43.8 kg (- 4 kg)

Tror att min startvikt (när jag vägde som mest) var 47.8 kg. Då skämdes jag så mycket och var väldigt kritiskt mot min kropp. Det jag ogillade mest var nog att kläderna började bli för små och att mina lår och mage hade växt på sig sedan tidigare. Då förstod jag att; nu är det dags att göra något åt saken, jag kan ju inte se ut såhär liksom?

Så jag började ändra min kost lite, äta mindre och försöka äta nyttigare, men jag tog ändå inte bort godsakerna som lite choklad på helgen och bullar från jobbet. Det åt jag ändå men kanske lite mindre av. Åt mest sallad, morötter och knäckebröd till lunch i skolan men åt ändå en stadig frukost och bra middag plus lite godsaker.

Tränade som en galning gjorde jag i början men nu på sista tiden har jag varit väldigt lat och inte haft någon ork att göra något annat än att vara hemma och plugga typ. Lite tråkigt att jag ändå tillslut fastnade i "jag orkar inte träna - svackan". Det var då jag istället började äta mindre eftersom att jag inte var lika hungrig som jag brukade vara när jag tränade. Det säger ju sig självt lite; tränar man mindre gör man inte av med lika mycket energi och då behöver man inte heller ta in lika mycket energi. Även muskelmassan bryts ju ner och blir mindre när man inte tränar så jag tror att en stor del av vikten har jag tappat därifrån.

Igår när jag vägde mig visade vågen på 43.8. Det är en viktnedgång på 4 kg från i slutet på januari / början på februari. Att ha gått ner 4 kg på så lång tid är absolut inte för mycket. Det rekommenderas att man går ner 0.5 kg i veckan för att ha en bra viktnedgång. Midjemåttet har även minskats med 3 cm (från 63 till 60 cm)

Så, nu är jag mycket nöjdare med min kropp och tycker livet är helt underbart. Snart är sommar'n här och jag är då fanimej redo för beach 2012. :D



Thinspiration

Inspo of the day!



Åh så snyggt! Titta bara på det blonda håret! :)

Mysfika med tjejerna!

I måndags stack jag och några av tjejerna till stan för att bara mysa, umgås, shoppa och fika lite. Det var jättemysigt och alla var så himla glada för att plugget snart är över. Äntligen kan man umgås med varandra utan att tänka på "det här MÅSTE göras efter skolan" osv.

Vi gick längs drottninggatan mot Gamla stan och hamnade på ett fik lite längre bort som jag tror heter "the coffee corner". Det är i alla fall en röd skylt utanför så man lätt ska hitta dit! Jättemysiga fotöljer och snäll personal :)



Coolaste Clara och sötaste Elin!



Bläckis Rebecca och lilla Linda (ignorera minen...)



Hallonpaj för hela slanten för Clara



Elin tog en mumsig smoothie (som jag dock aldrig hann smaka på).



Äppelkaka med mumsigt vispad vaniljsås för mig. Den var helt okej faktiskt, men ingen höjdare!

My tanned tummy

God morgon!

Jag älskar att vara fräsch och brun nu till sommaren. Det bästa är ju typ att vara brunare än alla andra ;)

Såhär blev resultatet från gårdagens solning. Kände att jag fick riktigt mycket färg, speciellt på magen! Shit va brun den är liksom,gaaalet ;) Även ansiktet har blivit ganska solkysst!

Har ni solat mycket i år? Ute? Solarium? :)




Just solat solarium

Idag var det studentfotografering i skolan och alla var så fina i vita klänningar / kostym med roliga färger på slipsarna. Det var riktigt kul att se hur alla skulle se ut på fredag när vi går ut! Alla var så himla fina :) Jag tror att bilderna blev rätt bra. Det var en halvkroppsbild och en ansiktsbild. Jag som alltid har stängd mun och ler med läpparna på kort öppnade faktiskt upp munnen idag och log med tänderna som folk jämt och ständigt tjatar om. "Du är så söt när du ler med tänderna, ha så oftare..." Så, när studentfotona kommer ska ni fanimej få se mig le med tänderna!

Efter skolan så mötte jag i alla fall upp sötaste Amanda i Täby centrum för att köpa en ischai och snacka lite skit. Har verkligen vart sugen på en chai hela veckan och kunde äntligen köpa en! :D yes :) Efter det åkte vi vidare mot Berga för att sola solarium och bli extra bruna! Så skönt att slappna av och bara ligga där och låta tankarna fladdra iväg...



18 minuter!



Stor ischai. Såååå gott! ;)

Come on skinny love what happened here?



Världens vackraste låt...

Inspo of the day!



SNYGGT!

I'm in love with the cinderella shoes

God morgon!

OMG vad jag har drömt om de här vackra skorna inatt. Igår efter att jag hade klippt mig mötte jag upp tjejerna på stan för en fika. Efter det traskade vi ut i regnet för att titta lite i affärer och försöka hitta något. Elin letade efter studentskor och hittade 2 par hon köpte. Båda var i brun skinnimmitation; ett par från skopunkten och ett par från Belle Shoes. Mer beslutsångest får man nästan leta efter... Eller hur Elin? ;)

Jag hittade ett par juveler på Belle Shoes (som vanligt...). Dessa rosa, silver, glittriga klackar ser ju ut att tillhöra en princessa eller hur? Jag blev störtkär vid första ögonkastet och helt tagen när jag såg att det var 1. storlek 35 och 2. sista paret. Blandade känslor fyllde min kropp. Kärlek, ångest och besvikelse. Tänkte ett steg till för mig själv medans jag klagade inför Elin; "jag kommer aldrig att kunna gå i dem här eller aldrig kunna ha på mig dem, det är ju meningslöst". Sen gick jag därifrån utan skorna som jag blev helt förälskad i. Igår var jag riktigt bra på att hålla tillbaka shoppingssuget!



Så sjukt snygga skor? Nog de snyggaste jag har sett på väldigt länge....

Nyklippt på Hårcenter

Tog en "drop in tid" på Hårcenter i stan (Kungsgatan 56) och klippte topparna idag. Skönt att bli av med allt slitet hår, det var ju minst ett halvår sen jag klippte mig. Hatar att klippa mig eftersom att allt långt hår man har sparat ska klippas av då och sen finns inget kvar ju... Känner ni igen er? :)

Men nu är mitt hår friskt och rent i alla fall och det är superskönt nu till sommaren och studenten! Klippningen tog ca 15-20 minuter och det var hur lätt som helst. Frisören sprayade bara på med lite vatten från en flaska och klippte av det slitna håret. Efter det fick jag en skön förning med rundad föningsborste + lite volym. Lite otrevlig var hon men det var ju billigt så, vafan tänkte jag! 250:- fattigare gick jag därifrån med ett leende på läpparna! :)



Fönat inåt! Riktigt snyggt



Såååå mycket kortare blev det inte!



Viola! :)

Student 2012



Såhär kommer min outfit att se ut på studentdagen fredagen den 1 juni i Danderyd. Klänningen är såklart vit och den hittade jag faktiskt på H&M för bara 299:- Som hittat! Skorna fanns såklart på Belle Shoes, även dem för 299:- Smycken, hår och sminkning har jag inte riktigt bestämt mig ännu. Det får bli på torsdag! :)

Om jag skulle ha nagellack på tånaglarna, vilken färg skulle jag ha då? Skorna är typ militärgröna.

Inspo of the day!



Min utväxt börjar bli lite för lång... Men än så länge är den inte såhär lång. Undrar om jag ska färga mitt hår så att det blir brunt med bara lite blont i topparna, nu har jag ju typ tvärtom; lite brunt och för mkt blont.

Vad tycker ni? Jag är helt kär i den nya dip dyed trenden som kommit nu på våren! :)

Vinnarna av "mamma-tävlingen"

Har nu dragit 2 vinnare ur min "mors-dag tävling"!

Vinnare 1: http://pappanheteranders.blogg.se/ (Eucerin kitet)

Vinnare 2: Linnéa Winqvist (Nivea kitet)

Stort grattis till er två! Har mejlat er och ni får er vinst så snart som möjligt! :)


På sommar'n är livet som bäst

Slappsöndag!

Hann inte ens äta frukost idag för att "L" var så seg på att vakna så vi gick inte upp förrän vid 12 och då var redan lunchen uppdukad på uteplatsen. Solen var stekande het redan på morgonen och det var säkert 20 + grader.

När vi hade piggnat till oss lite så bestämde vi oss för att dra och sola/bada vid en badplats rätt nära mig. Vi köpte med oss lite bubbelvatten, frukt och kokostoppar för att ha som fika. Typ vid 1 var vi vid badet och det första vi gjorde var att gå direkt i från sandstranden och doppa oss. Vattnet var svalkande kallt men inte för kallt, jag kunde ligga i i alla fall 5-10 minuter innan huden blev till gåshud och tänderna började skaka.

Solen stekte hett sen under hela dagen och det var så skönt att bara ligga stilla där på stranden, känna en liten svalkande bris då och då och känna att man blev brun. Somnade till och med en stund i solen för att det var så skönt... :) På sommar'n är verkligen livet som bäst!



Äppelblommor



Helt blå himmel!



Grillade hamburgare med pommes till middag! Orkade dock bara halva...

ESC- helg

Har haft en fullspäckad helg med sol, bad, jobb, ESC osv.

Igår hade jag en slitig dag på jobbet... Sprang som en galning fram och tillbaka med mat, stod i kassan, serverade bullar, öste upp glass och svettades som en gris genom hela dagen typ. Vid 4 började det lugna ner sig lite men fan alltså, den jobbigaste dagen jag någonsin varit med om på jobbet tror jag! Vi brukar få in typ 23-25 000 i kassan, men igår fick vi in 53 000. SNACKA OM JOBBIGT! :D

Efter slitet så åkte jag och hämtade upp "L" i Danderyd. Sen åkte vi hem, åt lite grillad middag, tårta till efterrätt och förberedde oss för Eurovision song contest. Jag var nog något mer taggad än vad han var... Trots all spänning så visste man ju redan vilket land som skulle vinna - Sverige såklart! :) Stort grattis till Loréen och Sverige! :D


Sol & bad vid Liljeholmskajen



Sommar och sol och vi har korta kjol... la la la la.

Efter skolan igår mötte jag upp "L" i stan. Vi hade bestämt oss för att sola och bada vid bryggan vid liljeholmskajen. Redan vid halv 2 tiden när vi kom dit så var det fullproppat med människor och skrikande barn. Som tur var fanns det 2 platser kvar till oss som vi snabbt snodde!

Solen brände och stekte även fast jag hade haft på mig solkräm och ingen kokosolja som jag brukar ha för att bli extra brun. Men även med lite solkräm så märke jag att solen tog rejält igår och jag blev superbrun på bara några timmar. Tror att "L" blev lite avis för att jag var brunare än han...

Jag tog faktiskt årets första dopp också, flera gånger! Tror jag var i vattnet 3-4 gånger alltså. Det var inte så varmt så att man kunde ligga i länge men att hoppa i och gå upp var inga problem alls. Skönt att kunna svalka av sig lite när man ligger där och svettas och steks i solen i flera timmar.

Runt 4 så gick vi och köpte god hemmagjord glass på en glassbar. I min strut fanns 2 kulor; saltlakrits och hallonsorbet. Det var en riktigt god kombination och smakade typ som dom här godisdödskallarna med svart och rött ni vet? Mums! Och i "L:s" strut fanns kokos, gräddkola och citronsorbet. Gräddkolan och kokosglassen tillsammans var hur god som helst! Citronsorben var såklart svalkande god den också :)

Vi hade en riktigt mysig och trevlig dag tillsammans! Love ya ♥

The perfect breakfast

Dagens frukost såg ut såhär. Det är så trevligt med sommaren när man kan få färska jordgubbar till frukost. Helt underbart! Till det serverades färskpressad juice, 1 dl hallon/blåbäryoghurt med special K red berries flingor.

En bra och stor frukost är ett måste för en bra start på dagen! Ni som skippar frukosten - FY! Ta en frukt istället, ett glas juice eller mjölk. Det är bättre att få i sig lite näring än att inte få i sig någonting alls.

Snart ska jag till jobbet och äta en nyttig sallad till lunch. Det går bra nu, kompis det går bra nu! ;)





Mums mums!

VG i MATTE C?!

Hello babies!

Igår skrev jag matte c prov i 3,5 timme. Trodde inte det skulle gå så himla bra innan men när jag väl satt där så kände jag "fan, jag kommer få mycket mer poäng över G i alla fall". Så när jag kände mig klar att gå så räknade jag snabbt ihop mina poäng som jag trodde att jag skulle gå och de gick långt över VG gränsen. Hoppsan, tänkte jag. Bara jag fyller alla kriterier, får minst 7 vg poäng och 25 poäng totalt (av 45) så har jag ett kirrat VG i kursen!

Trodde ALDRIG att jag skulle kunn prestera så bra i matte? I matte A fick jag VG, i matte B G (ett poäng ifrån VG på nationella) och i matte C troligtvis ett VG. Men jag har kämpat och det ska ni veta! Får ingen jäkla läxhjälp hemifrån som jag vet flera andra får. Jag har klarat mig HELT SJÄLV med allt plugg i alla år och fått lösa alla matteproblem själv. Det tycker jag ger mer vis- och lärdom än att mamma och pappa sitter och löser uppgifterna åt än? Eller hur? ;)

Men om jag inte når alla VG poäng på provet så har jag i alla fall fått VG på alla andra 5 prov vi har haft, så det är nog rätt lugnt! :D Ekonomi linjen, here I come?


Inspo of the day!



Så sjukt snygg Gossip girl stjärnan Blake Lively är. Färgen på håret och frisyren är så grymt somrig och snygg tycker jag! Någon som håller med mig? :D

Nationellt prov i Matte C

8.10- 12.10 skriver jag nationellt prov i matte C idag. Det kommer att bli jobbigt och klurigt även fast jag har förberett mig väl och pluggat igenom boken ett flertal gånger... Att komma ihåg allt kan man ju aldrig göra, men grunderna kanske sitter nu och så får man en snilleblixt på provet och så kan man utveckla talen osv.

Efter provet blir det en liten lunch och sen sticker jag in till stan för att möta upp "L". Hoppas solen är framme då, för då ska vi sola och bada! :D ♥

Drömoutfit



Min drömoutfit för sena sommarkvällar, första dejten eller middagen med tjejgänget! Alla produkter från Bonprix.se.

Hello Sunshine!

Hello sunshine!

Det har varit en otroligt underbar och varm dag idag. 23 grader i skuggan och säkert över 30 i solen?! Från 8 till halv 12 pluggade jag matte C (nationella prov imorn) och efter det så solade jag till halv 4. Kände efter ett tag att det började klia och svida lite på kroppen och jag gick in för att kolla vad det var... och såklart hade jag bränt mig lite på bröstet och ryggen :/

Blev rätt trött idag, fick inte i mig så mycket mat och fick nog lite för mycket av solen. Helt dödstrött så åkte jag ner till affärn med mammsen för att handla mat och få lite uppiggande frisk luft. Efter det åkte jag hem och pluggade matte 1 timme till. Så totalt pluggade jag matte i 4.5 timme idag, pjuuuh. Sista provet imorgon i alla fall, sen är jag friiiii!

Titta så brun och fin jag har blivit! Mums mums :)






WIGGLE Leather Cork Heel Wedges



Åhhh.... Om jag bara hade lite större fötter och kunde ha 36 i storlek så skulle jag köpa de här snygga platåna på en gång! Jag är helt förälskad i denna supersöta sandalmodell och den fina rosa röda korallfärgen!

Skorna finns även i guld och silver på Topshop.com!

Chic är bäst! ♥

I ♥ Chic!

Kommer ni ihåg att min prenumeration på Chic tidningen har gått ut? Igår trillade tidningen ner i alla fall i min brevlåda och jag blev ypperligt förvånad. Det följde även med 2 Chic lack i 2 rosa/lila vackra färger!

Så nu slipper jag vara ledsen över att inte ha något att göra på kvällarna/ när jag åker buss. För jag kan alltid läsa Chic!

Vilken är er favorittidning? :)



Förälskad i en ny blogg!

Fick en liten söt kommentar om mina gelénaglar för någon dag sen. Jag kikade direkt in på bloggen och såg att "det här är verkligen något för mig".

Lina Strandh är en go och glad tjej som bloggar om sitt liv med vänner, god mat och träning. Precis sånt som jag bland annat vill läsa om jag tittar in på en blogg! Hon lägger upp massa fina bilder och man blir färgsprakande glad när man tittar in där!

Kika in på hennes blogg HÄR vettja :D


Inspo of the day!



Coolaste naglarna :) hur kan man vara så bra med penseln förstår jag inte... Jag kan typ göra några streck och lite blommor på naglarna liksom!

Vinnarna i Nivea tävlingen!

Hejsan!

När det blir för mycket plugg i skolan så är det inte lätt att hinna med allt ibland... Har faktiskt fått prioritera matten före bloggen ett tag nu, förlåt, jag vet... Men vinnarna ur niveas fruktbombartävling är nu dragna och det blev förhoppningsvis 3 lyckliga vinnare :D

Vinnare 1: http://acupofcaketv.blogspot.se/
Vinnare 2: http://axdal.se/
Vinnare 3: Sandra granholm

Har mejlat er alla så.... Om någon av er inte svarar inom en vecka ger jag över vinstchansen till någon annan!




Tävling! - Vinn 2 skönhetskit till mors dag (27 maj)

Hejs svejs! :)

Fick ett mejl från gulliga Martina igen om att anordna en mors dag tävling. Detta lät jättespännande tyckte jag och tackade genast ja för erbjudandet! :)

Så mitt i all skolstress så tävlar jag nu ut 2 skönhetskit till mors dag som ni antingen kan behålla själva eller ge bort till era mammor. :)

För att tävla:

* Skriv "JAG ÄR MED" eller liknande i detta inlägg.

glöm ej mejl, namn och ev. bloggadress!

OBS!!! Det är alltså 2 olika vinnare. En vinner kit 1 (nivea) och en vinner kit 2 (eucerin).

Tävlingen avslutas den 27 maj


NIVEA Visage Q10 plus
Nya NIVEA Visage Q10plus med Kreatin har en sensationell formula som verkar mer återfuktande och har en förbättrad anti-rynk effekt. Q10 är ett Coenzym som finns naturligt i hudens celler. Den förser huden med både energi och antioxidanter samt hjälper till att bekämpa fria radikaler – en av huvudorsakerna till hudens åldrande. När vi blir äldre minskar Q10 halten i huden. NIVEA Q10plus produkterna hjälper till att öka Q10 nivån i huden. Kreatin finns också naturligt i huden och fungerar som en energireserv. Därför är Kreatin den perfekta ingrediensen att kombinera med Q10 i en anti-rynk creme.

NIVEA  Q10plus Anti-Wrinkle Cooling Eye Roll-on
NIVEA Q10plus Anti-Wrinkle Cooling Eye Roll-on minskar svullnad och trötthet runt ögonen samt minskar rynkor synligt.
Den lätta, snabbabsorberande formulan appliceras med den kylande roll-on kulan.
  • Den minskar tecken på trötthet, svullnad och rynkor runt ögonen
  • Absorberas snabbt
  • Passar även bärare av kontaktlinser
  • Parfymfri
  • Nickelfri roll-on kulan




Eucerin DermoDENSIFYER
Dagcreme som stimulerar och påskyndar hudens egen förnyelseprocess. Den kraftfulla kombinationen av Arctiin (från kardeborreblomma) och Apiaceae-Pepptider (frpn grön anis) aktiverar och stimulerar den avtagande produktionen av kollagen. Redan inom några få veckor, förtätas den tunna och ömtåliga bindväven och får en mer stabil och stödjande struktur. Speciella UV-filter motverkar uppkomsten av pigmentfläckar.

Eucerin DermoDENSIFYER Ögon- och läppcreme
DermoDENSIFYER Ögon- och läppcreme stimulerar och påskyndar hudens egen förnyelseprocess. Den förbättrar hudens densitet och elasticitet i ögon- samt läppområdena samt reducerar synligt rynkor runt ögon och läppar.

Candy never goes out of style

Att klä sig i svart, vitt, rosa eller rött är väl ingen big deal, men att klä sig i godis? Hur coolt är inte det?! :D



Skor av MnMs


Tuggummi och godispapper



MnMs och godispapper

Källa.

If i wake and you're here still, give me a kiss, I wasn't finish dreaming, about your lips








 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Inspo bilder från weheartit.com


Chris Brown - Don't wake me up



Jag är helt kär i den här låten just nu. Lugn och skön fast samtidigt lite party, Up up up up up up.... :D

Vackra naglar med depends gelé kit

Har suttit i 2 timmar och pillat med mina små naglar. Att förlänga naglarna hemma tar verkligen längre tid än vad man tror... Man måste rengöra naglarna, fila till dem, hitta rätt lösnagel, limma fast den, fila ännu mer, applicera massa konstiga vätskor osv. Och om man är perfektionista precis som jag så tar det lååång tid..... Vill ju att mina naglar ska vara så snygga som möjligt liksom.

Jag har använt mig av Depends gelé kit för hemmabruk. Kitet kostar 159:- och finns att köpa bland annat på Kicks. Allt ingår (av det som man behöver) utom en speciell nagelsax för lösnaglar. Men annars kan man klippa med en vanlig nagelsax hemma (dock är det lite jobbigare och tar längre tid).

Har ni några frågor är det bara att ställa dem :)








Depend gelé kit

Köpte just Depend's gelé kit. Har använt det 2 gånger förrut och varit riktigt nöjd. Istället för att pröjsa 400:- och uppåt på salong så kan man nu göra sina egna naglar hemma flera gånger för bara 159:- Kitet finns att köpa på kicks, ica osv. Allt medföljer utom en lösnagelsax.

 

Visar resultat sen :)

 


Brownie me

Ledig långhelg är inte helt fel ibland! Har varit ledig i 6 dagar nu och allt är på topp! Har fått supermycket gjort i helgen och allt har varit jätteroligt. Idag tog jag och mammsen en morgonpromenad i en timme, efter det pluggade jag matte i 2 timmar (hann med 2 hela kapitel och var sjukt effektiv) och till slut så solade jag från 11 till halv 3. Då gick solen i moln och jag blev jätteledsen :/

Men jag hann få en liten bränna i alla fall och bikinikant så jag var nöjd över det! Snart ska jag möta upp pappsen i centrum för att köpa födelsedagspresent till mamma :)



Det är så underbart att vara brun!

Depend spring colours 2012



På Ica där jag bor är många av Depends nagellack på utförsäljning. 3 st för 25 kr istället för 1 som brukar kosta 25:- Jag var snabb på att köpa med mig 6 st nagellack hem; 3 glittriga och 3 blanka. Färgerna är så himla härliga! Korallen längst ner till höger är min absoluta favorit i sommar! :)


Knäckig rabarberpaj




Grillning i Danderyd

Det är tur att någon i vårt gäng bor i Danderyd i alla fall! Ganska när för alla att ta sig till kommunalt med bussar osv. (utom mig som måste ta roslagsäckligabanan). Som tur var fick jag ta bilen igår och körde till Elin på cirkus 25 minuter.

Igår bestämde vi oss i alla fall för en spontangrillning då nästan alla kunde vara med. Hade det supertrevligt med alla och vi bara pratade massa skit och åt god mat! På grillen låg en blandad kompott av fisk, kött och korv.

Mamma hade även bakat en rabarberpaj som jag fick ta med mig. Riktigt mumsig var den. Receptet kommer upp senare idag! :)



Lax, kött kött kött och lite grillkorv. Smala och små kycklingkorvar till mig (mycket godare än köttkorv...)



Clara och Linnéa var grillmasters till Fabian kom och ställde till allting...



Jag och Elin dukade bordet superfint :)



Kycklingkorv, sallad och lite pasta med tomat- och basilikasås.



Socialt värre, Clara och Linnéa!



Hugg in! :)

Mysigaste helgen

Ledigheten började i torsdags med att träffa "L" en stund i stan. Sen blev det fredag och då åkte mamma och jag till Kista Centrum för att shoppa loss på sommarkläder. Vi lunchade på ett litet café i food court:en. Foccachia som brukar vara gott var inte så gott på det stället. Det tog lång tid att få maten och den var bara lite ljummen och inte helt varm heller när vi fick den...

Sen mötte vi upp "L" och åkte till Willy:s och handlade lite mat. Tacos kändes lätt tyckte vi så vi plockade på oss massa grönsaker, såser, köttfärs, skal osv. Mamma skulle göra någon rabarberkaka så jag och "L" fick stå för att göra maten. Jag som är *bäst* på att laga mat gjorde så att köttfärsen blev perfekt medans min prins skar alla grönsaker superprydligt.

Till efterrätt blev det mammas rabarberkaka med knäckigt kolatäcke. Mums med vaniljkesella till och sen lite marabou choklad. :)

Vaknade mysigt imorse med solen som glimta igenom gardinen. Medans älsklingen sov så passade jag på att ta en dusch utan att försöka väcka honom... Det gick ju sådär :D Efter det så åt vi en mysig frukost ute i solen på min terass. Redan vid 10 så var det 17 grader ute i skuggan.

Runt 1 halv 2 så hade mamma gjort lunch till oss. Pannkakor med grädde och sylt. Det kunde inte ha blivit en bättre helg. Allt har verkligen varit bäst, roligt och perfekt!

Bildbomb! :)



Kom hem med typ 10 påsar. 2200:- gick hela kalaset på! Ibland är det fett värt att slösa pengar.... ;)



Tacos till middag



OH! sunny morning. Frukost i solen ute på terassen.

Clementinejuice, jordgrubbsyoghurt med special k flingor, ett kokt ägg och en smörgås med renost. Mums!



Pannkakslunch med grädde och jordgubbssylt.

Dagens facelook



Dagens facelook - enkel sminkning, vit plastblomma i håret och lite vågigt hår med vågtången från obh nordica!



Min sötaste nalle som jag har haft sen jag föddes... ♥



Mot Kista gallerian med mamma! :) Idag är det dags att shoppa hur jäkla mycket som helst. Snart är det sommar, student osv. och jag måste hitta en vit klänning och ett par snygga skor! Strumpbyxor och bronzing powder i massor behöver jag också!

Gårdagens outfit

Igår fick jag skjuts av mamma in till Odenplan. Hon skulle åka och hälsa på morfar och jag skulle träffa "L". Vi kände oss lite hungriga sådär vid lunchtid och gick in på Burger King. Jag äter verkligen aldrig där... ibland nattmat efter jag vart ute och klubbat men annars är det alltid donken som gäller! Jag tog i alla fall "kids meal" med en liten cheeseburgare, pommes och cola zero (den är godast...).

Efter det mötte jag upp "L" vid Liljeholmen. Det var riktigt soligt och skönt ute. Vädret var på topp helt enkelt! Vi var hemma hos honom ett tag, myste lite och klappade på hans katt. Sen blev jag sjukt sugen på glass så vi gick ner till Ica och köpte varsin. Magnum Double för mig (storfavorit sen många år tillbaka) och en daimstrut för han.

När jag kom hem passade mamma på att ta några outfit bilder på mig. Riktigt lyckat! Fick många blickar på stan i alla fall... Vad tycks? :)







Ljusa jeans - Bik bok
Ljusblå blus, blå skepparkavaj och brun skinnväska - H&M
Vita converse och lite blommor i håret på det!

Middag med mammsen

2 rätters middag med mamma när alla karlarna i huset är borta. Idag gjorde vi det lätt för oss och köpte med oss lite smått och gott från Icas hämtdisk.

Förrätt:
Skagentoast på bädd av grönsallad



Huvudrätt: Kycklingspett i sweet chili sås med pastasallad med pinjenötter och parmaskinka



Efterrätt: 2 tablettaskar



Studentbal 2012

Balen igår var hur mysig som helst. Det serverades champagne som välkomsdrink och jag och tjejerna minglade runt ett tag i början. Sen var det dags att gå och hitta bordet vi skulle sitta vid. Till förrätt serverades skagenröra med kräftstjärtar på mörkt bröd, till varmrätt serverades kyckling med mozarella och soltorkade tomater och till efterrätt serverades lite blåbärspannacotta med hallonpaj! Allt var supergott faktiskt även fast jag inte fick i mig så mkt...

Vi tog supermånga bilder... dock blev ju inte alla så bra eftersom att fotograferna var sämst.... *hmmm, ni vet vilka ni är* ;)



Balklänning från H&M och skor från Deischmann



Lockigt hår i en lätt håruppsättning med blommor



Rebecca, jag, Elin



Ronald, Fabian



Jag, Rebecca, Clara



Rebecca, Clara, Linnéa, Elin, jag



Åsså hela gänget! :)

Mer bilder kanske kommer upp i ett inlägg imorn eller så. Måste se hur många "dubletter" jag har av typ varje bild.... :)

Sneak peak från balen






Happy day

God morgon!

Idag är jag superglad för jag vaknade utan huvudvärk för första gången på ett jävla bra tag! Det gjorde mig faktiskt lycklig. Sen fick jag en god frukost som gjorde magen mätt och det blev jag ju också glad över! Men bäst är att jag ska träffa "L" idag! <3

Får skjuts av mammsen till Odenplan och sen åker jag vidare mot söder. :) Happie happie!

Balen igår var hur mysig som helst :) Berättar mer om den sen!







Kolla vad blond jag har blivit? Snart är mitt hår nästan platina igen ju.... Kanske dags att färga min 10 cm långa utväxt snart eller? ;)

Fixar mig inför balen





God eftermiddag! :)

Håller just nu på att fixa mig inför balen ikväll. Har lockat håret och håller nu på att sminka mig och måla naglarna! :) Tånaglarna och naglarna är målade i samma rosa nyans som klänningen! Kommer bli en grym kväll hoppas jag, bara jag inte får så himla ont i huvudet! :/

Balen är på "Lantis" vid Universitetet och jag och Elin får skjuts av pappsen dit som riktiga princessor! Kl 18 går bilen från mig för att hämta upp Elin en halvtimme senare! 3 rätters middag får vi på plats och en såklart en massa mingel också! :)

Hoppas att ni får en fin kväll! Massor av bilder kommer upp imorgon bitti! ♥

Mysiga middagen





Åhhh... ni förstår inte hur mycket jag älskar sushi alltså!

Hur kan egentligen rå fisk vara så jäklans gott? Tillsammans med avokado, ris, gurka och crabbfish blir det helt awesome och supergott! :)

Fruktsalladen på sidan av var toppen som efterrätt. Lite sött och så mot det salta i fisken och av sojan! Dock skulle jag kunnat äta många fler bitar än bara 8 för jag var verkligen vrålhungrig efter jobbet i lördags!

Blåsippan och Cowgirl'en

YES!

Har äntligen hittat min usb kabel till mobilen. Mamma hade gömt den som vanligt... Vet ni vart den låg? Jo, på min hylla där min systemkamera och kabeln till den ska ligga, bara de, inget annat ska vara där. Sååå... äntligen har jag laddat in 50 bilder i datorn.

Såhär såg jag och Elin ut på skivan som vi var på i torsdags förra veckan. Riktigt söta var vi som blåsippa och cowgirl! :) ♥ Elin hade sin hatt i en påse så jag fick ingen bild på henne med den på :( Men hon var söt i flätor i alla fall tyckte jag, hihi!

Blommorna jag hade i håret kommer från Hemtex.




9 skoldagar kvar

God morgon!

Vaknade med ett glädjerus och tänkte "shit, nu är det bara 9 skoldagar kvar". Kryssade för gårdagen i min kalender så att allt var avklarat och tittade på dagens aktiviteter. Samhällsredovisning med Elin står på schemat kl 9.25. Grymt kommer det bli, långt kommer det bli och vi siktar på stjärnorna och hoppas att vi kirrar ett varsitt MVG i kursen! Om vi gör det, då ska vi fan fira, för fan vad vi har kämpat! :D

Skoldagarna som är kvar blir:
tisdag 15 maj
onsdag 16 maj
tisdag 22 maj
onsdag 23 maj
torsdag 24 maj
fredag 25 maj
måndag 28 maj
tisdag 29 maj
onsdag 30 maj
torsdag 31 maj
fredag 1 juni (STUDENT)

Nu är det bara att räkna ner tills skolan är fucking över. Det ska bli såååå skönt! :) Har ju jobb också direkt efter jag slutar så jag trillar in i arbetslivet på en räkmacka. Tur man har som har pappsen :) ♥

Dock är det ganska mycket kvar att göra i skolan... att beta av har jag:
. samhällsredovisning (klar idag)
- kompletteringsprov för MVG i religion
- filosofiinlämning
- svenska analys av en bok
- gymnastikanalys
- matte c nationella

(tror det var allt i alla fall...)




Tur att jag får se och dofta på blommorna i alla fall lite då och då när jag går till bussen. Får varje gång en skön känsla av sommar när jag känner doften av utslagna blommor.

Dagens outfit



Skinnjacka - MQ
Skor - Converse
Ljusa jeans - Bikbok
Toppar - Bon prix
Scarf - Klädetta
Solglajjor - Lindex

Vackra körsbärsblommor

Jag blir så glad av att se att sommaren äntligen är på väg. Gräset är grönt, blommorna slår ut och vinden känns sval mot kroppen. Igår fotade jag och Elin lite körsbärsblommor i Danderyd efter att vi hade varit i Salem. Så vackra blommor, eller hur? :)






Paket från Nivea

För några dagar sen fick jag hem ett paket från Nivea. I paketet fanns alla de produkter som ni också kan tävla om i Nivea tävlingen! Riktigt stort och fint paket var det och jag har redan nu faktiskt tjuvkikat lite extra på produkterna: luktat och smakat! Mums :)

I kitet fanns:

1 NIVEA Powerfruit Refresh Cranberry & Goji
1 NIVEA Powerfruit Refresh Blueberry & Acai
1 NIVEA Lip Care Vitamin Shake Cranberry & Raspberry
1 NIVEA Lip Care Vitamin Shake Acai & Wild Apple








Nivea har ALLTID så himla bra och fräscha produkter! Jag blir så glad av alla färgerna!

Salem med Elin

Upp och hoppa!

Har precis vaknat upp brevid min älskling. Jag är supertrött... Vill mycket hellre ligga kvar i sängen och gosa istället för att gå upp tidigt och åka iväg! Men har man samhällskunskap B så har man...

Idag ska jag och Elin åka till Salem för att avklara vårt slutprojekt i Samhällskunskap B som måste vara klart att redovisas på tisdag. Jag tror vi kirrar det! ;) Vi ska intervjua folk och själv bedöma utifrån vår egen syn hur vi tycker att det lilla Salemsamhället verkar vara. Bedömning IG-MVG och typ jämföra med vår egen stad vi bor i osv. En riktigt rolig uppgift, men också rätt jobbig. Mycket statistik, jämförelser och bakgrundstext.

Hoppas i alla fall att vi inte blir uppätna av alla salemsbor. Take care! ♥


Sushi

Hej!

Har just ätit på Lucky wok i Liljeholmen med "L". Igår var jag sjukt sugen på sushi och fick äntligen äta det idag! Yey! :D Tog 8 bitar och det var helt perfekt. Sjukt gott och sjukt fräscht. 3 lax, 1 med räkor, 3 rullar och 1 avokado. Älsklingen tog biff szechuan (bläää).... ;)

Nu ska vi mysa framför en film med massa gott goooodis! :)

Hoppas att ni får en fin kväll! ♥

Chic är bäst

Åhh... min prenumeration på chic som jag fick i julklapp av mamma och pappa har precis gått ut! :( Nu kommer det inte komma några fler färgglada tidningar i brevlådan mer... Men orkade inte lägga 200 spänn på en prenumeration igen, kommer nog bara köpa lösnummer!

Min favorittidning är absolut chic. Den är smart, bäst och snygg. Älskar alla stylingtips och skönhetstips!

Prenumererar ni på någon tidning?


Jag hatar dryga och lata personer.

Om jag var lärare skulle jag varit irriterad hela tiden. Fyfan vad jag är trött på dryga och lata personer som inte rör på sig, lämnar saker i tid eller bara sitter hemma och inte gör någonting. Dagens ungdomar är så jävla lata och så jävla bortskämda. FYFAN!

Jag är absolut inte lat (det vet nog alla...) för jag lämnar ALLTID in inlämningar i tid, ibland 2 dagar innan faktiskt eftersom att jag är så BRA och gör sakerna fort så jag får det undanstökat. Bortskämd, visst det är jag, men jag orsakar ingen skada för andra när jag är det.

Jag är så trött på idioter som tror att dom är något fast dom inte är det. Tror att de kan glida runt på en jävla räkmacka resten av livet utan att röra på ärslet. Fyfan vad ni är lata och fyfan vad ni inte kommer att få några fördelar i arbetslivet ELLER vuxenlivet för den delen också i framtiden. Sitt på era jävla rumpor, låt mamma göra allt ni vill och kom inte till jobbet i tid. För det är precis som ni beter er nu.

Om beteendet sitter kvar i äldre ålder kommer ni inte att klara av vuxenlivet. Man kommer väl inte sent till ett möte liksom? Eller man lämnar väl inte in ett arbete för sent som arbetskamraterna blir drabbade av för att man inte gör någonting i tid? För då tycker jag att man ska ha en JÄVLIGT BRA ursäkt till VARFÖR man gör det. 

FYFAN vad jag är trött på störda och jobbiga människor som dessutom är lata och bortskämda. Bete er som människor vafan.... Jag vet att som jag beter mig som jag gör i nuet kommer jag att klara mig SÅÅ mycket bättre än vad ni någonsin kommer att göra. Punkt slut. RAGE!




Inspo of the day!



Snyggt med svart nagellack och stora ringar!

Dagens to do


Skiva!

God morgon! :D

I torsdags var jag på skiva med min älsklingsplutt Elin! Först var det vårkonsert i min skola till typ halv 9 och sen drog jag direkt till henne för att fixa mig lite extra och locka håret. Sen drog vi direkt till Collage, Stureplan.

Temat på skivan var "kom som en sång" och Elin var utklädd till cowboy och jag var utklädd till blåsippa! Hade min nya blåa klänning, skyhöga platåklackar och blåa blommor i mitt lockade hår. Vi såg faktiskt riktigt söta ut båda 2 ;)

I början var allt ganska lame men typ när vi tänkte gå så träffade vi lite roliga personer och stannade i någon timme till i alla fall. Båda somnade på nattbussen påväg hem till Danderyd.... Gissa om jag var trött igår i skolan när jag bara fick sova 5 timmar på natten. Jag som är van att sova 9-10 timmar liksom.





Bilder lånade från Elin (eftersom att min mobil inte har någon usb sladd...)

10 sätt att sänka ditt blodtryck på naturliga sätt

Högt blodtryck ger inga direkta symptom och många har det utan att veta om det. Men i det långa loppet innebär ett högt blodtryck ökad risk för bland annat hjärtattack och stroke. I skolan håller vi på med olika fysiologiska undersökningar som handlar om kroppen osv. Jag valde att testa om koffein i form av kaffe / koffeintabletter påverkar blodtrycket och det gjorde det visade det sig! Även pulsen höjdes vid intag av koffein!

Det är som sagt inte bra att ha för lågt eller för högt blodtryck. Jag har absolut för lågt... Men om man har för högt går det att sänka blodtrycket helt på egen hand – utan medicin. Här har ni 10 exempel!

1. Promenera

Motion ökar hjärtats förmåga att transportera syre, så att det inte behöver jobba lika hårt för att pumpa blod. Raska promenader har visat sig sänka blodtrycket hos personer med högt blodtryck.

2. Andas djupt

Långsam andning och meditativa metoder som yoga och qigong minskar stresshormonerna i kroppen – hormoner som ökar blodtrycket.

3. Ät kalium

Kalium brukar rekommenderas vid högt blodtryck – så försök öka ditt kaliumintag. Bananer, russin, sötpotatis, tomater, bönor, melon och ärtor innehåller mycket kalium.

4. Njut av mörk choklad

Mörk choklad innehåller flavonoler som gör blodkärlen mer elastiska. Men ät chokladen med måtta.

5. Drick med måtta

En liten mängd alkohol varje dag har visat sig leda till sänkt blodtryck – men det rör sig om små mängder. För mycket alkohol har bara negativa effekter.

6. Satsa på koffeinfritt

Koffein kan höja blodtrycket genom att det leder till att blodkärlen drar ihop sig. Koffeinet förhöjer även effekten av stress.

7. Drick te

Många gröna ört-téer innehåller hibiskus, som i studier visat sig leda till sänkt blodtryck. Teer gjorda på hibiskus går under namnet Karkade.

8. Gå hem i tid

Att jobba övertid minskar möjligheten att motionera och leva hälsosamt. En studie visar att den som sitter på kontoret mer än 41 timmar varje vecka riskerar att få förhöjt blodtryck.

9. Slappna av med musik

Om du har svårt att slappna av på egen hand kan rätt typ av musik hjälpa dig att sänka blodtrycket, visar en studie. De som lyssnade på klassisk eller annan lugn musik 30 minuter dagligen sänkte sitt blodtryck rejält i studien.

10. Ta ett tillskott

En sammanställning av 12 studier visade att tillskott av Coenzym Q-10 kan sänka blodtrycket. Coenzym Q-10 är en antioxidant som finns naturligt i kroppen, men även i feta livsmedel som vegetabiliska oljor, feta fiskar, kött och nötter. Det finns även som tillskott.

 


Inspo of the day!



Jag älskar accessoarer! Armband, klockor och annat skit man har på sig! Snyggt! :D

Brownie meeeaooww





Var nyss på solariumet och körde 18 minuter sol (+ extra solkanon för ansiktet). Det var riktigt svettigt den här ggn men ändå så himla skönt. När jag ligger där och känner värmen på mig, lyssnar på radion och tar det bara allmänt lugnt blir jag så himla avslappnad. Det känns som att jag försvinner bort i min egna lilla värld och bara får tänka på saker som jag inte blir stressad av.

Mot slutet blir det dock lite stressigt då man börjar svettas lite på ryggen och längs rumpan. Då vet man att snart är det dags att kliva ur och kolla sig i spegeln och se hur brun och fin man har blivit.

Med den extra solkanonen för ansiktet idag fick jag mycket färg i ansikte och urringning. Fick ju såklart mycket färg på resten av kroppen också... :) Nu har jag precis tagit mig ett varmt bad och är supertrött. Dags för sängen!

Pusspuss

Inspo of the day!



Kärkek ♥

Dagens outfit 8 maj 2012



Idag gjorde jag det lätt för mig! Mamma valde en blus och strök den åt mig. För mig var det bara att välja ett par jeans och väska.

Topp från Gina, jeans från Bikbok, armband från JC och väskan som jag hade till var i ljusbrun skinnimmitation. Den är från H&M! :)

Nya skor



Jag älskar skor! Har över 70 par.... Blandade skor. Allt mellan ballerina, högklackat, lågklackat, tofflor, träningsskor, flipflops osv. Men snart är det nog dags att rensa ut skogarderoben lite från gamla skor som är för stora/ fula och bara fylla på med nya snygga skor som passar! :)

Känns som att mina skor har krympt typ, eller så har alla storlekar blivit större? Förr kunde jag ha 36 i nästan alla skor, nu kan jag bara ha 34 och 35! :/ Ibland 36 i typ stövlar och converse, det är ju tur det!

Men de här 2 paren på bilden kommer faktiskt från Deischmann sko från barnavdelningen. Snygga, vanliga ballerina. Helt normala och fashion, ser inte alls barnsliga ut. Oftast är det mer barnsligt än på vuxen men ibland hittar man små diamanter som de här skorna! :)

149:- resp. 199:-

Sjukling

Varför ska jag bli sjuk nu? När vi typ har som mest att göra i skolan? :(

Missade paralellklassens skiva igår (natur-estet) på entourage. Det sög ju?... Kände under jobbet igår att jag fick så grym migränhuvudvärk och feber så att jag skulle inte pallat stanna ute och festat till typ 2, sen åka hem och sova och sen ha prov vid 11 dagen efter... Var nog lika bra att jag åkte hem i alla fall!

Imorse mådde jag bättre men det blev bara sämre och sämre under dagen och nu har jag samma värmerus i kroppen som jag fick igår på jobbet. Fryser, är varm, fryser, är varm i omgångar. Hostar lite och får ont i huvudet. Jag som tänkte träna? Fick tänka om direkt...

Ikväll ska jag bara lägga mig i sängen, kolla på tv och vara för mig själv. Gosa ner mig med mina gosedjur i sängen, pälsfilt och en värmande värmepåse. Unnar mig nog en chokladbit eller två för det får man göra nån gång ibland!



Bjuder på en gammal arkivbild!

Btw, imorn kommer senaste shoppingen upp! Håll utkik ;)

Inspo of the day!



Är riktigt SVAG för den lilla svarta och LV väskor! Mums på denna outfit!

Roulette

Roulette är ett spel som har blivit väldigt populärt inom casino världen då det är miljoner spelare varje dag som spelar det simpla men roliga spelet där du också har stor chans att vinna pengar eller chans att vinna stora pengar beroende hur du brukar spela roulette.

Det finns strategiska system i roulette även om spelet går ut på chans och tur för det mesta, man kan till exempel ha ett speciellt antal siffror man satsar varje gång eller ett system hur man satsar på färgerna.

Du kan bli en strateg i roulette genom att läsa en av de många guider och tips som finns på roulette.se men även om du är lite osäker på regler i spelet så finns det också på sidan regler i online roulette.

Det finns många olika roulette spel men en av dem står ut som lite höga insatser och då är det inte pengar jag pratar om, utan det finns ett spel som heter rysk roulette där man satsar sitt liv med en revolver och detta är ett spel som fortfarande spelas av vissa då nydligen en person dog i rysk roulette.


Med ett leende på läpparna

God morgon!

Det är så skönt att varje dag vakna upp med ett leende på läpparna och tänka på Dig. ♥



Jag fångas sällan med mitt leende på bild... oftast ser jag lite stelare ut typ så....



... här! :)

Idag lyser solen och jag hoppas att det blir stekhett!

Ha en fin dag hörni :) ♥

Shopping is my drug ♥

Har nog glömt att visa er mina nykomlingar till garderoben! :) Skorna har jag varit kär i väldigt länge... Finns även i camel, knallrosa, vinröd/svart och svart. Så grymt snygga, men ganska svåra att gå i! ♥



Skor från Belle shoes - 399:-



Matchande klänning i samma färg från Cubus barn - 249:-



2 st snygga linnen till sommarbrännan från Cubus barn - 149:-

Gult och hallonrött är verkligen färger jag förknippar med sommarn. Färgerna drar åt sig brännan och förstärker den så att man ser superbrownie ut! Grymt ju :)

I miss those blue eyes,how you kiss me at night.I miss the way we sleep. Like there's no sunrise,like the taste of your smile.I miss the way we breathe.

Igår efter skolan åkte jag in till gamla stan för att träffa "L". Har inte träffat honom på mååånga dagar och jag saknade honom så mycket!

Vi gick upp mot götgatan och kollade lite i affärer. Innan sa han "meh, ska du shoppa nu igen?" och jag bara skrattade.... Då sa jag "njaaeee, men jag ska BARA kolla lite". Och jag köpte faktiskt INGENTING! Helt sjukt va? Det har nog aldrig hänt förrut,speciellt inte när jag är i stan? :D

Vidare gick vi mot Medis och tittade snett på alla som satt vid Snaps och hade studentmössor på sig. Liiiite för sent att ha mösspåtagning i snart mitten på maj? Vår var liksom den 27 april? :)

Sen traskade vi ner i Söderhallarna och satte oss på ett mysigt café. Jag beställde en mango/hallon smoothie och han tog en varm choklad och svartvinbärspaj. Det var supergott och min smoothie var så svalkande skön! Efter det typ dog jag av en sockerchock, precis som jag gjorde på sista lektionen efter glassen jag åt. Så vi satt kvar ett tag och bara vilade och gulla med varandra. Sen kände jag för lite frisk luft för att komma igång igen och vi gick vidare på söders gator mot Tanto och satte oss på klippora vid vattnet! :) ♥

Tyvärr har jag tappat bort kabeln till min mobil så kan inte ladda in några bilder! :(



Och idag får jag träffa min älskling igen! Yippie! ♥

Dataspels nostalgi

God morgon!

Igår hade jag och tjejerna väldigt tråkigt i skolan efter pannkakslunchen så vi gick till Coop Enebyängen och köpte på oss lite godsaker. Elin plockade på sig flera nävar med lakrits för sitt test hon ska göra med blodtryck osv. och vi andra plockade på oss lite glass och annat roligt. Jag åt den godaste glassen som någonsin har skapats - magnum double caramel. Såååå god! :)

Påvägen tillbaka till skolan för att ha sista lektionen så pratade vi om nostalgiska saker och jag blev jättetaggad och glad. Tänkte mig tillbaka till när jag var liten och hade så mycket fritid att jag bara inte gjorde någonting alls. Så skönt allt var på 90-talet... Orkar inte med 10talets stress! :(

Det mest nostalgiska vi pratade om var datorspel, tvspel, nintendo, gameboy osv. Det var så mysigt och jag fick nästan rysningar när vi pratade om Krakels ABC eller Pettson och Findus. Blev så taggad att jag faktiskt letade upp dataspelen när jag kom hem. Längst ner i lådan i brorsans rum låg dem, alla roliga dataspel. Jag plockade åt mig ett efter ett och bara "det här måååste jag spela"... Så en stor hög av dataspel fick följa med mig till mitt rum! :)



Åhhhh.... Jag älskar verkligen 90-talet! Ta mig tillbaka!!!

Vilka spel brukade ni spela? :)


Läsarfråga: coconut-tanning-oil?

För några dagar sen fick jag en fråga vart jag har köpt min "Hawaiian tropic coconut tanning oil" som jag hade när jag solade. Den finns att köpa lite överallt; bland annat ICA, Kicks och på olika sajter på internet. Dock tror jag den inte har kommit ut i butik ännu för säsongen men den kommer nog ut i slutet av maj. Efter att jag har solat brukar jag använda Hawaiian Tropics after sun lotion också som svalkar väldigt skönt!

Men OBS!!!! Tänk på att inte ligga i solen för länge med den här oljan då man lätt kan bränna sig. Detta är inte något att leka med och verkligen inte för blekfisar eller redheads... Akta er för att bränna er! Men för er andra så blir man superbrun supersnabbt! Men som sagt, den oljan steker ju på kroppen så... jaja, Ni fattar! ;)


Inspo of the day!



Vacker frisyr! Så här vill jag ha mitt hår i sommar med vackra, nyplockade blommor i håret!

Tävling! Vinn 3 kit från Nivea

Hej bloggen och alla bloggläsare!

Det var grymt länge sen jag hade en tävling, eller hur? Nu var det allt på tiden tyckte jag! Jag har nu fått chansen att tävla ut hela 3 kit till mina läsare från Nivea! Låter inte detta supergrymt? :) Detta är min 3:e tävling med det underbara märket Nivea.

Lite kort information om produkterna: Superfrukter, så som superbären acai, gojibär, blåbär och tranbär har under de senaste åren varit fruktkorgens stjärnor då de innehåller mer antioxidanter i form av C-vitamin och näringsämnen än vanlig frukt. Oavsett om de avnjutes som juice, på flingor eller som de är, förser dessa superfrukter kroppen med nyttiga, skyddande och livsviktiga ämnen.

NIVEA har nu använt extrakt från dessa bär i en ny serie duschgeler och läppcerat. Produkterna är fruktiga och söta och innehåller ämnen som skyddar och återfuktar huden och hjälper den att bevara sin fuktighet även i djupare hudlager, vilket gör huden silkeslen, mjuk och elastisk.

1 kit innehåller:
1 NIVEA Powerfruit Refresh Cranberry & Goji
1 NIVEA Powerfruit Refresh Blueberry & Acai
1 NIVEA Lip Care Vitamin Shake Cranberry & Raspberry
1 NIVEA Lip Care Vitamin Shake Acai & Wild Apple



För att tävla:


* Skriv "jag är med" i detta inlägg. HUR MÅNGA GÅNGER DU VILL! :)
* Glöm inte namn, mejl och ev. bloggadress.
* OBS!!! 3 olika vinnare, vinner ETT kit var!

Tävlingen pågår Fredagen den 3 maj - Fredagen den 18 maj. Stort lycka till!

Inatt drömde jag om casino

Inatt drömde jag om casino, konstigt va? Klicka här för online casino. :)

Har ni någonsin dröm om casino? Att spela roliga spel, vinna pengar och bara ha en trevlig stund framför datorn kanske? Jag drömde i alla fall att jag vann 10 000 kr på casino spel och att jag kunde shoppa hur mycket jag ville. Jag drömde att jag fick den största bonusen.... Tryck här för casino bonus.

Jag drömde också för några helger sen att jag var inne på lite olika sidor och spelade. På en del sidor gick det bättre än andra. Men bäst gick det för mig på http://www.slotsspel.net/. Där vann jag 15 000 kr och blev superglad.

Om jag skulle vinna pengar på casino på riktigt så skulle jag nog köpa mig en bil eller åka på en mysig resa till typ Thailand elle Usa.

Dock så var allt ju bara en dröm och jag vann ingenting :( Fast jag fick pengar ändå... Hur gick det ihop? :)

Om jag skulle vinna pengar på casino på riktigt så skulle jag nog köpa mig en bil eller åka på en mysig resa till typ Thailand eller USA. Vad skulle ni göra om ni vann pengar? Pengar är så roligt, la la la…

Visste ni att….?

Salems kommun är en kommun i Stockholms län. Centralort är Rönninge. Kommunen är belägen i Storstockholms södra utkanter, mellan Botkyrka kommun, Ekerö kommun och Södertälje kommun.

Salems socken hette från början Slæm, ett namn som förmodligen är bildat av dialektala ord för "slån" och "hem" (boplats, gård), men namnet justerades någon gång före 1600-talet till Salem , troligen efter det bibliska Salem, av Jerusalem.

Salem byggdes år 1862 och centralorten Rönninge växte fram kring järnvägsstationen och 1915 bildade orten med 975 invånare. År 1957 hade staden 1.500 invånare och räknades som en tätort.  Salem var tidigare ren landsbygd, och den nuvarande bebyggelsen började uppföras i slutet av 1960-talet. På några få år femdubblades befolkningen i Salem.  

I Salem finns huvudsakligen tvåvåningshus och radhus. Salem är också känt för den stora Salemmarschen som hålls där i december varje år sedan 2000. Inför 2005 års marsch hade kommunstyrelsen i Salem, utan resultat, uppmanat polismyndigheten att avslå nynazisternas ansökan om demonstrationstillstånd. Inför marschen 2007 fördes rättsprocesser som till slut ändå mynnade ut i att manifestationen blev av, mot kommunens vilja. Den resulterande polisinsatsen kostade sedan flera miljoner kronor på grund av målsättningen att hålla motdemonstranter och nazister åtskilda.

Dock så var allt ju bara en dröm och jag vann ingenting :( Fast jag fick pengar ändå... Hur gick det ihop? :)




Dagens överdos



Idag gick jag faktiskt hem från skolan tidigare för att jag pallade inte mer. Gick faktiskt tidigare för att kunna plugga hemma istället och få saker gjorda...

Precis innan jag gick hann jag i alla fall med mitt svenska tal om skönhet och hur medier påverkar dagens ungdomar idag. Lite kul var det men också lite nervöst! Tror jag får VG! :D

Innan jag klev på bussen hem sprang jag snabbt in på pressbyrån och köpte med mig dagens överdos - en grön monster. Den kommer verkligen att behövas idag men den kommer också att räcka rätt länge, den är trots allt dubbelt så stor som en "vanlig" redbull på 250 ml. Sockerkick, sockerchock, lugn? Tjaa, kalla det vad ni vill!

Inspo of the day!



Vacker tjej, vackert hår! :)

Första gympasset på 2 månader....

God morgon!

Igår kände jag att jag hade supermycket tid över, även fast jag egentligen inte hade det? Förstår inte hur tiden och mina tankar gick ihop riktigt igår...

När jag kom hem från skolan solade jag istället för att plugga? Sen gjorde jag lite på mitt svenska tal, repeterade osv, sen hade jag mycket tid över igen tänkte jag och stack till gymmet? Har kört väldigt mycket fettförbränning och kondition de senaste 2 månaderna (och vilat rätt mkt också...).

Men igår ville jag köra styrka igen! Så jag började med att springa i en kvart på rullbandet (100 kcal bort) och sen köra ett arm/axelpass. Det var riktigt skönt, men eftersom jag inte vart och gjort styrka på ett bra tag har ju musklerna lagt sig. På en del maskiner hade jag kvar samma vikt, men på en del var jag helt borta. Hade minskat kanske 2-3 kg på några övningar. Segt... Börja om på ruta ett typ?

Det var ändå väldigt skönt att ha kommit igång igen och få syresätta musklerna och hjärnan lite. Har varit så instängd med allt plugg och sjukdom för länge nu så har inte haft tid eller orken att träna. Men så fort jag får tid över får jag fan ta mig samman och sticka till gymmet eller bara gå ut på en powerpromenad liksom! Tagga till!



Har i alla fall gått ner 3.7 kg sedan jag började råträna i vintras typ? Starkt jobbat om jag får säga det själv!

20 grader?

OmG!

Det var såååå varmt idag? Frös imorse kvart i 6 när jag stod vid busshållplatsen men när jag gick hem från skolan vid typ 2 så svettades jag som en gris. Behövde absolut inte skinnjackan på mig då, den fick lägga sig i väskan istället!

Matteprovet gick helt okej! Hade nog inte behövt plugga så mycket som jag gjorde... Satt fan och plöjde igenom hela matteboken på 2 dagar? Nu är det bara 3 prov kvar på 2 dagar, tagga inte?!

När jag kom hem från skolan skulle jag egentligen pluggat, men eftersom att det var 20 grader ute så tänkte jag "men jag kan ju sola ryggen lite, *BARA* en timma..." Låg i solen i typ 1,5 timme och kände hur ryggen och benen blev bruna! Blev så jäklans bränd på bröstet och i ansiktet igår så kände att jag behövde vila framsidan lite. Snart blir det brun utan sol för att förstärka brännan extra lite grann! I helgen får jag förhoppningsvis sola ute, annars blir solariumet igen!

Våren bara springer förbi och sommaren kommer på direkten! ♥



Såhär superbrun blir jag varje vår/sommar. Bild från typ augusti förra året! Åhhhh jag var platinablond då! Saknar....

17 grader, sol och brownie-lindshe





WOW!

Såhär superduperbrowniebrun blev jag när jag solade ute idag! Låg och pressade i 3 timmar (bak och framsida) med coconut-tanning-oil för en extra vacker bränna! Dock brände jag hela ansiktet och ögonlocken. Solen var visst lite starkare än vad jag trodde...

Snart ska jag smörja in mig med brun utan sol och sen vara brunast av alla i skolan imorn! :) Men får nog vänta med solariumet ett tag, min bränna måste hinna lägga sig lite tror jag! Men fick festaste solränderna idag när jag hade bikini! Så sköööönt att känna sig fräsch och brun igen! Snart är det sommar, tagga! ♥ :)

Helt sjukt att jag kunde bli såhär brun på bara 3 timmar? Jag måste ha bäst anlag för att bli brownie alltså! ;)

Världens konstigaste låt?



Kanske var det någon mer än bara jag som satt hemma igår på valborg och tittade på delfinalen till Eurovision? I slutet av programmet spelade de upp den här roliga låten som jag kom ihåg så mycket från förr! En superkonstig, men rolig låt på samma gång! Hans hår är så sjuuukt fult? :P Och hans små "ove je balkan" och sen när han hoppar upp efteråt. Töntigt!

Söt läsare



Titta vilken söt läsare jag har! :) Blev så himla glad när jag läste den här kommentaren! Fick mig att le riktigt mycket när jag vaknade ska ni veta! Ni hittar bloggen HÄR. :D ♥

Jag älskar att få många söta kommentarer av alla er läsare! Det är så kul när ni tycker om det jag gör och jag blir superglad av allt ni gör för mig! :)

RSS 2.0
bloglovin