Festfixar'n

Hello!

Kom hem från jobbet för ett tag sen, var lite stressad men nu har jag lugnat ner mig. Folket kommer om 1 timme och 10 minuter så nu är det lugnt. Har precis sminkat klart mig och ska börja våga håret nu!

See you later!


Little bit of love

Kände för att slänga in lite weheartit bilder. Alla bilder är så mysiga och vackra från den hemsidan! <3














Hunter stövlar original gloss black

Min Hunter stövlar original gloss black har kommit!!!! :) Och gissa... de var hur vackra som helst! <3 Efter en jobbig och rätt seg dag så blev jag bara på så bra humör igår när posten skickade ett sms och sa att stövlarna var framme! :)





2 söta läsare

God morgon BabeS!

Nyårsafton på G, taggelitaggtagg på det asså! :)

Vaknade dock en timma för tidigt idag (sååå typiskt...) och kommer vara ännu tröttare än vanligt idag eftersom att jag först ska jobba och sen förbereda en hel middag + nyår!!! Men ska man vara festfixare och husets värd så ska man ;)

Tänkte visa er 2 av mina söta läsare föresten. Den första är aLva som har skrivit ett gulligt inlägg om mig på sin blogg. Hon är föressten lika kort som mig.... ynka 1.54 ! Det var lite roligt att höra eftersom att jag är en dvärg jämfört mot mina jättekompisar som är 1.70! :D



Videon som jag lade upp för några dagar sen sprider sig hos unga tjejer. Hoppas att ni kan hålla kvar mottot hos er också. "It's a lie to think that you're not good enough..." Även om man självklart kan känna sig ful och värdelös ibland så, tänk på hur andra faktiskt kanske har det!

Den andra söta läsaren länkade jag igår i ett inlägg eftersom att hon hade länkat mig på sin blogg. Hon heter Ida och frågade lite om mest aktiva listan och reklam om ni kommer ihåg...?

Hon länkade mig i alla fall i ett inlägg och var jättesöt :)



Vill ni läsa om MINA "mest aktiva listan tips" ? Sök på google "Hur man kommer upp på mest aktiva listan" eller del 2 finns också :)

The princess sleeps here




Ritar kärlek



Fördriver tiden lite genom att rita. Har just gjort glass och lite småtapas till morgondagens middag! Nu har jag tråkigt så jag ritar lite, ska lösa lite korsord och sen gå och lägga mig tror jag. Inte så trött men... måste sova eftersom att jag ska gå upp tidigt imorn och jobba vid 9.30!

Så blev att rita lite cupcakes, kärlek och annat gott! Nu ska jag rita karikatyrer av människor!

Hoppas ni haft en supermysig dag! pusspuss

Veckans Babe

Regler:


- Skriv "jag är med" eller liknande i det här inlägget. ANDRA kommentarer skrivs i inlägget under tack! :)

För större chans att vinna:

- Följ min blogg på Bloglovi'n. HÄR!
- Skriv ett inlägg om tävlingen på din blogg.

Toddlers and tiaras

Jag hittade just ett jättegulligt program när jag zappade lite på tvn. Visste inte ens att vi hade kanalen TLC, men tydligen! :) Programmet jag tittade på hette "Toddlers and tiaras" och är en skönhetstävling för barn som klär ut sig som fashionistas när de är 3-10 år typ och blir sminkade och fixade och är hur söta som helst, men kanske lite knasigt att tävla i skönhet när de är så små? Och det är alltid en till två personer som får 75% av alla priserna så...

Men om jag skulle vart liten och bott i USA så skulle jag jättegärna velat vara med i en skönhetstävling när jag var liten. Alla är såååå söta! :) Cuties! Ser ut som små Barbies ju!





Hon vann typ... 5 priser liksom?



Det är ju typ egentligen mammorna som "tävlar"...



Såååå söt! :)


Vinnaren av Veckans Babe v. 52

Vinnaren av Veckans Babe v. 52 blev....

MALIN!



Kom ihåg att vinnaren ALLTID får ett personligt inlägg + en bild & länk till sin blogg i min meny i en vecka!

Ny omgång kommer upp senare idag! :)

Tapasmiddag

Mamma tjatar på att jag ska städa mitt rum och plocka i ordning, fan heller, jag pallar inte! :)

Sitter här och bestämmer lite rätter till min tapasmiddag som jag ska ha på nyår med tjejerna! Tapas = buffé med massa goda smårätter. Titta här så mycket gott vi ska äta!


Plusmeny.......

+ pastasallad
+ sesambakade oliver
+ musslor
+ falafel
+ kycklingspett

och mycket mycket mer! :)

Vad ska ni göra på nyår? Utgång? Hemmafest? Middag med familj/vänner? Tell me!

Mest aktiva listan- svar på tal

Godmorgon! :)

Många som söker på "Hur man kommer upp på mest aktiva listan på blogg.se" på google nu för tiden. Såklart har jag skrivit 2 inlägg om hur man gör det och folk som söker klickar sig då in på min blogg för att hitta svaren! ;) Cashing till mig...

Men fick en läsarfråga igår som jag tänkte svara på lite kort nu!



Hej Ida!

Vad roligt och gulligt att du gillade mitt inlägg! Blir superglad för fina kommentarer, det vet ni ;)

Men, all reklam jag har på min blogg, eller det mesta i alla fall, kommer från ett affiliateprogram (hemsida) som jag är medlem i. Inte alls aktiv i det nu för tiden, men har reklamen kvar för att det ska se lite "proffsigt" ut, tror inte ens att man får in några pengar på det. Typ 10% om någon klickar på bannern på min blogg och om någon sen köper en sak från den hemsidan som jag gör reklam för.. så plus minus noll i slutet.

Men en del reklam har jag satt dit för att företag har velat det, typ, förrut blev jag sponsrad var och varannan vecka av företag och de /och jag tyckte att det var bra och roligt om jag hade lite banners och reklam från sponsorerna liksom. Ju mer reklam desto bättre! Jag älskar att tipsa andra om bra saker som jag själv tycker om, så det är väl inget fel med reklam då liksom?

Så ett kortfattat svar på din fråga. Jag har reklam både från affiliateprogram och från hemsidor och sponsorers som velat att jag ska lägga upp reklam och banners från just deras hemsida!


Träningsfreak

När man har börjat träna, då går det fan inte att sluta...

Igår körde jag ett grymt skönt arm/magpass. Det blev axlar, biceps, triceps och hela magen. Kände att jag hade riktigt mycket träningsvärk i axlarna när jag körde medelpasset idag på friskis och svettis.

Skönt att börja igen efter 5 dagars uppehåll. Kände mig äcklig under tiden jag inte tränade efterom att man bara åt och förbrukade inget? Nu känns det dock lite bättre att ha kommit igång igen och jag är helt avslappnad och söndetränad. Imorn blir det träning igen såklart, rumpa/benpass på gymet då!

Mitt mål är ju att gå ner i fett (vikt) och bli smalare men gå upp i muskler och få tightare kropp och bli starkare! Vi får se hur det går! När skolan börjar lär jag ju plugga ganska mycket och 5 ggr i veckan kommer jag inte hinna med, men 3 är mitt mål att hinna!




Meeee i somras :*  Fan va tjock jag var då....

Såååå mysig!

Shitttish vad min one piece är mysig. Helt i fleace (stavning?) inuti och myyysvarm och skön! Igårkväll när jag kom hem från gymet lekte jag lite med den framför min nya spegelvägg till min walkincloset! ;D Enjoy!

Har ni onepiece / ziperalls? :)




Playsuit for every moments....



Ignorera minen!!! ;)

Jobbar 9-5

Otroligt roligt, right?

Jobbar 9-5 idag, kommer vara fett seg efteråt, vänta på att få skjuts hem och sen träna på kvällen. Undrar vad det blir som "dagens lunch"? Hoppas på något gott!

Snart är det nyårsafton!!! :D Tagga, men har inte bestämt klänning ännu......




Melldandagsrea i Täby C

Shit! Hur fan lyckas man bränna 4000 på 2 dagar? Jo, man har heter Lindshe och har Svart bälte i shopping!! ;)

Haha, snart lägger nog mamma in mig på behandlingshem för att jag shoppar så mycket... Plus att hon e nog trött på att alltid få plocka upp plaggen från påsarna eftersom att jag aldrig orkar göra det själv *oops*

Men jag ska försöka lova mig själv som nyårslöfte att jag inte ska ta några mer pengar från mitt sparkonto utan bara nöja mig med att "vara som alla andra" och BARA kunna shoppa för 1050:- i månaden. Alltså spar jag allt annat jag får in från jobb osv.

Vill helst kunna shoppa för mer, vafan ett par kängor/stövlar kostar ju typ 800:-? En tröja 249-399:- och en tisha för 99:- Så, man får inte så mycket för 1000 i månaden, vilket känns rätt segt! Men aja...det går som det går!



Hårspray (Ica) 25 typ?
Bodysplash (Hollister) 110:-



Tröja (såklart) Hollister 400:-20% rabatt så 320:-



Tommy Hilfiger väska (Lundbergs) 649:- 50% så 329:-



Hunter strumpor (Jackie) 399:-



Svart vanliga BH (Kappahl) 149:-



Svarta strumpbyxor (Lindex barn) 79:-



2 st trosor (Accessorize) 72:-



Tubbh (Gina Tricot) 39:-



Linne (GINA) 75:-



Gullig klänning (GINA) 149:-



Topp (GINA) 99:-


Mysdag i Täby C

Tjo! :)

Knökat med folk i Täby C idag på mellandagsrean, alla fjortisar var visst där och shoppade... Trängdes lite från 11 till halv 2 och mötte då upp Fredrik! <3 :) Släpade med honom runt i centrumet typ 5 varv för att sen bestämma mig för att köpa lite plagg... Han måste blivit riktigt uttråkad! Men som tur var så fick jag bästa bärhjälpen av honom och han bar 2 påsar åt mig (fick med mig måååånga hem).

Typ vid 3 så satte vi oss och fikade i mitten på ett nytt café. Väldigt fräscht och najs tyckte jag att det var så blev riktigt nöjd! Fredrik tog en Chailatte (muuuuums) och jag tog en blåbärs- och kardemumma smoothie. Lite för mycket smak av kardemumma, men annars var den helt okej! :)

Sen vart vi så jäkla trötta så vi ba däcka på en bänk typ. Satt där ett tag, chilla lite för att sedan ta tåget hem (dock åt olika håll :( ) Nu har jag vart hemma ett tag, hunnit käka och dragit ett armpass på gymet! Snacka om att jag kommer sova gott...

Hoppas att er dag har varit underbar! Lägger upp bilderna på kläderna jag köpte imorgon bitti innan jag drar till jobbet!

Pusspuss ♥



Hollister , Lundbergs , Jackie, Accessorize, Kappahl, Lindex och Gina. Otroligt nog INTE H&M....

"It's a lie to think that you're not good enough"

No arms, no legs, no worries... Jag tror att alla berörs av att se den här videon så jag ber er att titta på den! :)

Jag blev i alla fall väldigt berörd eftersom att jag bryr mig så pass mycket om mitt utseende så jag vet inte vad...  Tänk dig den här killens jobbiga situation utan armar och ben, han är glad ändå? Som han säger i videon "Det är sjukt hur många unga tjejer det finns som har "eating - disorders" osv osv" Jag tror nog att vi alla bryr oss för mycket om vårt egna utseende, men det är svårt att inte göra det också!

Let's have a look!



"you are gorgeous just the way you are..."

Sturegallerian

Hola!

Igår var jag och shoppade hela dagen med mamma i stan, snacka om att det var mycket folk!! :) Vi åkte in redan vid 10 (när allt öppnar) och då var det knappt en enda kotte i stan. Men det byggdes såklart på med folk och man fick trängas överallt, jobbigt!

Vi började i alla fall på drottninggatan och gick hela den, yes jag gick in i alla affärer! Vi sneddade genom pub och gick igenom saluhallen och sen vidare och så käkade vi i kungshallen. Jag tog Kyckling och cashewnötter med ris och mammsen tog falafeltallrik med såser och sallad. Till de drack vi light cola, mums!

När vi hade ätit klart så drog vi oss ut i vimlet igen och började shoppa smått. Vi traskade genom hela stan (Hamngatan, Kungsgatan osv..) och kom senare ner mot Stureplan. Vi gick in i Sturegallerian och fikade högst upp på ett jättemysigt café. Jag tog en limecheesecake med light cola och mammsen en kopp kaffe (tråkigbrud.se). Sen gick vi runt och kikade lite i affärerna, jaq blev totallllyyy kär i en kaninpälsväst från Monroe World som jag bara måååste köpa! Den var så len och helt superdupermysig! Men det får bli till våren! :)

Hoppas att ni hade en fin dag igår och att ni får en ännu bättre dag idag. Shopping står på schemat idag igen. Jag drar mig till Täby C för att se vad de har att leverera!

So just, shop and smile ;)




Mellandagsrean i stan



Läppstift  (inochfinn) 15:-
Isadora ögonskuggspalett (Åhléns) 39:-
Läppglans (Å) 29:-
Trosor (Cubus) 24:-


Söt tandborste (Inochhfinn) 15:-
Drinkpinnar och paraplyer (samma) 10:- 15:-



Klänning (H&M) 50:-



Tröja (H&M) 100:-



Pälsväst (H&M) 350:-



Söt topp (MQ) 199:-



Skinnjacka (MQ) 350:-



Sötisklänning (Kappahl barn) 100:-



Mysiga mjukisbyxor (Kappahl barn) 100:-



Onepiece (Ziperall) 799:-

Mellandagsreaaaaaa <3

Brottas på mellandagsrean med alla galningar! :)

Uppdaterar när jag kommer hem. Nu: FIKA! ♥

Me today



It's gonna be reaaaal good!

9 läppglans en väska

Godisch morgon! :)


Superdupertaggad just nu eftersom att om 1 timme sätter jag mig på bussen med mamma som tar oss in till staden! Hoppas att det inte är knök-fullt med människor (vilket jag troooor att det kommer att vara...) , för det blir jobbigt med att hålla koll på väskan och sånt skit!

Btw, när jag packade ur min giant väska idag för att packa i en lite mindre så hittade jag 9 läppglans. Tss... *snacka om att vara beroende* När jag hade kollat klart och packat i den mindre väskan så sparde jag *BARA* 3 st, man vet aldrig när man behöver ett! Haha

Hoppas på mycket fynd idag! Vill ha minst 5 påsar med mig hem!! ;)



Typ hälften av mina läppglans....

Svarta lack Hunter!



Impulsköp ♥

Fin fina nya Hunters beställda! "Original gloss black" såklart från TinTinstyle.se ! Kalaset gick på 966:- för stövlarna och frakt. Förra gången jag köpte Hunter blev det också via min favoritaffär Tintinstyle. Snabb leverans, bra priser (REA nu också, 50% på ALLA Hunters!!!), trevligt folk som jobbar där!

Nästa ggn blir det rosa stövlar! Då har jag nog alla Hunters jag vill ha. Svarta, gråa och rosa! Läckra färger! Förstår inte hur Hunters kan vara så jävla snygga, helt stört, och de passar till ALLT! :)



Bränna pengar

Yo! :)

Hemma från jobbet, hosta och huvudvärk! Snart dags att käka lite middag hoppas jag, undrar vad det blir... ;)

Var en ganska lugn dag på jobbet idag faktiskt, bara 23 000 i kassan då vi brukar ha typ 30 000 på söndagar så, chill! Men ob och 100% extra betalt idag, så imorn blire att bränna pengar på mellandagsrean! Förra året vet jag inte huuuur mycket jag shoppa för, men det blev nog 2-3 000. I år hoppas jag på det dubbla! ;)

Men, vad behöver jag egentligen shoppa?...

Parfymer, skönhetssartiklar, underkläder, basic tröjor/linnen, SKOOOOR, en ny väska. Typ lite sånt tror jag! Skulle vara roligt att komma hem  med någon rolig bok också! Så, imorn får vi se vad jag kommer hem med från stan!

Jobbish



Jobbish! :) Snart kommer jag heeeem....

12 saker du önskar att du inte visste

1) Efter en timmes simmande i en allmän pool har du fått i dig en halv liter urin.

2) Under en genomsnittlig dag har du indirekt kommit i kontakt med 15 penisar, till
exempel genom att ta i dörrhandtag.

3) En genomsnittlig persons årliga intag av snabbmat innehåller 12 könshår.

4) Under ett år sväljer du 14 insekter medan du sover.

5) Under ett år skakar du hand med 11 kvinnor som nyligen onanerat och glömt tvätta händerna.

6) Under ett år skakar du hand med 6 män som nyligen onanerat och glömt tvätta händerna.

7) De flesta män tvättar överhuvudtaget inte händerna efter att de varit på toaletten.
Tänk på det nästa gång du är på krogen och äter jordnötter från skålen på bardisken.




8) Under en genomsnittlig bröllopsmottagning har du en hundradels chans att bli smittad med
munherpes från en av gästerna.

9) Du andas dagligen in en liter av andra människors anala gaser.

10) Tandläkare har rekommenderat att tandborstar bör hållas på ett avstånd av minst 2 meter
ifrån toalettstolen för att undvika att luftburna partiklar härrörande från spolningen
fastnar på dem.

11) Du tillbringar sex månader av ditt liv på toaletten.

12) Att bita på naglarna är som att slicka rent toalettstolen.

Fairy Barbie Princess make-up look!



Blir så avis på alla tjejer som kan sminka sig så bra och roligt! :) Den här barbie makeup looken är bara fööör söt! :)

8 plus grader

Morsning! :)

Sov riktigt gott inatt, var verkligen skönt att få sova ut! Ska sminka mig nu och sen är det dags att dra till jobbet. Börjar tidigare idag eftersom att det är "söndag" dvs. röd dag och annan dag jul! Så 10-17 jobbar jag idag istället för 12-17, yey!

När jag vaknade imorse så gick pappa och satte på värmaren till bilen så att den skulle vara varm när jag ska åka. Då sa han "Det är ju fan 8 plus grader ute, inte en chans att vintern slår till" :) Så jag hoppas att det är 7-8 grader ute  nu ett bra tag så slipper man frysa häcken av sig när man går ut!

Lite friskt vare ute i alla fall, inte så man kan gå i shorts och tisha direkt men... ;)



Snart kommer våren!! ♥


Hunter stövlar?




Mellandagsrea, jag är shoppingsugen och har lite beslutsångest! Vilka Hunters ska jag köpa? :D Som ni kanske redan vet har jag Gråa lack nu, men vill ha ett par till! Heeelp me! :D

Twilight och glögg!



Har just varit på en mysig, men kylig promenad med familjen! Nu sitter jag och värmer mig med lite glögg med mandlar och russin! Dags att knäppa på en rulle - idag blev det twilight! Riktigt länge sen jag såg den filmen...

Tycker ni om glögg? :) Vad var det godaste på julbordet?

Mina julklappar



1. Rosa sportbh från Soc
2. L'oréal kit mascara + eyeliner
3. Äpplebomb med badbomber och sånt
4. Lost box 6
5. Kit med halsband och armband



6. Mysiga vantar
7.Egendesignad disktrasa från brorsan <3
8. Choklaaaad
9. 3 par spetstrosor från Gina



10. Prenumeration på 10 nr ac chic
11. Egendesignat förkläde av bror med svarta och gula myror på... han älskar AIK!
12. 500 :- av mormor och morfar
13. Ramar till mitt nya rum
14. Mysig pyjamas av mormor och morfar
15. Lots of bubbles från i love... serien! Nu ska jag lukta muuums



16. Vågmaskin till håret från OBH nordica
17. Mysklänning från mitt favoritmärke Bondelid. Tack maammaaa!!! <3
18. Rosa onepiece (dock förstor, så vi måste byta...)

TACK alla alla allla för ALLAAA paketen! :D Så många fina och mysiga paket jag fick igår!

Pusspusss

God fortsättning!

God morgon! :)

Har hunnit vakna, ta kort på alla mina fina paket, ätit frukost och pratat om min framtid med mina föräldrar. Det sista lät fett seriöst, right?, men vi snackade bara om att jag behöver söka jobb nu om jag inte ska börja plugga direk efter studenten.. vilket jag vägrar! ;)

Fick ett sms från Nelly.com om att jag var VIP-inbjuden till deras mellandagsrea, som egentligen inte börjar förrän imorn... *loveleyyyy* Ska kika in sen och se om det finns något fint, behöver faktiskt en klänning till nyår!

Men vad ska man hitta på idag då? Känner mig fett trött från igår och är jätteseg i kroppen. Blir nog datorn hela dagen, kolla lite på tv och kanske ta en uppiggande promenad. Får inte träna idag heller eftersom att jag har ont i halsen och lite svårt att andas, SEGT!



Under the x-mas tree

God kväll! :D

Kalle Anka kl 3, middag efter det, julklappsöppning + chokladask och hemmagjort julgodis, efterrätt och nu här :D

Fick en massa fina paket och mycket av det jag hade önskat mig, bland annat en prenumeration på chic, en klänning från Bondelid (mitt favomäre....) , lostbox 6, smycken, onepiece (för stor så måste byta), pengar, pyjamas, sexiga trosor, rosa sportbh mmh :) En bild kommer nog upp imorn!

Hoppas att ni har fått en underbar jul med massor av god mat, paket och glada skratt! Så hörs vi imorn!

Pusspuss

Dagens outfit 24/12



Såhär ser jag ut ikväll. Snyggsnygg klänning som på bilden fast med röda klackar och röda örhängen istället! Lite juligare med rött tyckte jag.

Nu står familjen och lagar mat medans jag sitter här och lyssnar på musik och har tråkigt. Fick inte i mig någon lunch idag heller, bara ett glas mjölk... Hoppas att julmaten funkar i alla fall! :)

God Jul


Från oss alla, till er alla! En riktigt God Jul!

(Alla ikoner Härifrån! :D)


Lucka 24 - "Lindshe's skönhetsjulkalender"



Julafton!

God morgon! :)

Har precis ätit frukost med hela familjen samlad vid bordet. Tända ljus och svag julmusik fick mig att känna att "Nu är det jul...". Jag och min bror fick ett varsit litet morgonpaket från tomten också. I mitt paket låg en navelpiercing med en liten delfin på och i hans låg ett litet sött gosedjur.

Inatt var det svårt att sova eftersom att jag hostade hela tiden och det rispade i halsen. Drack minst en liter vatten inatt för att få bort den irriterande hostan! Till frukosten var det också jobbigt att äta, det bara kittlade hela tiden!

Men men, nu tänkte jag göra mig lite julfin. Ta ett varmt bad, ha ansiktsmask, scrub och hårinpackning. Sen får jag se om jag gör något med håret... Tror det blir antingen lockat eller vågigt, vi får se! :)

God Jul på er alla! Hoppas att ni vaknade upp till fin julstämning idag.





Dan före dopparedan

Idag har varit en riktigt seg dag. Har inte gjort så mycket alls, knappt ätit något, bara legat i min säng och haft sepeoont i min mage. Bacillen e fortfarande kvar tror jag, har ont i magen, mår illa, torrhostar och är jätteyr. Tänkte träna idag, men fick stanna hemma då mamma sa att jag inte fick träna om jag var "sjuk".

Förstår inte varför jag inte orkar äta längre. Det är iof bra att jag går ner i vikt, men om jag inte äter och tränar så mycket som jag gör så kommer jag att rasa i vikt. Det är inte bra! Imorn måste jag intala mig själv att äta mer än typ 500 kcal som det nog blev idag. En macka, ett glas mjölk, en kokt korv med bröd och lite fil.

Hoppas att maggen mår lite bättre imorn så att jag kan försöka äta lite mer. Jobbigt när man får ont av det man äter liksom. Vill ju kunna äta allt det goda på det stora fina julbordet!

Granen är klädd, klapparna är klara och tomten är far till alla barnen ♥



Sov riktigt gott inatt så kanske tomten kommer med en liten klapp till morgonen!

Veckans babe!



Regler:

- Skriv "jag är med" eller liknande i det här inlägget. ANDRA kommentarer skrivs i inlägget under tack! :)

För större chans att vinna:

- Följ min blogg på Bloglovi'n. HÄR!
- Skriv ett inlägg om tävlingen på din blogg.

Bruden är ett skämt!

"Asbergernatti" har verkligen ställt till det för sig själv! Visst är hon provocerande, kommer få mycket läsare och så, men hon har förstört sitt liv totalt... Hon var mobbad förrut, nu är hon 10 ggr mer mobbad och ALLA hatar henne. Hon "hatar" fula människor, vi "hatar" henne.

Alla i bloggvärlden snackar om det här och hon blev känd över en dag när hon lade ut den här videon eftersom att alla laddade upp den på sina bloggar och hånade tjejen. Visst, det är inte rätt att hålla på att kränka ner på andra människor så som vi alla bloggare gör, men hon har ju gått för långt...

Det fulaste med det hela tycker jag är att hon heter "Asbergernatti" på youtube, hur fult är inte de? Ännu mer mobbat... Det andra som jag stör mig på är att hon läser från ett manus som ligger på nån jävla fucking bänk. Hon står liksom och bläddrar i nån bok som hon har skrivit ner allt hon ska säga ifrån? Tönt med stort T från min sida.

Hon säger också i videon att "fula människor" har sett henne som en konkurrent, det är väl de som är snygga och hon som är ful? En snygg person brukar inte bli mobbad, en snygg person brukar vara populär! Sen säger hon att " det är fel att döma en ful person efter deras utseende, men man kan hata snygga människor"... Det är så motsägelsefullt så det bara stinker om det.... "är det okej att ogilla en snygg så är det ännu mer okej att ogilla en ful" hahahahahaha

Ni som inte har sett videon måste bara se den!  Och jag älskar allas "fuuula" kommentarer ;)




Så tjenismicropenis på dig med Natti! ;)


God Jul önskar Lindshe



Vill du också göra ett julkort till dina bloggläsare? Följ min tutorial HÄR på hur man gör! :)

Veckans babe?

Tjohejj :)

Kikade in på Eriiza's blogg och såg att hon hade "veckans blogg" där. Var länge sen jag körde de (gjorde alltid det när jag var aktiv förrut och ville vara som alla andra bloggerskor) men det känns som att dert har lagts lite på is nu, inte så många som kör det längre!

Men det som jag gillade med henne var att hon har 2 länkar i menyn med bilder. En bild till "veckans blogg vinnare" och en till den nya tävlingen. Tror att det är bra att man har bilderna i menyn så att fler kanske tävlar! :D

Så jag tänkte köra igång ett nygammalt koncept: "Veckans babe" på samma sätt som Eriiza kör med bilder i menyn och så! :) På så sätt hittar man nya bloggerskor som man fastnar för och kan läsa vidare på! Hoppas att ni gillar det jag gör ;D


Jag gillar killar som klär sig snyggt!



Älskar kängorna och håret!



Lite marint...



Casual gubbe!



FASHION! Älskar väskan

Alla bilder från LOOKBOOK.nu

Lucka 23 - "Lindshe's skönhetsjulkalender"

 


En vit jul



Det kanske blir en vit jul trots allt?

Hoppas att slasket kan frysa till lite så att man slipper bli blöt om fötterna! Men isen är inte heller rolig. Helst vill jag bara ha gosig kramsnö som man kan göra snöänglar i, ni vet sådär som man gjorde när man var liten? :)

Känns som att ingen har fått någon speciell julstämning i år, inte jag heller så mycket..., och det känns tråkigt! Tjocktröjorna och allt stickat är ju liksom redan på rea...



Min fina julstjärna och mina nya vackra gardiner!

Aja, jag har precis kollat på "natt på muséet" och ska fortsätta myskvällen med att se "Shark tale" :)

Natti natti! ♥

Nytt i garderoben



H&M 100:-



H&M 100:-



H&M 75:-



H&M 100:-



Ur&Penn 39:-

Så så snygga saker jag fick med mig hem från "mellandagsrean" för några dar sen! :) Visst är örhängena ursnygga? Lite boho-chic sådär!

Nu står jag och bakar lakritskola med havssalt á la Linda! Kommer bli supergoda praliner tror jag! Får visa bilder sen efter att jag har tränat!

Vinnaren av ett kit från Nivea

GRATTIS http://www.supergirlpower.devote.se/

Du har vunnit tävlingen i min blogg! :) Ett superfräscht kit från Nivea förstås!

Nu kommer du att glänsa i julmörkret med lystern i din hy :) Hoppas att du blev nöjd med vinsten!

Puss



AVSLUTAD!



Lucka 22 - "Lindshe's skönhetsjulkalender"



Silverglitter gelénaglar





Vackra silverglittriga gelénaglar blev det idag hos Salong Princess i Solna :) Det tog lång tid att åka dit, det tog lång tid att göra dem och det tog ganska kort tid att åka hem! Men det var det värt! 350:- kostade de här fina naglarna och jag är supernöjd efter allt blod, svett och tårar ;) Det tog 2,5 timmar att göra eftersom att hon var nybörjare.

Trodde dock att hon skulle göra i akryl och var beredd på att hålla andan i typ 2 timmar eftersom att den vätskan stinker, men hon gjorde i gelé och jag blev glad! Var svårt att välja om jag skulle ha rött, grönt, silver eller guld, men valde silver till slut! Kommer vara partypinglan på nyår ju!

Hoppas att ni mår bra, själv har jag fått i mig nån bacill så att jag har ont i magen och mår illa... Skulle egentligen gått ut ikväll (lillördag) men får skita i det och lägga mig i sängen hemma och sova!

Vad tycks om naglarna?:)

Vinn en goodiebag från blogkeens julmingel!

Hello! :)

Är ni lite tävlingssugna borde ni kolla in här: http://www.blogkeen.com/goodiebag :)

För där kan ni vinna en goodiebag från blogkeens julmingel!

Enkla regler så var med och tävla ni också! ;)



Fett fint pris man vinner... Och jag som älskar oxxo design smycken! :D

Under 25 dagar (vardagar, dvs måndag till fredag) lottar de ut 1 goodiebag per dag (det räcker att tävla en gång så är du med och tävlar alla dagar). Tävlingen startar den 19:e december.

Varje dag skriver de ut vinnaren här, smart va?! :D



Pepparkakshus

Midnatt råder, det är tyst i husen,
Tyst i husen.
Alla sova, släckta äro ljusen,
Äro ljusen,

Tipp tapp, tipp tapp,
Tippe-tippe-tip, tapp,
Tipp, tipp, tapp.

 

 

 

Mitt vackra pepparkakshus! Rosa, glitter och glamour... ;)


Princess nail and beauty center

Princess nails for a princess girl! :)

Idag vid 1 tiden ska jag göra nagelförlängning i akryl hos Princess nail and beauty center i Solna Centrum. Har fortfarande inte bestämt om jag ska ha rött glitter, silver eller guld. Rött är ju snyggt till jul, men silver eller guld är sjukt snyggt till nyår!

Det som är så bra med salongen är att de har 3 olika nivåer på deras nagelterapeuter. Nybörjare, tränad och proffs. Hos nybörjare är det såklart billigast, men ibland också bäst, kostar bara 350:- :)

Det som dock är lite sämre är att den ligger i Solna centrum och att det är låååångt för mig att åka! :D


Lucka 21 - "Lindshe's skönhetsjulkalender"

 


Justin Timberlakes relationsskola

Han dansar som en gud, sjunger med känsla och är galet smygg i kostym! Justin Timberlake är en favorit hos många unga tjejer, också mig... För Lindshe avslöjar han sina fem bästa relationsråd!

1. Killar gillar att du inte är supertrendig.
- Jag älskar individualitet. Att ha på sig det som känns bäst visar vem du är.

2. Slösa inte bort din tid på en skrytsam besserwisser.

Kaxigheten ska killen spara till golfbanan

3. Killar gillar när du är naturlig.
- Dofterna du sprayar på dig ska bara förstärka hur du doftar naturligt. Feromoner är så mycket sexigare än alla parfymer.

4. Tveka inte att pusha honom.
- Förhållanden är märkliga. Man måste hela tiden bli kära på nytt och utmana varandra.

5. Träna tillsammans
- De är det coolaste ni kan göra!



Svar på tal: epilator

A-k skrev:

Hej Lindshe! Jag har funderat nu ett tag på att skaffa en epilator! Men jag har hört och sätt (youtube) att de ska vara extemt smärtsamt. Använder du epilator? Såg nämligen att du skrivit ett inlägg om det för inte så länge sen! Är det värt pengarena och smärtan?!
Tacksam för svar :)

Hej A-k! :)
Vad roligt att du kommenterade hos mig! Såg inget namn / bloggadress så jag svarar här, smart va? ;)

Jag har faktiskt aldrig använt en epilator eller vax då jag också har fått för mig att det ska vara smärtsamt... Min kompis vaxar benen hela tiden och säger att det inte alls gör ont, medan
andra bloggerskor säger att det är förfärligt smärtsamt... Så alla är väl olika ! Men jag tycker att det gör ont bara man tar bort ett plåster, gör du också det?

En epilator / vax håller ju mycket längre än vanlig rakhyvel så du tjänar ju på det i längden att köpa en epilator då vax och rakhyvlar kostar. Själv kör jag på engångsrakhyvlar från willys! :=)

Men jag tror att en epilator är mindre smärtsamt än vax...

Hoppas du fick svar på dina frågor! :)

Skolavslutning!

YEY! :D

Idag är det skolavslutning som gäller! :) Äntligen har jag inget plugg att tänka på, äntligen kan jag träna hur mycket jag vill, äta vad jag vill och göra precis vad jag vill! Kommer att bli ett skönt lov att kunna samla krafterna på så att man är pigg när man kommer tillbaka! :)

Slutar typ kl 12 idag efter alla tråkiga konserter som vi ska sjunga / spela på. Sen drar vi hem till någon i vårt gäng, har julklappsöppning och sen ska jag hem och fira brorsa som fyller år!

Hoppas att ni får en fin dag! Hoppas det slutar slaska så mkt också...


Lucka 20 - "Lindshe's skönhetsjulkalender"




Snurrfläta



God morgon!

Slänger in en snabb bild nu innan jag ska dra precis! Såhär blev håret idag - skolavslutning - jullov!
Det är en inbakad snurrfläta med 2 passéer. (låter krångligt men är väldigt lätt att göra, kan kanske visa er sen...

Superfint om man inte orkar göra så mycket med håret och bara vill få bort den jobbiga "luggen"

Nu måste jag kila till bussen, hoppas nu får en bra dag, och hoppas att det slutar slaska här i Stockholm! :)

Gainomax raspberry & exotisk fruktsallad



Tjena bro's!


Har varit i Täby Centrum idag och köpt lite julklappar (och lite saker på rean till mig själv...). Så skönt att bara gå runt själv ibland, gå hur många varv man vill i centrumet bara kolla, peta och köpa!

När jag kom hem typ vid 3 så stack jag till gymet och körde lite. Nu sitter jag och käkar Gainomax raspberry & exotisk fruktsallad, mums och nyttigt! Inget jäkla sockersöttsliskigt godis! Bara 0.5 % fett i gainomaxen också så det är ju bra ;) Slipper man gå upp i fett och bara i muskler!

Svar till anonym



Hej Anonym! :)

Synd att du inte kunde använda ett finare namn....

Jag vet inte vem "flavoured.se" är och har inte "tagit" några skönhetstips därifrån, sorry ;)

Skönhetstipsen jag har använt mig av i "Lindshe's skönhetsjulkalender" kommer antingen från internet från olika skönhetshemsidor, inte bloggar. Eller från gamla tidningar som jag har sparat sen jag vat typ 12 år.

I guess att alla lånar/tar/delar med sig av gamla goda och färska skönhetstips som man har hittat på webben, det är ju så man får saker att sprida sig, så, ganska naturligt!

Lucka 19 - "Lindshe's skönhetsjulkalender"

 


4 steg för en jämn och felfri hy

Mineralmakeup är perfekt för alla hudtyper och hjälper mot problem som akne, eksem och allt däremellan. Jag guidar dig till mineralerna som din hud kommer att älska.


1. Förbered

Rengör ansiktet och smörj in dig. Använd en créme med solskydd; även om mineralmakeup innehåller solskydd så räcker det oftast inte eftersom du sällan har makeup i hela ansiktet. Låt crémen sjunka in, annars fastnar inte makeupen jämt på din hud. En primer gör att makeupen håller längre och appliceras efter crémen och före din foundation. Applicera även din flytande concealer nu om du tänker använda en sådan.

2. Ladda

Knacka ut en liten mängd, högst en halv tesked, i locket till din foundation. Doppa borsten i mineralmakeupen, snurra den runt i locket och arbeta in allt i borsten. Skaka av så att ingen foundation syns på borsten!

3. Applicera


Svep borsten i små cirkelrörelser över ansiktet. Pressa borsten lite extra mot huden där du vill ha mer täckande och lätta på trycket där du vill ha mindre täckande, till exempel övre rynkor där mineralmakeupen har en tendens att lägga sig och förstärka linjerna.

4. Finjustera

Om du vill dölja någon blemma, använd en concealerpensel och arbeta in din foundation och pensla på. Fixera mekupen med en fuktspray eller borsta på transparenta Mineral Veil, id bareMinerals, 425 kr. Använd ett puderrouge eftersom créme, flytande eller gel kan göra att makeupen kakar sig!



Lucka 18 - "Lindshe's skönhetsjulkalender"




Dusch!

God morgon!

Dags att stoppa in mig i en varm dusch, käka frukost, sminka mig och sen dra till jobbet! Nu har vi dessutom julöppet en timme längre på jobbet, och jag som stänger idag slutar inte förrän 18.30. Segt! Men det blir en timme extra lön också, så det e toppen!

Hoppas att ni får en bra dag! Puss


Ingen höjdare



Smör och skumtomtar....



Fudgen är klar och jag har tagit mig en liten smakbit, den är inte helt torr ännu men... var tvungen att smaka! hihi, Men den var inte så god som jag trodde....! :O

Hoppas att jag ändrar mig ;)

Skumtomtefudge

Jag bakade just skumtomtefudge. Mmmmhh..... Smeten håller på att svalna och sen är det bara att skära upp i bitar och njuta av fudgen! Nu har jag skrivit klart mitt religionsarbete och tänkte lägga mig i min säng och glo på Lost season 3. E faktiskt ganska pigg ändå för att bara ha sovit några timmar inatt!

Här får ni receptet på skumtomtefudge!


Go little bad girl

God morgon! :)

Knappt sovit något inatt, bara legat i Elins gästsäng och hostat! Förstår inte, jag hostar alltid så mycket mer när jag
sover över hos folk än om jag sover hemma, det är sjukt irriterande!

Vi kom hem med 3 bussen igår till Elin och jag var väl inte i säng förrän vid 4. Vi stod i köket och myspratade och drack tropisk juice! Jättemysigt och skoj var det tills jag började hosta och bara ville sova :/ Men somnade inte helt utan bara vilade mest, hostade lite, somnade kanske och sov från 7-9 så 2 timmars sömn, Jippie! ;)

Men jag (vi) hade det skitkul igår på Nype, dock sämst att behöva betala 120:- inträde + garderob. Men det var en jättebra lokal och najs människor och bra musik :) Träffade massa nytt folk och blev bjuden på shots, ännu mer najs ;)

Nu e jag bara galet trött, tog bilen hem imorse och det var snö/slaskstorm. Tog en koffeintablett för att kunna fungera idag, ska ju trots allt skriva 1 sida om vad jag tycker om kristendomen till mitt religionsarbete. Det är det sista vi har i skolan och jag måste verkligen lägga all energi på den här uppsatsen så att den blir perfekt! På måndag kan jag pusta ut och bara vila, för på tisdag är det LOOOOOV! :D

Go little bad girl....


Lucka 17 - "Lindshe's skönhetsjulkalender"

 

 


Fixad!





Fixad!

Taggad som fan :) Nu sticker jag iväg!

Club Nype

Heejsan :)

Håller på å fixa mig nu! Det kom lite oförväntat men det blir visst utgång idag och jag är taggad till max! :D

Jag drar hem till Elin snart för att sedan åka vidare till stan och föra med Rebecca och Clara. Sen drar vi vidare till Club Nype!

Hoppas att ni får en skojig kväll :) Pusspuss






Have yourself a merry little x-mas

Dags för skola!

Slutar inte förrän halv 3 idag, jävligt segt, men på tisdag är det jullov så, det är bara TVÅ skoldagar kvar för mig! Och på måndag så har jag bara TVÅ lektioner! :) Så man kan säga att jag tar jullov efter helgen ;) (Måste plugga religion...)

Pusspuss

 


Lucka 16 - "Lindshe's skönhetsjulkalender"



Julkonsert



Tar bilen till skolan för att ha julkonsert + luciatåg för föräldrar och vänner! :)

Kommer ha en galet tråkig kväll, men får väl stå ut!

Hoppas ni får det bra, puss

770 ord om religioner

Kristendomen – en fri eller styrd religion?

”Fader vår som är i himmelen, helgat varde ditt namn. Tillkomme ditt rike, Ske din vilja, såsom i himmelen, så ock på jorden.”

Sådär börjar min religionsuppsats och såhär ser uppgiften ut:

* Analysera om kristendomen är en fri eller en styrd religion. Är det en lätt eller svår religion att följa? Hur bör en sann kristen människa leva enligt Jesus, Bibeln och den kristna traditionen? Vilka regler och ideal ska en kristen leva efter? Vad innebär detta konkret i den troendes liv? Diskutera och motivera dina tankegångar.

Nu har jag skrivit 770 ord (ca 2 sidor) och ska snart börja på min 3:e sida. Håller just nu på att skriva om slutsatsen och vad jag själv tycker. Det är väl det som ger MVG i guess! Hoppas verkligen att jag får det på den här uppsatsen, då blir jag fett nöjd! :)


Hemmagjord glass

Hello darlings!

Kom hem från skolan för ett tag sen, har precis duschat och satt mig vid datorn för att käka lite hemmagjord glass och plugga religion! Daimglassen jag äter är huuuur god som helst! NÄSTAN godare än Ben 'n' Jerry's, men bara nästan! Recept på glassen kommer upp snart på bloggen :D



Osminkad....

Så får du vågigt hår under en natt





Vill du att ditt hår ska vara såhär vågigt och vackert när du vaknar upp imorgonbitti? Då har jag lösningen! :)


1. Ha nyduchat, handdukstorkat hår med lite mousse i + värmespray , kamma det inte.

2. Sätt upp håret i en ganska hög hästsvans. Av hästsvansen gör du 2 st flätor och flätar så långt som möjligt för att slippa en ful "platt-kant" sen längst ner. Sätt fast 2 små snoddar.

3. Torka håret lite så att det inte är plaskblött när du går och lägger dig. Men det ska inte vara helt torrt.

4. Sov sött!

5. Vakna upp och torka håret igen, nu ska det vara helt torrt. Ta ut alla snoddar och se hur DITT hår har förändrats och blivit vackert på bara en natt.

6. Applicera dina vanliga hårvårdsprodukter och lite glansdroppar så kommer du att lysa i skolan som en stjärna!

Önskar er lycka till ! :)

Lucka 15 - "Lindshe's skönhetsjulkalender"

 


Fitness Me!



Igår  var jag på gymet och tränade igen! Fan va skönt att ha kommit igång igen. Plugga lite mindre och sluta sitta som en soffpotatis framför datorn i soffan. Och igår kände jag bara, det här kommer gå bra, nu får jag muskler, nu ska jag sätta upp lite mål jag ska hålla mig till och försöka nå till sommaren och beach 2012!

Får se hur långt jag hinner och orkar. Men först vill jag få upp konditionen rejält. Klara av ett helt medelpass utan att vila. Idagsläget är det lite svårt med armhävningarna och situpsen på styrkedelen,men konditionen har hållt sig bra och högt uppe de senaste gångerna så det går bättre nu!

Målen (några)

Biceps - fria vikter

Nu: 6 kg/ hantel
Mål: 10 kg / hantel

Biceps stång på maskin

Nu: 10 kg
Mål: 12.5 kg

Triceps fria vikter

Nu: 10 kg hantel i båda händerna bakom huvudet
Mål:14 kg hantel i båda händerna bakom huvudet

Triceps stång på maskin

Nu: 12.5 kg
Mål: 15-17 kg

Sittande Bänkpress med rörlig stång (bröst)


Nu: Bara stången
Mål: Lägga på 5 kg / sida = 10 kg

Gå ner 6 kilo



Skinny vs. Giant? Jag skulle nog hellre vara superskinny! ;)

Bli testpilot för Smartson

Silk-épil 7 Dual Epilator – Upplev en ny känsla som varar - med ett enda drag

Silk-épil 7 Dual Epilator är först i världen. Den kombinerar den långvariga effekten av epilering med Gillette Venus Technology för att ge en långvarig ny hudkänsla i ett enda drag, för en helt ny hårborttagningsupplevelse. 

Den förändrar din hårborttagningsrutin för evigt.

 

 

Vill du bli testpilot för Smartson och den här produkten? Klicka då in dig på den HÄR länken!

Lycka till!

Matte C prov

Hej :)

Ni får önska mig lycka till idag eftersom att kl 14.30-16.30 skriver jag Matte C delprov. Hoppas att ni som skrev Matte C nationella igår klarade det galant :)

Energidricka + risifrutti lättsockrad en timme före och sen saft och en koffeintablett 100 mg underprovet så kommer jag att prestera som bäst eftersom att jag verkligen är som tröttast just den tiden vi skriver provet. Så koffeinet kommer jag att behöva för att hålla hjärnan igång och för att inte få huvudvärk!

Sen blir det bara att ta bussen hem, VILA och käka middag. Kommer nog inte börja skriva på min religionsuppsats... kanske, kanske inte? Tror jag är rätt körd efter 2 timmar stressat matteprov för att kunna tänka när jag kommer hem! Men jag har ju i alla fall fre-mån på mig att skriva den så jag hoppas att det är lugnt!


Lucka 14 - "Lindshe's skönhetsjulkalender"






Benhinneinflammation

Benhinneinflammation!

Symptom:


Benhinneinflammation kännetecknas av en ömhet på insidan av skenbenets nedre hälft. Smärtan är vanligen mest intensiv 5-15 cm över den inre fotknölen, men kan ibland vara mer diffus. Till en början känns smärtan enbart efter aktiviteten, men vid fortsatt träning uppstår smärtan även under aktiviteten. Till slut förhindrar smärtorna utövning av aktiviteten som ger benhinneinflammation. En viss svullnad eller ojämnhet kan ibland kännas vid smärtområdet. Smärtan kan även utlösas av att foten böjs nedåt.

Behandling:

När man fått benhinneinflammation bör man i första hand vila och övergå till träningsformer som inte belastar underbenen, t.ex. simning eller cykling (utan fotledsrörelser). Vilan kan kombineras med kylning med ispåse efter träning eller antiinflammatorisk behandling med tabletter eller gel som innehåller NSAID. Om besvären blir långvariga bör man söka kontakt med sjukgymnast så att man kan utreda orsakerna. Det går även att operera, då skär man snitt i benhinnorna vilket gör att de kan töjas mer när muskeln expanderar vid träning.

Tack till skolan för att jag fick benhinneinflammation idag. Att stå upp 4 timmar och sedan köra ett medelpass var nog inte så bra för mina små ben. Grymt ont i benhinnerna nu så det är nog dags att kyla ner med en ispåse och få lite massage!




Tibialis muskeln


Till Betlehem mitt hjärta

Efter 4 luciatåg i skolan så är man rätt trött....

Man står helt stilla i 40-45 minuter, får svårt och andas och ibland syrebrist + kramp i armen som man håller i ljuset med och man blir i obalans eftersom att man står stilla så länge. Man sitter ner och vilar i 5-10 minuter och sen är det bara att köra 3 luciatåg till!

Som alltid är det någon/några som svimmar och några som går av scenen. Dock oförskämt när man går rakt över hela scenen istället för att gå bakvägen som de blev tillsagda att göra?? FY!

Lite skakis i armen blev jag och fick överansträngning i mina benhinnemuskler eftersom att jag stod stilla så länge utan några skor, men annars klarade jag mig utan skrubbsår! ;)


 

Nu har jag fan pluggat matte varje dag i en hel vecka och repeterat jättemkt och bra. Jag måste fan klara matteprovet imorn alltså, annars e jag sämst!

Dags att köra ett friskispass och träna lite. Få lite syre i kroppen så att jag lär mig mycket tills imorn! :)

Pusspuss

Lucka 13 - "Lindshe's skönhetsjulkalender"

 


Redo för lucia!



Lucia dags! :)

Glad lucia på er alla!

Lucka 12 - "Lindshe's skönhetsjulkalender"



Pappas matlagningsskola

Julgodis, julgodis, julgodis!

Idag bakades snöbollar och puffad rischoklad! Mycket nöjd med resultatet. Ikväll blir det "Pappas Matlagningsskola" igen och till middag ska vi laga ungsgratinerad lax med créme fraise och champinjoner. Till det serveras kokt potatis och en vacker grönsallad! Till förrätt blir det bruschetta med tomat, basilika, vitlök och olja!

I kvällens "Pappas matlagningsskola" ska jag alltså få lära mig:


* hur man lagar bruschetta
* hur man kokar potatis
* hur man filéar en lax
* hur man använder fisk + gegga i ugn så att den inte blir torr


Asiatisk nudelkyckling



Det här goda receptet lagade pappsen och jag igår!

Eftersom att jag är sämst på att laga mat (kan bara baka..) så fick han styra och ställa lite i köket under vår matlagningslektion! :)

Som mannen i huset fick han skära i kycklingen (skulle aldrig göra de... blä!) Medan han gjorde de så försökte jag skala vitlöksklyftan och hacka den i bitar, men gjorde såklart fel.... Även när jag skulle skära paprikan så gjorde jag fel och pappa fick rycka in och visa hur det skulle göras!

Jag klarade i alla fall av att steka nötterna, koka nudlarna och hälla i solja och oljorna i maten. Proud to be me!

Ps. För er som är lite känsliga mot chili, ta en grön chili (mildare smak) eller ingen alls. Vi hade en halv, halv chili frukt i och det blev lagom starkt för mig (som också är ganska känslig)

Riktigt gott recept som jag säkert kommer att göra igen!

Lucka 11 - "Lindshe's skönhetsjulkalender"

 


Akrylnaglar till jul/nyår? :)

God morgon!

För några dagar sen bokade jag en tid hos Princess nails i Solna för att göra mina akrylnaglar till jul/nyår. Ska dit onsdagen den 22 dec kl 13:00 men har dock inte bestämt mig vilken färg och glitter jag ska ha ännu... Det är så svårt att bestämma sig!

Som tur e så har de "lärlingar" där som gör naglarna för 350:- om man vill gå till proffs så kostar det bara 500:- så det är ju inte speciellt dyrt om man jämför med andra ställen som tar typ 7-800 för ett besök! Så om lärnigen är bra så ska jag nog gå dit och göra mina naglar fler gånger :)

Men pls!!! Vilka ska jag välja? Vilka är snyggast till jul/nyår?


Julstök med julgodis

Har traskat runt med mammsen på Willys i typ en timme nu och köpt middag + massa baksaker!

Idag är jag en kreativ tjej och har mycket att göra! Imorse pluggade jag matte i 1,5 timme och skrev lite på min svenska krönika om alkohol. Jag är verkligen en sån som gillar att få saker klara snabbt och i tid. Jag säger jämt "neej, men jag orkar inte, jag kan göra det någon annan dag" Men ändå pluggar jag på en fredagkväll tillslut ändå.... Och lördagsmorgonar!

Middagen fick jag bestämma idag också. Det blir en kycklingwok med blandade grönsaker, äggnudlar och cashewnötter. MUMS! ( receptet kan jag lägga upp senare )

Julgodis att baka blir:

Snöbollar
Microknäck
Microkola
Rischoklad
Mandelsplitt

Hemmagjord vaniljglass med daimkrokant i vår nya glassmaskin!



Titta vilken sötig tomteflicka som fick följa med hem till mig!

Smink som jag använder



Från läsaren "Melissa" fick jag en smink-fråga. Hinner tyvärr inte med how-to bilder nu, men lite kollage med produkter som jag använder hann jag knåpa ihop! :)

Basen
Ögonen
Läpparna
Övrigt

Om det är något annat ni undrar om smink/hud-/hår/nagel-vård så är det bara att fråga! Ingen fråga är för stor eller för liten!









Sminkningen som hon undrade över!


Lucka 10 - "Lindshe's skönhetsjulkalender"

s


Like I'm made of glass, Like I'm made of paper





Like a skyscraper

500 kommentarer

Yeeey.....

Har 500 kommentarer att svara på som ligger i arkivet från November och Decemter... kanske dags att börja kommentera och svara folk nu?

Men först ska jag plugga matte ( geometrisk summa och geometrisk talföljd), sen ska jag dammsuga hela huset och få assnygg rumpa, sen får jag nog vila (hoppas jag....)



Gammal bild på mig och Elin när vi hade utbytesresa med spanjorer! Vill vara platinablond igen... ♥

Ps. ser ni vilka kreativa spanska naglar jag har på mig? ;)

Somnade på teatern

God morgon!

Var så trött igår efter en lång dag i skolan (8-16.30) plus teater sen på kvällen och jag bara somna! Linnéa fick peta på mig flera ggr för att jag skulle vakna, undra om jag snarka?

Jaja, jag HATAR verkligen teater och tycker det är sjukt tråkigt så jag gick från Dramaten i pausen. Ensam nerför Stureplan traskade jag runt för att sedan sätta mig på tuben mot Mörby Centrum och gå av vid Tekniska högskolan! Tåget var ett snabbtåg så jag kom ganska fort hem och hann lägga mig i sängen innan kl 10!

Imorse vaknade jag dock kl 5 av att det blåste och regnade så fruktansvärt. Trodde att hela huset skulle storma bort... Men idag har jag en lektion och jag ska redovisa då, så jag måste gå. Annars skulle jag stannat hemma och värmt mig med en kopp thée!

Regnar det och blåser hos er också?




Längtar nästan lite till att snön kommer...

Btw så är det här den första bilden jag tog med min systemkamera när jag fick den för 2 år sen!

Lucka 9 - "Lindshe's skönhetsjulkalender"

 


Vad är egentligen betting?

Brukar du betta pengar på nånting? Kanske spelar du på nån sport eller hästar? Alla har väl hört talas om Harry Boy? :)

Men vad är egentligen betting?


Under de senaste åren är betting och gambling något som har ökat i människors medvetande och allt fler har även börjat intressera sig i saken. Men vad är då egentligen betting för dem som ännu inte har hört talas om saken? Betting handlar om att tippa eller förutsäga ett resultat kring något där man ännu inte vet utfallet, helt enkelt att försöka beräkna oddsens storlek för att en viss sak kommer att inträffa. Det vanligaste är att man försöker gissa ett specifikt resultat inom idrott och olika matcher. För att göra det hela extra spännande satsar man en summa pengar på det resultat som man tror kommer att inträffa. Är man nybörjare, kan det dock vara klokt att lära sig mer om det hela, men även lära sig mer om de sporter och idrotter där man förutsäger ett visst resultat, innan man börjar med betting och pengar.




Egen erfarenhet

Jag har aldrig bettat pengar, men jag har spelat på lotteri och det är väl en sorts betting i guess. Man satsar ju pengar för att försöka vinna på de där jäkla lotterna på Gröna Lund varje år men jag har dock aldrig haft turen och vunnit... Sen ser man alltid folk som går runt med 1x0,5 m stor Marabou choklad och man blir alltid lika avundsjuk och tänker "varför hade inte jag turen med mig idag...?"

Är det kanske våra primitiva förfäder som spökar i oss när vi spelar på hästar eller roulette? Det är naturligtvis svårt att veta, men det skulle förklara en hel del....

Teater

Efter skolan blir det en lång och TRÅKIG kväll!

Jag hatar teater och jag förstår inte hur skolan kan betala för något så tråkigt skittrams. Musikaler, okej, teater med unga människor,okej, men teater med gamla tråkiga människor på Dramaten, INTE OKEJ!

Sjukt tråkig kväll det ska bli och jag kommer inte att komma hem förrän vid 11 eller 12 ikväll. Bara till skolan att skylla på att jag är trött imorn...

Vi ses på McDonald's Östermalmstorg vid 18:00 ;) Då ska jag prova den nya McFlurry Ballerina pepparkaka! :)



först till kvarn får smaka....

Outfit 7 / 12








Min outfit från igår fick jag många komplimanger för!

Red lips, sotiga ögon och mkt detaljer!

Ringarna från TOPSHOP - England
Klänning från Monki (glöm inte att det är 50% på allt stickat där nu!!!)
Randiga tights från hmm... Gina eller H&M för 2 år sen! (första gången jag använder dem...) *shhh....*

Lucka 8 - "Lindshe's skönhetsjulkalender"




Vip och julmingel med blogkeen?



God morgon!


Shit vad tidigt jag vaknade idag... kl 5? Det är helt stört ju, så tidigt brukar jag aldrig vakna! Måste vara koffeintabetterna jag stoppar i mig, kanske borde ta en halv istället för en hel eftersom att jag är så liten?

Men men... Igår fick jag en VIP -inbjudan till Blogkeens julmingel på Collage. Dock såg jag inte mejlet förrän kl 8 på morgonen (igår onsdag) och julminglet var på kvällen kl 19-00 så jag hade ingen chans att kunna gå, vilket var väldigt tråkigt. :/ Men när nästa VIP-inbjudan kommer då ska jag fan vara beredd! :)

Tänk att jag får VIP-inbjudningar nu, det skulle jag inte fått för ett år sen.... ;)

Lindshe ♥ McDonald's

Igår blev jag överlycklig när jag fick hem ett litet paket! Förstår inte hur en skit-dag kan bli till en perfekt dag, bara man får lite omtanke och tröst?

I paketet låg "Ballerina pepparkaka" och 4 st gratischeckar till McFlurry ballerina pepparkaka. :) Gissa om kakorna var goooooda? :D DUNDERBÄST!

Tack McDonald's skärholmen för att jag fick det här mysiga paketet av er. I helgen ska jag åka med mina vänner och smaka på glassen! Mums!

Ps. gissa om man kommer säga fel när man köper glassen.. "jag skulle vilja ha en ballerina kladd ehm... pepparkaka" hahaha!




Lindshe <3 McDonald's ! Det är helt klart!

Lucka 7 - "Lindshe's skönhetsjulkalender"


Style by JNY

Är ni sugna på att shoppa lite smycken nu till jul? Är ni sugna på att få 10% rabatt?

Hos StylebyJNY kan ni handla ursnygga smycken till billiga priser. Ni får desssutom 10% rabatt om ni uppger koden "LINDSHE" när ni handlar hos henne! :D

Handla era sista julklappar till kompisar, eller varför inte, spar en julklapp till dig själv! ;)




Galet snygga örhängen? Jag älskar fjädrar, kors och roooosa! :D

Glöm inte 10% rabattkod = LINDSHE

เสื้อผ้าออนไลน์

เสื้อผ้าออนไลน์

Ja, nu kanske ni undrar vad det här va' för språk?

Det var faktiskt thailändska och det står "kläder online". Hos http://www.missbshop.com/ finns det ursnygga och söta kläder, dock ligger ju företaget i thailand om jag har uppfattat det rätt....

Om ni klickar er in på hemsidan, glöm inte att trycka på "översätt" knappen, annars kommer ni ALDRIG att förstå....






Är det inte världens sötaste klänning? Jag skulle passa perfekt i en sån här en varm sommardag! Sockersöööt :D

Fett är viktigt!

Om man vill bränna fett, måste man också även äta fett - men av rätt sort! Omättat fett från växtriket är bra, men härdade fetter är dåliga. Här är fet mat som du bör äta och sådan du helst ska undvika att stoppa i dig.




Omättat fett= bäst!

* Fet fisk ( sardin, lax, sill, makrill, tonfisk)
* Olivolja, rapsolja, valnötsolja, linfröolja
* Solrosfrön
* Soja bönor
* Linfrön
* Avokado
* Oliver (bläää.....)
* Nötter (muuuums....)




Mättat fett = sämre!

* Grädde
* Ost
* Smör
* Kött (?)
* Kokosmjölk




Härdat fett =  SÄMST!


* En del margariner
* Matbröd (surdeg = bättre alt.)
* Godis
* Glass
* Färdigmat
* Kex
* Chips
* Popcorn (som är sååå gott!)
* Tacoskal
* Pulversoppor (som jag TRODDE var nyttigt, men nehe!!)



Lucka 6 - "Lindshe's skönhetsjulkalender"




Jag ser det snöar, jag ser det snöar...

....Det var väl roligt hurrah?

Nu är det vinter, nu är det vinter... trala la la la :)

Igårkväll började det snöa lite smått hos mig och nu imorse så var det vitt på vägar och tak!
Snart är det jul och tomten får ta och komma snart!

Det kanske blir en vit jul trots allt?



En vacker bild från förra året när jag och mammsen gick runt en skön vinterdag i spåret. Ser ni istapparna? Gigantiska!

Sturegallerian

Hejhej!

Krånglar tydligen att ladda upp inlägg på blogg.se's server... men men!

Haft en riktigt lång dag, även fast den blev kort i skolan! Efter min privata trumlektion tog jag bussen direkt till Danderyd och åkte sedan med tuben till Östermalmstorg! Gick upp för rulltrapporna (var trött i benen så höll nästan på att ramla...) och kilade sedan vidare till Sturegallerian.

Gick runt lite för mig själv, det är faktiskt väldigt skönt ibland, även fast det kan vara tryggare och roligare när man är 2, så trivs jag faktiskt att gå runt själv och bara titta på allt man vill titta på! Hittade en massa ursnygga pälsvästar på en liten affär, ge mig...., tänkte jag!:)

Traskade runt lite till och gick sedan vidare till Lagerhouse! Tycker att Lagerhouse vid Stureplan är den bästa. Det finns så mycket saker där och jag ville typ ha allting, kanske därför jag stannade i affären i typ en timme? ;D

Det enda jag hittade till mig var faktiskt en julmust light och en mörk chokladkaka på Hemköp vid T-centralen. Annars brukar jag vara ganska duktig på att ta med mig 20 påsar hem utan problem....


Damn girl look at that body



Dagens outfit!


Älskar min nya topp från Monki! Den är helt underbart snygg :) Ni vet väl att det är 50% på allt stickat där? Skynda fynda!

Tröja från Monki
Kjol från Monki
Svart basic linne från H&M
Stickade strumpbyxor från H&M barn

Lucka 5 - "Lindshe's skönhetsjulkalender"

 


Just nu





Lagar middag med pappsen!

Jag e så sjukt dålig på att laga mat, kan verkligen ingenting! Jag är bara bra på att baka...

Men det blev ett amerikanskt recept från U.S.A kokboken! Texmex gryta med nachochips och kyftpotatis. :)

Hoppas det smakar! ;D

You shot the bullet



Hon ser ut som Megan Fox och sjunger helt fantastiskt! Bättre får man leta efter! ;)

Lucka 4 - "Lindshe's skönhetsjulkalender"




I like to think that i'm a pretty good kisser

God morgon!

Vaknade kl 7 imorse, ovanligt? Njaa... Alltid när jag verkligen får sova ut och så på helgen så ska jag alltid vakna tidigt och tro att jag är pigg och sen gå upp och plugga eller fixa med något. Nu har jag packat upp lite saker i mitt rum som snart håller på att bli färdigt. Väntar bara på lite mer förvaring och mina spegelskjutdörrar till garderoben!

Bara att packa upp allt nu som ligger i flyttlådorna, men det är extremt mycket saker! 3 skokartonger med nagellack till exempel, typ 4 med smycken och sen ska alla böcker och skivor upp....

Så idag blir det att plugga kultur- och idéhistoria, samhällskunskap och att plocka upp saker i mitt rum och åka till plantagen i Mörby!



Vill ha lockigt hår nuuuuu!

Candles in the wind

Det var riktigt jobbigt att jobba idag... Det borde inte varit det egentligen med tanke på att vi var 5 ord. personal + 2 st vuxna provjobbare. Så man hade nästan ingenting att göra hela tiden, men då gick man och städade allt supernoga och torkade i alla vrår och kanter så det blev skinande rent! Tror att det var det som tog musten ur mig idag! Plus att jag inte alls var taggad på att jobba. :/ Har rätt mycket plugg och kände bara för att stanna hemma!

När jag kom hem hällde jag ut alla smycken jag äger och har på golvet. 5x5 m med smycken typ, haha. Försökte få någon ordning på allt, kändes som att allt bara låg i en enda stor röra, men det löste sig till slut!
Delade upp allt i örhängen, halsband, ringar och armband. Lade varje kategori i 1-2 lådor beroende på hur mycket av varje sak jag hade! Extremt mycket blev det i alla fall!

Nu ligger jag i min säng, har tänt mysiga ljus och ska kolla på Lost. Lite godis på sidan om gör mig sällskap... *shhh*

Pusspuss, godnatt om jag somnar!



Mysiga café latte- och vaniljljus på ett fat omringat av doftande kaffebönor.

Tävling! Vinn ett kit från Nivea Visage Aqua Sensation

I samarbete med beiersdorf har jag fått chansen att lotta ut en liten julklapp till er!

Julklappen är ett kit från Nivea Visage Aqua Sensation!


För att tävla:

Det går att tävla med eller utan blogg!

1 lott: Vilket är ditt favoritmärke på skönhetsvård? (ex. Nivea, Eucerin m.m)

3 lotter: Gilla Beiersdorf på FB. Det kan ni göra HÄR!

5 lotter: Skriv om tävlingen på din blogg/fb/twitter/bdb m.m och skicka länken i samma kommentar till mig! Låna gärna bilden också!

EXTRA chans

* Gilla mig på Bloglovin' Om ni vill ha extra chans kan ni göra det HÄR!




Hoppas att ni gillar julklappen från mig!

Tävlingen pågår 3-17 december (2 veckor)

Nytt i garderoben!



Monki 350:- 175:-

Glöm inte att det är 50% rabatt på allt stickat hos Monki! Så den här snyggingen blev min för 175:-


Stickat här igen!

Monki 300:- 150:-

Riktigt snyggt stickad klänning! Blir att ha tjocka strumpbyxor och en randig tröja under!



Mysig beige kofta från GINA TRICOT!

199:- 149:-



H&M

Mössa 30:-

Vantar 30:-




För jag har blommor i mitt hår



Dags att jobba! 12-17

Gjorde just en snabb nageldesign, hoppas den hinner torka innan jag ska packa väskan och sätta mig i bilen!



Hittade lite gamla hårstyle-saker!

De här små blommorna köpte jag typ när jag var 10 år...Men då hatade jag dem och kastade nästan alla, så det finns bara 8 kvar :( Dom är jättefina tycker jag nu! Och lätta att använda också... Bara att öppna blomman, ta in lite hår och knäppa fast den igen så sitter den i :)

Hoppas ni får en trevlig dag!

Pössen

Lucka 3 - "Lindshe's skönhetsjulkalender"


Vinnaren av ett presentkort 150:- på smyckesboxen!

Hello :)

Har haft mycket att göra på sista tiden och inte hunnit dra någon vinnare till min tävling än. (skulle egentligen dragit den i torsdags...) Men nu på lördagsmorgonen var jag pigg och kunde räkna lite lotter och se vem som vann :)

Den lycklige vinnaren blev...... DEN HÄR TJEJEN! :D

Stort grattis till dig!! Och jag hoppas att du antingen kan köpa något fint till dig i julklapp, eller ge bort något fint till någon annan med ditt presentkort som är laddat med 150:- från smyckesboxen.se :)

Kanske ett tjusigt armband?



Eller varför inte ett par fina örhängen?





Wayne's coffe - Götgatan

God kväll! :)

För några timmar sen satte jag mig på bussen påväg hem från stan. Var helt utmattad eftersom att jag hade gått i klackar hela dagen och burit på en massa kataloger från saco mässan. Såklart blev det lite shopping också... = extra mycket påsar till mig!

När jag kom hem doftade hela huset tacos. Jag var riktigt hungrig och smaskade i mig maten fort. Det var ju ett tag sen jag och tjejerna fikade liksom...

Vi steg av vid stockholm södra och gick ner till wayne's coffe vid götgatan och tog en fika. För mig blev det en mumsig och saftig hallonsmoothie och en liten kokosboll. :) Det var faktiskt den andra fikan jag tog idag... Imorse smugglade jag med mig en liten chailatte på tuben vid Mörby C också. Kalorier... *pssst...* = träning på söndag!



Min fika på wayne's!



Clara med ischai och blåbärsmuffin!



Rebecca med gott thée och chokladboll (vilken härmis...)



Elin i provrummet på Gina Tricot Götgatan

Hade en otroligt rolig dag med mycket skratt, ens, shopping och fika med de bästa! ♥

Länkbyte!



Klicka på bilden för att komma till dagens länkbyte - Martina ! :)

Sacomässan 2011

Idag blir det Sacomässan efter skolan. Går typ 3 lektioner, sen lunch, sen sacomässa och sen fika i stan i guess! :D

Ska nog kolla på entrepenör, företagsekonomi och eget företag. Det jag är intresserad av + kanske lite design också, men det är nog svårt att komma in på. Eller inredningsdesigner eller ekonomi!

Ska ni på saco's studentmässa?

 

Isf ses vi där! ;)


Lucka 2 - "Lindshe's skönhetsjulkalender"




Svarta Matsumoto 3

Tjena tjena!

Klickade runt lite på internet och letade efter saker till min önskelista då jag hamnade på Nelly.com. Fina kläder och helt underbara skor som finns på den hemsidan så man blir helt tokig!

Blev lite köpsugen så jag klickade hem ett par svarta matsumoto 3 i storlek 36. Har väldigt små fötter jag, brukar ha 35-36 så vi får se om de här passar! Annars är det bara att skicka tillbaka dem och beställa ett par andra skor! :D

FRI FRAKT hos Nelly.com fram till den 23 december!
10% studenrabatt!
20% rabatt på nelly skor!


Kan det bli bättre? Såklart inte! Nelly.com är ett självklart val när jag ska shoppa på internet! :D



Matsumoto 3 hittar ni HÄR!

Ord. pris = 399:-
Med nelly.com rabatt = 319:-
Med 10 % studentrabatt = 287:-

Sjukt billigt? Mer än 100 kr nedsatt ju!

Lindshe - svart bälte i shopping! -

Världens coolaste chokladkalendrar!



Brorsans och min chokladkalender! Sjukt coola, right?

Bilar till bilälskaren och Hello Kitty till HK älskaren! :D Kan det bli bättre?

Kan ni tänka er att det redan är 1 december? Och det är knappt kallt och ingen snö? :(

Jag blir smalare...

Blir smalare och smalare för varje träningspass som går och jag får mer och mer muskler på hela kroppen. Magen, benen, rumpan, armarna och ryggen.

Väntar bara på att kilona ska ändras från fett --> muskler !

Hårdträning - helst 5 dagar i veckan. Varav 2-3 gympass och 2-3 friskispass med kondition. Om jag inte hinner det så kör jag i alla fall 1-2 dagar i veckan. Efter den här veckan kommer det nog bli mycket slapp och pluggdagar så då kommer jag inte hinna träna *saaadface* Men sen får jag ta igång träningen igen!



Smalare är mitt mål...



Bort med "lovehandles"....

Whoshotlowi

Är ni intresserade av egendesignade ringar? Då borde ni kika in hos "whoshotlowi" och se hur fina ringar hon kan göra! :D

Om jag skulle beställa en så skulle jag nog ta den blåa eller den orange/gula!



Vilken ring skulle ni valt? :D

Lucka 1 - "Lindshe's skönhetsjulkalender"




RSS 2.0
bloglovin