovfralla med ost och sallad, såklart hade jag inget äckligt smör på den! :)

Hoppas ni får en bra dag, själv slutar jag väl snart :)

Veckans träning

Veckans träning

Måndag - kondition på gym + ben/rumppass
Tisdag - kondition på gym + lite mage
Onsdag - vila
Torsdag - kondition - personbästa på 15 minuter jogg på rullbandet (OMG!!!!) + benpass (PB - ökade vikter på alla maskinerna)
Fredag - Fuego (latinsdans)
Lördag - kanske hinner träna (isf, armpass eller zumba + styrka hemma)
Söndag - vila

Den här veckan blev det bara 5 pass (kändes lite men...) På lördag och söndag måste jag plugga efter jobbet så jag tror inte att jag hinner träna. Om jag hinner så blir det armpass på gymet / zumba hemma. Vi har så sjukt mycket att plugga nu så jag måste verkligen prioritera skolan men, lite träning och blogging kommer det såklart att bli!

Torsdagspasset var jobbigast och jag bara sprang och sprang och sprang. Personbästa på 15 minuter jogging på rullbandet. Mitt förra rekord var 5 minuter och jag var helt säker på att jag skulle klara mer i torsdags, var så jäkla taggad och allt bara flöt på som fan och jag bara flög fram! :)

Så nu ska jag bara fortsätta att prioritera, kämpa på i skolan och på träningen och se så jäkla stora resultat! Vecka 8 (innan sportlovet) så ska jag, Clara och Rebecca hålla i ett friskis och svettis pass i skolan och jag ska verkligen visa vad jag går för :)


Laddar in bilder från mobilen

God morgon!

Tidig morgon idag eftersom att jag fick ta en kollegas pass istället idag. Blev 8.30-15.30 att jobba idag och 10.30-17.30 imorgon. Lite slitigt när vi har så mycket att göra i skolan men, jag får väl plugga lite mer i veckan då!

Håller på att ladda in lite bilder från mobilen (som jag typ aldrig gör...) och jag hittade de här:



Mina naglar som jag gjorde den 20 december på salong princess i solna! De har hållt tills nu och är i finfint skick!



Jag och mammsen fikade på mellandagsrean i Sturegallerian. Cola light (ofc...), kaffe och limecheesecake



Pose med finis bondelidklänning och fluffigt, vågat hår på nyårsafton!

Dagens outfit





Tjoh!

Inte så mycket uppdatering idag heller, har verkligen inte tid längre att sitta framför datorn. Efter skolan så drog jag bara hemma, pluggade i 2 timmar och sen dansade ett Fuegopass på friskis. Inte alls jobbigt och man svettades knappt, men det var roligt att vara sexig och röra mycket på höfterna!

Btw, påvägen hem från skolan köpte jag ett par coola glajjor från H&M. Annars är tröjan och jeansen från H&M också!

Hoppas att ni får en fin kväll! ♥

Hollister



Hollister longborad classic blev det som klädval idag. Är så sjukt seg trött och vill bara ligga hemma och mysa i min mysiga, fluffiga, rosa, onepiece! Men istället ska jag gå ut i kylan, ha tråkigt i skolan och sen komma hem och vara supertrött! :/

Går till 16.30 idag, sen blir det gymet i någon timme!  Vad ska ni göra? :)

Dvärgen bokrecension

Har ni läst boken dvärgen? :) Den här bokrecensionen knåpade jag ihop för någon dag sen och nu idag på svenskan ska vi ha "bokklubb" så man får berätta lite om sin bok, berättarteknik, osv. :)

Enjoy reading!


Jag är 26 tum lång, välväxt, med de rätta kroppsproportionerna, möjligen är huvudet något för stort. Håret är inte svart som andras utan rödaktigt, mycket strävt och mycket tätt, bakåtstruket från tinningarna och från den breda fastän inte särskilt höga pannan.

På det här sättet inleds Per Lagerqvists roman Dvärgen som publicerades för första gången år 1994. Författaren själv föddes år 1891 i Växjö och dog år 1974. Han är känd som svensk författare, poet och dramatiker och har fått många fina priser. Bland annat fick han bellmanpriset 1945 fick nobelpriset i litteratur år 1951.

Lagerqvist har skrivit väldigt många böcker, noveller och dikter som ofta handlar om döden, ångest och krig. Romanen Dvärgen är skriven i en slags dagboksform, som om den vore huvudpersonens anteckningar från en tid i hans liv, och allting ses därför ur Dvärgens perspektiv. Man får inte någonstans i boken veta hans riktiga namn så därför kallar vi honom bara för Dvärgen.
Romanen är en studie i ondska som utspelar sig vid en furstes hov i renässansens Italien där fursten Leone och furstinnan Teodora bor.  

Huvudpersonen Dvärgen är i tjänst vid hovet och känner endast glädje vid krig och död och han hatar kärlek och barmhärtighet. Han är väldigt ond och försöker jämt att särskilja sig från andra dvärgar genom att bete sig på ett ondskefullt sätt.

Lagerqvists berättarteknik ger en nyanserad gestaltning av berättelsens verklighet. Han skildrar i Dvärgen det hat och den ondska som finns inom oss alla. Pär Lagerkvist har ett sätt att mycket enkelt men med grymhet beskriva saker som sedan växer inom en, som man måste vrida och vända på. Just när man tror att man funnit en “översättning” tvingar han en att tänka ett varv till. Det gör honom till en ständigt aktuell och intressant författare.

Jag tyckte att boken var lite långtråkig, men bitvis bra och intressant. Trots att boken var kort så var den ganska jobbig att ta sig igenom med det imponerande men svåra språket författaren använder. Under resans gång så blev jag lite irriterad då och då på den onda varelsen dvärgen som bara vill se blod och död hela tiden och som inte kan förstå positiva känslor. Det måste vara jobbigt att jämt känna ett starkt hat mot allt och alla. Lagerqvist ger helt enkelt ondskan ett ansikte.

Slut mellan Molly Sandén och Eric Saade



Visste ni att Molly Sandén och Eric Saade har gått skilda vägar? Nu är det bara att passa på alla tjejer, snyggingen är singel! ;)

Tycker han förtjänar någon bättre än henne faktiskt... Hon var väl bara stor och klumpig?

Visst du att?...



Omg, helt otroligt! ;D

Hunger

Igår var jag riktigt jävla hungrig.

Har lunch ganska tidigt i skolan så man äter typ vid 11 och eftersom att maten i skolan säkert inte är så kaloririk så blir man hungrig en timme senare. Alltså blir man jättehungrig och måste äta något igen. Igår blev det 2 frukter men det blir man ju inte mätt på? :)

Så jag drog till gymet på fastande mage och sprang på rullbandet tills jag trodde att magen skulle försvinna bort! Då var jag riktigt jäkla hungrig! :/



Just nu är jag supersugen på fruktsallad! ♥ Visst är det bara såååå gott och fräscht?

Rumour has it all

Yo yo! :)

Hann inte förbereda några inlägg för idag så det blev lite för dålig uppdatering här... Plus att jag har haft lektioner från 8-16 idag så jag är rätt trött! Efter skolgympan satte jag mig lite svettig och vrålhungrig på tåget för att åka till gymet. Där mötte jag upp pappa och vi tävlade om vem som kunde springa flest minuter på rullbandet :D Mina ben är lite konstiga och jag får väldigt ont efter bara någon minut, pappa är otränad så, vi "vann" lika mycket!



Dagens träning:


Rullband 15 minuter = 100 kcal
Crosstrainer 15 minuter = 140 kcal
Motionscykel 15 minuter = ca 120 kcal

Tot: 360 kcal


Efter det så körde jag 3 magövningar. En med hantel på ena sidan som man lyfter, en med medicinboll 3 kg (benen i luften) och 30 dips åt sidorna, den sista blev "cykelsitups" 10x3 = 30 st.

Veckans träning hittills


Måndag - kondition på gym + ben/rumppass
Tisdag - kondition på gym + lite mage



55 minuters kondition och PB!

Hello you guys!

Borde absolut inte egentligen sitta här framför datorn, ska plugga matte... Men men, var tvungen att uppdatera lite om dagens mat och träning. Till frukost åt jag ett kokt ägg, en surdegsmacka med philadelphiaost och ett glas apelsinjuice. Till mellis en banan och till lunch blev det en sallaaaaad + ca 1 dl kycklinggryta. Var så hungrig men ville verkligen inte äta mer. Nu efter gymet har jag precis ätit middag och fick stoppa i mig mer mat efterom att jag hade varit nyttig och tränat mkt! Det blev 2 st köttfärsbiffar med 1,5 dl bulgursallad med majs, fetaost och paprika. Till det serverades det morötter och broccoli.

På gymet blev det mkt kondition!

25 min gång på rullband ( 5 minuter springa i sträck, nytt PB!! ) Nivå 6,5 gång och 8,5 springa
15 minuters trappmaskin nivå 9
15 minuters skridskomaskin nivå 4

tot: 330 kcal

Sen blev det alla vanliga ben/rumpövningar som vanligt på ben/rump passet.

Insida lår 12 x 3
Utsida lår 12 x 3
Baksida lår 12 x 3
Framsida lår 12 x 3
Rumpa/lår med hantlar 5 kg på varje sida med utfall
Rumpa/lår med fast "rullande" stång. Stången plus 5 kg på varje sida = 10 kg = PB!
Mag/ryggövning med 12 kg hantel på en sida 12x3

aja, nog om allt med mat och all träning att göra! Nu ska det pluggas matte :)



myser i sängen med min sköna onepiece!

4 par nya skor



4 par nya skor i garderoben! Alla från din sko, men det första paret är från barnavdelningen :$ Små fötter!

149:-                              99:-                           299:-                                 99:-

Vilka gillar ni bäst :) ?

Vill du bygga muskler snabbt?

Vill du att dina muskler ska växa och bli stora så snabbt som möjligt? Hur många reps/set ska du göra? Med hur mycket vikt? Läs det här inlägget och du har svaren! :)

Du bör ha tunga vikter med få repititioner och träna de partier du är smalast vid. Få repititioner är 4-8 st. Om du orkar max 3 stycken repetitioner på 18kg hantelpress för bröst, bör du sänka vikten något. Om du däremot orkar 10-12 repetitioner på 12 kg bör du höja vikten. Jag brukar köra 10 reps och 3 set (med ganska mycket vikt, förr körde jag 12 reps och 3 set med mindre vikt såklart.

Förslag på träningsupplägg: (inte det jag kör)

Måndag: Ben, vader, mage

Tisdag: Bröst, triceps

Onsdag: Vila

Torsdag: Axlar, mage

Fredag: Rygg, biceps

Lördag: Vila

Söndag: Axlar, mage

Jag kör inte jättespecifikt varje muskelgrupp när jag är på gymet och kommer absolut inte att kunna göra det när skolan börjar, det blir för mycket plugg och för lite tid till annat, man måste ju prioritera sin framtid. :)

Jag brukar köra:

Uppvärmning/kondition:

15-45 minuter antingen gåband, crosstrainer,cykel, trappmaskin, skridskomaskin eller roddmaskin. Om jag kör 15 minuter så kör jag bara en av maskinerna, om jag kör 15-45 minuter så kör jag oftast 2-3 av maskinerna!

Pass:

Ett armppass (biceps,triceps,axlar)
Ett rygg/magpass (rygg,mage)
Ett Ben/rumppass (insida, utsida lår, framsida, baksida lår, rumpa)

 

 


Bloggläsarnas filmtips del 2



Här har ni andra delen av bloggläsarnas filmtips! Har ni fler bra filmer? Då är det bara att tipsa mig!:D

Snart kommer det upp "bloggläsarnas filmtips del 3" så att alla kan ta del av alla bra filmer, bli tipsade osvidareisch!

Första skoldagen efter lovet!



Dagens outfit bjuder vi på eftersom att det är första skoldagen efter lovet. Snacka om att jag var trött imorse! Fick ju fan gå upp kl 6? GALET!

Älskar mina svarta nya hunterstövlar med mina rosa hunter fleece sockor! Soooo perfect! :)

Hoppas ni får en bra dag hemma, på jobbet, i skolan! ♥ Slutar vid halv 3, sen ska jag gymma!

3 träningspass, 1 dag

Nyduschad! :)

Idag blev det tre träningspass, sjukt skönt! Det första imorse - en timmes zumba, det andra efter lunch - 1 timmes skogspromenad, och det tredje kondition plus armar/axlar/rygg på gymet! Kändes så skönt att pressa mig till max idag!

Dagens mat:

Frukost
* En surdegsmacka med philadelphia ost och 2 tomater
* En smoothie på hallon, blåbär, skogsbär mm. + naturell yoghurt och mjölk
* Ett kokt ägg

Lunch
* Sallad (gurka, tomat, sallad, linser, makrill i tomatsås
* Ett glas apelsinjuice

Mellis efter träning
* Kokt ägg
* Mandlar

Middag
* Kycklingspett
* 1 dl fullkorn/dinkel pasta
* Stor sallad
* Pesto

Dagens pass:


15 minuter intervall springa/gå á 1 minut på rullbandet, nivå 6 / 8.5  = 100 kcal
17 minuter trappmaskin nivå 9 i 10 minuter, nivå 10  i 7 minuter = 150 kcal
Tot: 250 kcal

Axlar, rygg, biceps, triceps

Nu är jag helt slut och ska kolla på lost season 5, sen välja kläder tills imorn då skolan börjar! :)

Träna Zumba hemma



Lite inspiration på hur man kan dansa zumba hemma!


Har just avklarat en timmes zumba pass hemma! Zumba fitness dvd boxen fick jag av Uffe som driver hemsidan Uffessakerochting! Den bästa hemsidan i världen typ? :) Han har verkligen allt man kan tänka sig att vilja ha!

I  zumba fitness dvd boxen ingår 4 dvd skivor
med lite olika work-outs. Den första är såklart "beginners" sen finns det en abs, buns, tights dvd, en power och en advanced. Idag körde jag igenom "beginners" & "abs, buns, tights" ca 30 minuter långa dvd:er.

I beginners så får man prova på att dansa reaggeton, salsa, flamenco och mkt mer. Små lätta steg av många olika danser och man blir råtrött på en gång eftersom att man rör på armarna mycket och höfterna hela tiden. Hela kroppen ska shake:a! :D

I Abs, buns, tights
så får man göra olika övningar för ben, mage och rumpa i olika levels. Om man är "beginner" så rekkomenderar dem att man kör varje övning 10 sek, om man är "intermediate" så kör man 20 sek och om man är "advanced" så kör man 30 sek. Jag klarade 30 sek på alla utom plankan (jag är sämst på den...) och nån övning till. Men om ni kör, försök att pressa er till 30 sek på så många övningar som möjligt! :)

Vill ni veta mer så är det bara att fråga! :)



Har ni provat att dansa zumba någon gång? Tyckte ni att det var kul, tråkigt, jobbigt? :) I wanna know!

Hur du tjänar pengar på bloggen!

Hej hej! :)

Jag tänkte visa er hur ni lätt kan tjäna pengar på era bloggar, liten som stor, nu är det dags att dra in hundralappar!

Gör såhär :D

1. Klicka på den här annonsen!



2. Bli medlem

3. Titta till höger sida så hittar du alla annonsörer. Ansök för att bli medlem hos olika för att tjäna pengar på bloggen när dina läsare klickar på olika annonser på din blogg. Du kan tjäna från 0.1-0.8 kr per klick!

4. Adsettings betalar ut 70 kr per click/lead (fatta hur mkt pengar man tjänar på bara några...)

5. När du har blivit godkänd av de olika annonsörerna så är det bara att klicka dig in på "sök annonsörer" och sen titta på hur annonsen ser ut och sen är det bara att kopiera annonskoden. När du har gjort det kommer du börja tjäna pengar på de som klickar!

6. Den här sidan handlar inte om att värva vänner alltså (som flera andra sidor gör), utan klick!

7. Om ni har några frågor så är det bara att mejla dem eller kolla in "vanliga frågor" så hittar ni nog allt ni söker! :)

ps. jag vet att flera personer har tjänat flera tusen på en vecka... så det är bara att bli medlem och klicka på! :)


Bloggläsarnas filmtips del 1

Igår frågade jag runt lite på olika bloggar om det var några som skulle kunna tipsa mig om några bra filmer och såklart så var de snälla och gav mig lite tips! Här kommer bloggläsarnas filmtips del 1!




Veckans babe!!



Regler:


- Skriv "jag är med" eller liknande i det här inlägget. ANDRA kommentarer skrivs i inlägget under tack! :)

För större chans att vinna:

- Följ min blogg på Bloglovi'n. HÄR!
- Skriv ett inlägg om tävlingen på din blogg.

Hetsätning och ätstörningar

"Hon hade e förvrängd kroppsbild och var rädd för att bli fet - Allt var tecken på anorexia. Ätstörningar är en allvarlig sjukdom, mer än 1 miljonn har det i England".

Det är några meningar från programmet Ätstörningar i familjen som går på sjuan just nu. Flickan är runt 16 år och väger 47 kg (som jag) och har den vanligaste ätstörningen anorexia. Dock är hon mycket längre än mig och supersmal. Hon ska gå upp 1/2 kg och medans hon gör det så ska hennes grymt överviktiga pappa gå ner 2 kg.

Det är ett bra program och man får mycket tankar när man ser på det. Jag tänkte på mig själv idag faktiskt hur mycket jag faktiskt tänker på vad jag stoppar i mig. Förrut var det socker varje dag och jag åt så mycket fett och onyttiga saker, vad äckligt! Nu har jag försökt vänja av mig det och ska verkligen ändra på mina kostvanor men jag har också börjat tänka ännu mer på vad jag äter...

Har ätit nyttigt frukost (hallonsmoothie + avokado) , sallad till lunch 4 dagar i rad nu och vanlig middag + sallad och lite kolhydrater. Dock blev trycket för hårt idag och jag började hetsäta. Det har jag gjort flera gånger förrut också när jag inte ätit på länge och blivit så hungrig så att jag inte vetat vart jag ska ta vägen. Men det var länge sen sist...

Imorgon ska jag träna 2 gånger eftersom att jag inte tränade i fredags eller idag. Känner mig tjock, fet, äcklig, dålig, vill må bättre och det gör jag genom träning! Ska nog försöka äta lite större portioner och inte bara sallad, för då vill man bara ha mer mer mer och hetsäter, inte bra!


Har du en blogg? Tjäna pengar på den!

Vinnaren av Veckans babe v. 1

Vinnaren av Veckans Babe v. 1 blev....

SABRINA! :) Stort grattis till dig!




(Klicka på bilden för att komma till veckans babe v. 1)


Kom ihåg att vinnaren ALLTID får ett personligt inlägg + en bild & länk till sin blogg i min meny i en HEL vecka!

Ny omgång kommer upp senare ikväll efter Gladiatorerna!! :) TAGGTAGG

Min frågelåda på blogresponse.com

Har ni blogresponse.com? Ni vet den där frågelådan som  man lätt kan ställa frågor i. Min finns lite längre ner i vänster sidomeny eller på deras hemsida (HÄR).

Om ni har några frågor, stora som små, så är ni välkommna att fråga på varsomhelst; som kommentarer, i frågelådan eller på mejl ([email protected])



Fick häromdagen se att jag är VIP på blogresponse.com men har ingen aning om hur det gick till... Jag har inte gjort något, så jag måste fått det av någon! :) Som vip-medlem får man tillgång till ett antal nya funktioner som bara är öppet för vip-medlemmar:

Funktionerna är:

Kunna använda smileys i dina svar :)
Delta i unika tävlingar endast för VIP-medlemmar
Statistiksida med full statistik för din frågesida
Kunna lägga in egna annonser och länkar på din frågesida
Kunna adda en vän (vänförfrågan)
Skicka samma fråga till flera vänner samtidigt
Skicka privata meddelanden till vänner
Kunna se vilka som följer ditt bloggsvar (prenumeranter)
15.000 gratis visningar i våra widgetannonser

Mot jobbet!



Borstar tänderna och har precis sminkat mig! Dags att dra till jobbet ;D

Hörs sen!

Klädkollage: modekungen!



God morgon sötnosar!

Sov som en stock inatt! Vaknade kvart över sju och bara "jag måste göra ett klädkollge". Sprang upp till datorn, satte igång photoshop och letade mig in på Modekungens hemsida! Så här har ni resultatet!

Idag ska jag jobba 12-17 men jag tror att jag åker in lite tidigare till skopunkten för att se om de har ännu fler skor... Blev så sugen när de flesta kostade BARA 99:- Och om man köper 2 par så får man ju 50% rabatt på andra paret = 2 par skor för 150:- Stört billigt!

Sen innan jag börjar så brukar jag alltid äta lunch. Igår blev det en ceasarsallad (utan bacon) och idag blir det antingen en vanlig kycklingsallad eller en räksallad!

Hoppas ni får en bra dag ♥

Njuter av en kall smirnoff ice



Kom just hem från jobbet! Det var ett lätt pass idag med inte så mycket folk och inte allt för mkt att göra. Nu sitter jag här, andas ut och njuter av en kall smirnoff ice. Behövde verkligen den idag, mums!

På lunchen sprang jag upp till skopunkten och köpte 3 par skor! 2 på rea och en på vanligt pris. Men som alla säkert vet så är det "3 för 2" på alla skor (även reaskor) så fick 3 par skor för 399:- Skönt! Kan lägga upp bilder imorn!

Nu blir det Lost och sen kalkonmiddag! Puss

Sätt sprätt på pengarna!


Fina resultat!

Yo!

För någon dag sen var det deppmode hos mig, vet inte varför, men jag var bara missnöjd med allt. Igår blev jag glad när jag såg mig själv i spegeln, det var längesen... Hade smink på mig och kände mig fin.

Efter gympasset så kände jag mig också fin, jag såg att jag hade fått mycket fina resultat efter all träning. Mina axlar har blivit muskulösa och mina nyckelben och uppdel av kroppen håller på att ta form. Även bröstmusklerna har blivit lite lite synliga, men mer om jag spänner såklart! Samma sak med axlarna, de är fina utan att spänna sig men finare när de är spända!

Nu ska jag ta tag i övre ryggens muskler som jag inte har tränat så mycket, dags att se resultat! :)

Muskler: Trapezius och Deltoid + lite Infraspinatus



Så sjukt kul att äntligen få se lite resultat!

Gymet ikväll efter jobbet? - Självklart! :)


Sprid kärlek på alla bloggar!

God morgon!

Igårkväll så hade jag lite tråkigt och kom på en ny rolig sak "dagens blogghjärta" . Tycker att alla "allt bra, hur mår du, läget?" - kommentarerna är så tråkiga att få, jag svarar aldrig på dem, så jag tänkte att nu ska vi minsann sprida kärlek på alla bloggar!

Mitt nya koncept:

Skickar dig dagens blogghjärta! ♥

Skicka gärna tebax hjärtat om du är en go' och glad tjej och sprid sedan kärleken vidare till alla dina bloggkompisar! :)


Sprid nu lite kärlek till alla fina där ute! Jag vill ge hjärtan till er allihopa! :)


Sombreros, pepsi max och wasabinötter!

Sitter och riktigt fettar till mig i sängen nu, tur att jag tränade riktigt hårt på gymet idag.... ;)

Fick lite damp vid matbordet när vi började snacka om jobb och universitet och sånt så nu har jag suttit framför datorn i nån timme och sökt onlinetjänster. Får se om någon nappar! Hämtade just lite gott att snaska på - Sombreros, pepsi max och wasabinötter! Kan ju inte bli bättre!

På gymet träffade jag på Amanda och Jenny som jag tränade med och körde slut på!

Dagens träning:

10 min crosstrainer, nivå 4
10 min skridskomaskin, nivå 3, intervall 1 minut upprätt hållning, 1 minut lutat hållning

Update: 1000 m roddmaskin, nivå 8


Benpass med 6 olika maskiner som tränade rumpa, lår, baksida lår, vader, insida & utsida lår. Plus utfall med hantlar 5 kg.

Magmaskin 25 kg (15x3)
Sidositups med 3 kg medicinboll (30x3) Riktigt jobbigt!
Hantel upp och ner som tränar sidan av magen och sidan av ryggen 12 kg (12x3) Sjukt bra övning! Tar bort alla lovehandles!!!

Så, efter träningpasset så är jag faktiskt värd att äta lite onyttigt! Åt bara en minisallad idag utan några kolhydrater knappt. Bestod utav: sallad, ägg, tonfisk, tomat, morot, oliver. Till det drack jag sockerfri oboy!

Till middag blev det tacos - inget mjukt skal (för mkt kalorier) så blev 2 små hårda skal med vanlig fyllning. Mums! Länge sen jag åt det nu :)

Imorn blir det ändring på jobbet också, ingen kebab som jag är van vid (ätit det varje helg i ett halvår...) Nu är det dags att slimma kroppen och käka sallad. Tror det blir en kyckling/fetaost/ananassallad imorn om det finns någon!

Lååångt inlägg! Men det får ni stå ut med! :) Puss puss

Bik bok new arrivals



Kikky blouse (vit) sek 199
Tivoli sweater (blå) sek 299
Higher jeans sek 499
Platform pumps sek 349

Supersnygg vardagsoutfit. Om man har en vit lite längre skjorta hemma och ett par blåa jeans så är det ju bara att köpa den blåa sweatern! Sjukt snygg stil!



Karoline blouse sek 299
Sirap sweater sek 349

Riktigt snyggt med nude + rosa tillsammans! Vill ha! :) Sjukt snyggt till våren också när man bör börja använda lite mer färg och inte bara svart/grått hela tiden!


Hur man gör chailatte hemma



Årets första videoinlägg! :) Hur man gör chailatte hemma!

Enjoy!

ps. det blåa måttet är en tesked...

Länk till Isabella som var först att gissa rätt på vad för videoblogg jag skulle lägga upp! :)

Barnvakt

God morgon! :)

Igår hade jag hela 450 besökare på min blogg och ett rekord för i år. Förra året hade jag ett besöksrekordrekord på lite över 1400 :) (men då låg jag på mest aktiva listan några dagar också..)

Jag har precis mumsat i mig en nyttig men god banansmooothie och tänkte snart plugga lite filosofi, vad ska man göra när man är barnvakt åt lillebrorsan liksom? :P Sen blir det nog mysa i sängen framför tvn och tillslut dammsuga (segaaast....)

BTW: nästa inlägg som kommer upp är videoinlägget jag gjorde igår. Så håll utkik efter " Hur man gör chailatte hemma" om nån timme eller 2!


Min weheartit

Hello guys!

Har funderat på länge om att starta en "weheartit" sida och idag, alldeless nyss blev den till!

Länk till ---->>> Min Weheartit!!! :D




Hoppas på att kunna lägga upp några mysiga bilder att dela med mig av! :) ...

... och med det så säger vi godnatt godnatt! Så hörs vi imorgon!

Sov sött alla änglar!

250 kcal och PB!

Hello!

Idag blev det ett svettigt konditionspass med lite styrka på gymet! Vill satsa ganska mycket på konditionen nu och det har blivit mycket medelpass och sånt. Musklerna kör jag på ibland men kondition och fettförbränning prioriterar jag just nu, därför det blev så få övningar på gymet. Alltså för att hålla sig i form så att inte musklerna vilar hela tiden!

Men det e så skönt att jag verkligen kommit igång med träningen igen, kondition och styrka är verkligen min grej! Hoppas bara att det håller i sig även när skolan börjar... vet ju att det kommer bli mycket att plugga men jag ska verkligen försöka träna så mycket som det går! Helst 3 ggr i veckan men gärna 5 :)

Dagens träning:

* Trappmaskin (nytt personbästa) 20 minuter på nivå 9 !!! Typ som att springa i trappor.
Intervall med 2 minuter bakåtlutande = rumpa, baksida lår
Intervall med 1 minut stående upprätt hållning = rumpa, framsida lår

= 200 kcal

* Skridskomaskin 10 minuter, nivå 3
Intervall 1 minut bakåtlutande (samma muskler) + insida och utsida lår
Intervall 1 minut stående upprätt hållning (samma muskler) + insida och utsida lår

= 50 kcal

Tot: 30 minuter = 250 kcal

Gymet: övningar (x)

Biceps x 1
Triceps x 1
Axlar x 1
Rygg x 2
Sida mage/rygg x 3
Mage x 3

Tränar ni något? På gym? Någon sport? Tell me! :D


Snart blir jag smal som en sticka... Eller biff som en (?)


Dagens lunch: Tonfisksallad med fettsnål dressing





Idag
har jag varit duktig och lagat egen lunch. För mig brukar det annars alltid bli något knasigt man kokar eller stoppar in i micron med massa transfetter! Nu fick det bli ändring på det och göra sig en nyttig sallad istället!

Tips!

Gillar du inte tonfisk så kan du ta räkor eller Skinka/ost istället!

Tonfisksallad (1 pers)

Isbergssallad
1 kokt ägg
1 avokado
2 coctailtomater
1/2 burk tonfisk i vatten
1/2 dl bulgur (kan uteslutas)

Fettsnål Dressing (2 pers)


4 msk olivolja
1 msk balsamvinäger
1 msk vatten
1 vitlöksklyfta (pressad)
1-2 tsk örtsalt
2 krm peppar

(om man vill: 1 tsk salladskrydda)

Fettdressing

Vanlig majonäs (till ägget)

Snart ett videoinlägg!

Hörni!

Håller på att ladda upp ett videoinlägg till bloggen på youtube så håll utkik under dagen så får ni se något roligt!

ps. den första som gissar rätt vad det är för videoinlägg får en länkning! :)



Publicerar... 52% slutfört....

och allt är ROSA!!! Är det inte underbart?

Nu har jag kommenterat 220 bloggar btw... :* *fniss*

150 bloggar

Hello :)

Nu har jag kommit en liten bit på vägen av mina 400 bloggar att kommentera idag. Så 150/400 är avklarade och kommenterade. Efter 200 tänkte jag ta en pause, läsa lite eller kolla efter mumsiga recept! Den här gången var datorn ganska snabb så jag hann med 50 bloggar på bara 20 minuter, najs! :D



BTW!!! Jag saknar mitt blonda hår så enoooormt mycket! Hatar att vara mellanblond/halvbrunett!!! :/

Tycker ni att jag ska blondera igen?

Pyjamaspartey



Har just vaknat, hade magknip :( Åt en macka med skinka (utan smör förstås...), satte mig här med min pyjamas och  one piece, det är så otroligt kallt i mitt rum ! :(

Idag ska jag försöka kommentera 400 bloggar, vi får väl se hur länge jag orkar hålla på. På en kvar har jag hunnit med ca. 30 st så bara 370 kvar då... Måste upp på mest aktiva listan innan jullovet är slut :D

Sen om jag hinner ska jag göra ett videoinlägg, woooh! Om vad får ni se sen babes! ;) Och om jag har ännu mer tid över så ska jag träna *igen*...

Hur ser eran dag ut? <3

Lost season 4

Shit vad seg jag är! :/

Har ätit middag, tagit en lång och varm dusch och kollat på några avsnitt av lost season 4. Känner mig trött och seg efter passet och maten, bläää.

Har ont i huvudet och hostar hela tiden, sjukt jobbigt. Trodde hostan hade försvunnit för ett tag i alla fall, men nej.

Godnatt på er ♥

Bara 2 säsonger kvar!


Förbränna fett

Yo! :)

Har bakat typ hela dagen som ni vet... nu är jag ganska trött!

Jag började med att gå ner till affären för att handla lite saker som jag inte hade hemma. Konstigt nog så har vi ALDRIG baksmör hemma... Så det fick jag köpa + lite drottningsylt + blockchoklad + frukt och lite annat. Kom hem, packade upp och började att baka.

1. Tigermuffins med chokladfrosting
2. Chokladmuffins med kokos/strössel
3. Drottning (hallon/blåbärs) grottor

Skulle egentligen gjort små äppel/kanel smulpajer också och en banansmoothie men det får bli imorn tror jag, om jag orkar efter att jag har pluggat... :)

Om bilen kommer hem innan kl 5 så drar jag iväg och svettas lite på ett medelpass. Det behöver nog min kropp idag eftersom att jag har tjuvsmakat så mycket på degen hela tiden och frostingen, den kunde man ju baara inte motså! Så otroligt god och enkel att göra! (recept kommer upp sen!)

Så förbränna lite fett och sen återhämta mig för dagen med en dusch, lite datorspel ochn en mysig bok så är jag som en ny person igen! :)



Bjuder på en osminkad dagens outfit!

Halsduk - Gina
Jacka - MQ
Kofta - Gina
Leggings - H&M barn
Hunterstövlar plus rosa hunterstrumpor - Hunter
... och så min lilla rosa Jackiepåse med plånbok, mobil och läppglans!

Projektarbete - kokbok



Jag och min kompis Louise valde att jobba tillsammans under projektarbetet och att göra en kokbok till barn tillsammans. Vi kommer att göra lätta recept som barn kan göra tillsammans med sina föräldrar och lära sig hur man bakar och knådar en deg.

Det är alltså ingen matlagningsbok utan en bakbok / kokbok med muffins, pajer, glass, (tårtor), småkakor, tradition/orginal (typ kokosbollar mm..) osv.

Räknade idag på hur många recept vi hade bakat och gjort och fick fram 15 st hemma hos mig (med dom jag ska göra idag). Sen har vi bakat hemma hos Louise också, kanske 5-10 recept. Och kompisarna i skolan som får smaka och bedömma blir alltid lika glada när vi kommer med fika! :)

Så idag är alltså planen att hinna med 4 recept. Om jag hinner fler så gör jag fler! Det går alltid att frysa in om man inte vill äta upp allt på en gång!

Vad gör ni för projektarbete?

Passion for fashion

God morgon, har ni sovit gott? :) Drömde ni något läskigt?...

Jag har sovit jättebra hela natten och märkte inte ens att familjen traskade iväg till jobbet imorse, sov istället jag! Men nu när jag vaknade och satte igång datorn så märkte jag att jag har lite ont i min vänstra handled, dunno why... Men jag vet i alla fall att jag hatar att ha ont, så go awaaay pain!

Igår när jag drog till centrum ett tag så gick jag in på mq för att kolla om de hade höjt rean på bondelid från 30% till 50%. På en del plagg hade de höjt, men en del stod fortfarande kvar på 30%. Vill ha en supersöt rosa jacka därifrån men den är fööör dyr + att jag har köpt 2-3 jackor och en pälsväst på rean redan...

Men jag fick med mig 2 plagg hem i alla fall. En annan jacka som jag har suktat efter länge och en söt topp till! Topp - 249:- Jacka 499:-



Märke Stockh LM



Märke Zoul



Osminkad pose!

Visst var plaggen heeelet underbara? :) Så snygga tillsammans också!

Viktigt att veta om onödiga saker



Hello babes!

När jag var på bibblan idag fick jag med mig många roliga, onödiga och bra böcker! Boken som jag håller i "Viktigt att veta om onödiga saker" var en typiskt onödig bok, fast rolig ;) Hittade faktiskt lite roliga saker också...

Visste ni att?....

... En kackerlacka kan leva 9 dagar utan sitt huvud?

... Världens befolkning år 1804 var 1 miljard?

... Västervärldens oftast sjungna låt är "Happy birthday to you"?

... Du får önska dig något när du ser 3 fåglar på en telefonledning?

Roligt va? :)

Jag är underviktig



Jag har alltid underviktig i hela mitt liv. Alltid vägt 10 kg mindre än alla andra. Men det är väl helt okej? Jag är ju också 15 cm kortare än alla andra, jämt, kommer alltid att vara!

Anorexia för mig är när man börjar tänka på ALLT man äter, jag är godis typ varje dag, jag har fan inte anorexia? Om man har den sjukdomen slutar man äta. Jag äter vad jag vill (nästan) och tränar regelbundet, bättre kan det inte bli för mig, typ.

Fitness, vad är det?

Om man googlar på det kommer det upp flera miljoner svar och alla svar är olika för olika personer. För de som  har kommit igång med träningen precis kan fitness vara att bara försöka att hålla sig i form medans det kan vara något helt annat för ett proffs ;) Så vad är fitness för dig?

Fitness - världens mest använda eller missbrukade ord!



Sök på google så får du själv se vad "fitness" är :) Vältränad tolkar jag det som...

Dagens 2:a träningspass



Har just vart i centrum och shoppat lite på MQ, svängde förbi biblioteket också och lånade lite onödiga böcker. Kom hem nyss och började plugga lite filosofi. Fuck va mycket frågor som ska vara klara efter lovet, gosh!

Sitter just nu och äter kesella hallon (fetthalt 7,5%) inför dagens ANDRA träningspass! Riktigt bra träningsmat är kesella (med kvarg). Gott och nyttigt på samma gång! Bäst är att doppa frukt i kesellan, blir typ som grönsaker och dip fast det är frukt istället! Mums! :)

Så, ska bara klä på mig lite, sätta mig i bilen och åka ner till medelpasset som börjar 16.30! Wish me luck babes ;)

ps. När jag kommer hem så ska jag läsa fitnessboken som jag lånade från bibblan idag!

Hej mitt vinterland











Lite vackra bilder jag knäppte med kameran (Nikon D40 med tamron 18-200 mm objektiv) igår på nyårsdagen. Det var mysigt att ta en promenad med familjen i det kalla vädret! Idag är det bara regn regn regn, så tur var det att kameran var framme igår!

250 kcal

Yo! :)

Drog just ett sköööönt morgongympass på friskis och svettis. Nu är jag nyduschad men forfarande heeeeelt slut!

Dagens träning:

15 minuter crosstrainer, nivå 4

17 minuters intervall jogg/gå på rullbandet, gå= 5,5 jogg= 8,5 nivåer
(2 minuter gå, 1 minut jogg)

7 minuter trappmaskin, nivå 10 och 8

Total: 39 minuter ren kondition = 250 kcal borta!

+ magmaskin 30 kg (12x3)
+ magsidoövning med hantel 12 kg (12x3)

Snacka om att jag var .... RÄTT DÖD .... efter passet! Men eftersom att det var så jobbigt så kommer jag att köra ett konditionspass till idag. Antingen medelpass (om jag hinner i tid) eller samma pass som imorse! JOBBIGT!



Tränar inför sommaren! Usch va smala armar jag har...

Morgonträning

(!)

YEY :) Vaknade kl 9 idag och kände, fan vad pigg jag är, nu måste jag träna! Så, kastade i mig frukosten och drog på mig gympakläderna, nu är det bara bilen som väntar!

TROR att jag är rätt taggad på mycket kondition idag + ben/rumpapass. Ikväll kör jag också ett medelpass (typ dans...) så det blir dubbelt upp idag för att jag inte tränade igår! :)

Fit for fight!

 

Bort med allt feeeeett!


Jag har anorexia




Hej Sofia! :)

Nej nej, jag vill faktiskt inte se ut som Kissie, varför skulle man vilja det? Se ut som en pantad brud, extrema bröst och supertunn midja? Men om du tkr att jag ser ut som henne så får det väl bli en komplimang... ;)

Barbie, suuure. Hon levde väl ett rätt fränt liv eller? :) Söt, gullig, smal och en perfekt pojkvän Ken - det är väl det som alla brudar drömmer om. Size 0 är något som tyvärr inte alla kommer i och som är för stort för mig ;)

Anorexia? Daaaamn, varför skulle jag ha det? Visst, jag har gått igenom många försök till bantning och viktminskning men aldrig lidit av anorexia. När jag gick i 8an bantade jag ner mig till 39 kg = Ett levande skelett! Nu e jag dock typ normal, underviktig fortfarande, men jag brukar skylla på att jag är så kort så att jag behöver inte så mycket kg på mig... :P

Men ska nog börja med ett deffnings-projekt till våren nu. Bygga fler muskler och gå ner i vikt efter det (mina nyårslöften) Så wish me good luck! :D

Min förebild? No no!


Mitt nyår



För drink - Paarrrtey Isbjörn



Tapasmiddag!!



Min tallrik blev full snabbt!

En blandning av sushi, bruchetta, tacos, dip och grönsaker, mango, falafel, musslor, svamp, pastasallad mm..



Chokladmoussetårta



Lime och smultron moussetårta på mandelbotten



Tjejerna! :D

Ellinore, Felicia, Rebecca, Louise, Elin, Linnéa, Clara :)

Sammanfattning av nyår:

Det blev en fördrink hemma hos mig framför brasan kl halv 8. Tilltugg till det blev sesambakade smördegsoliver. Efter det körde vi på med tapasbuffé där man fick plocka vad man ville av allt! Myycket mat blev det. Till det serverades rekordelig cider.

Efter en stunds matkoma i soffan drog vi oss upp igen till matbordet för att käka ljuvliga tårtor! Jag tog en liten bit av varje. Chokladen var mäktig! Den andra moussen var fräsch!

Sen gick vi ut ett tag, tog en kall promenad, träffade på lite människor, drack lite cider och sen var kl kvart i tolv, då var det bara dags att gå in och hämta skumpan, rakterna och crustaderna med skagenröra för att FIRA DET NYA ÅRET! :D

Sen drog alla hem, jag pratade i tele med Fredrik typ en timme och sen däcka jag i sängen med kläderna på kl 2... Festen var över!

Hoppas att ni hade ett glatt nyår och att ni har några nyårslöften ni faktiskt kommer att kunna hålla! :)

Mina nyårslöften är följande:

* Gå ner i vikt
* Bygga muskler/bli snyggare
* Shoppa mindre och mer sällan
* Skaffa ett heltidsjobb efter studenten


Nyårsfin!





Klänning från Bondelid (som jag fick i julklapp av söta mammsen) + ett par röda todiefor skor från Belleshoes!

Hoppas att ni hade ett bra nyår, e jäkligt seg nu och har gaaalen huvudvärk så, uppdaterar senare! Pusspuss


Gott nytt 2012



GOTT NYTT ÅR! :D

Hoppas att 2012 blir ett bättre år än 2011!

RSS 2.0
bloglovin