Möt den svenska supermodellen Frida Gustavsson

 
 
 
 
Foto: Andreas Kock/cameralink
Mode: Robert Nordberg
Modell: Frida Gustavsson

Dagens frukost

 
Frukosten idag blev 1 skiva vattenmelon skuren i bitar, 1 matsked kesella lätt och ett halvt glas äppeljuice! Det var riktigt fräscht och gott och även mättande! Kesella är så bra för man blir mätt på en gång! Och så innehåller det mycket bra proteiner också.

WTF, vem slänger 20 modetidningar?

OMG!
 
På jobbet häromdagen så gick jag runt och städade lite. Skulle precis slänga lite papper i pappersinsamlingen och så öppnar jag locket och tittar ner. Och där så ligger det typ 20 blandade modetidningar som någon idiot har slängt. Whaaaat!!! Sa jag och plockade snabbt upp alla tidningar och la dem i bilen. Man kan faktiskt inte slänga modetidningar, inte enligt mig i alla fall!
 
 
 
Smart som jag var tog jag hem alla! Nu har jag mycket att läsa på sommarkvällarna ;)

update: om headern krånglar

Update hörrni: märker att headern krånglar lite... Men koderna stämmer osv, så isånafall får ni uppdatera sidan några gånger eller trycka på F5. Märker att inläggen åker ner på sidomenyn så att den skjuts undan längst ner på bloggen, märker ni det också? :) Om inte designen funkar om några dagar så ska jag titta till vad det riktiga felet verkligen är! :D

Ny header!

Hade lite tråkigt så jag passade på att låta kreativiteten flöda och göra en ny header! Blev kanske inte den bästa, men den är ändå helt ok och jag är rätt nöjd! Har kvar samma rosa tema, logga osv. Men såklart nya bilder och lite design ändringar!
 
Vad tycker ni? :)
 
 
Gamla headern!
 
 
Nya headern!

Nysolad och fräsch

Fan va det är svettigt att sola solarium! Blev 18 minuter idag som vanligt och med extra solkanon för ansiktet. Solen har ju sugit den här sommaren, så vad gör man inte för att bli lite brun liksom? Imorn är det sista juli redan...
 
Köpte ett solkort för 299:- för ett tag sen som räcker i 10 solningar. Bara 30 kr per solning ju, asbilligt! Annars kostar det 50:- ... Och jag har bara gjort av med hälften, så ska sola ut dom där klippen under augusti så blir jag brun och fin sen! Brännan börjar ta sig redan i alla fall. Och för er som också solar solarium, glöm inte att smörja in er med en fuktgivande kräm efteråt, brännan håller mycket längre då!
 
 
 
 

Tråkigt på jobbet

Jag sitter och har lite tråkigt på jobbet! Har packat ihop 4 helpallar, 1 halvpall och ca 25 paket som ska iväg med posten idag. Eftersom att jag är ett kontrollfreak och ganska strukturerad så hade jag förberett ungefär hälften av allt i fredags så att jag inte fick så mycket att göra nu på morgonen. Så nu sitter jag här hellugn på jobbet och läser igenom gamla inlägg från Isabells.nu. Det är så kul att titta tillbaka på gamla inlägg tycker jag och se hur bloggerskor förändras! :) Har nog läst/tittat på hennes blogg sen hon var med på mest aktiva listan på blogg.se för typ 390282 år sen.
 
Men ah, efter lunchen måste jag nog aktivera mig lite....  Kanske städa lite på lagret, tömma papperskorgar, fixa och trixa lite. Vi får se vad kreativiteten hittar på!  Efter ´jobbet ska jag i alla fall sola, bli fräsch och brun och sen fixa med naglarna. Funderar på en somrig design, eller vad säger ni? :)

3 kändisars snyggaste träningsoutfits!

 
Kändisregeln nummer ett- du måste vara vältränad för att platsa i A-ligan! Kändisar tillbringar VÄLDIGT mycket tid på gymmet, som kan bli långtråkigt dag in och dag ut. Så självklart kryddar våra favoritkändisar till gymtiden med snygga outfits. Ashleys ser sofistikerad och skön ut, Nicoles är väl lite av att överdriva och Kim ser ut som ah, en tjej på en promenad typ.

Turn the alarm

God morgon people!
 
Idag blir en hyffsat bra dag tror jag. Vaknade utan huvudvärk och har inte haft ont i huvet på 3 dar. Dessutom varit alvedonfri också när "L" var här. Kändes bra! Nu ska jag göra matlåda. Blir lite rester, lite nytt och lite allt blandat idag! En halvtimme kvar, sen så ska jag åka till jobbet. Wish me luck!
 
 
Ser ni vad brun jag har blivit igen? :)

Mmmmm.... Sol

Nu har jag och "L" vaknat, ätit frukost och vilat lite. Jag hann sola i 1 timme knappt innan solen gick i moln iaf. Nu är det sol igen, men pallar inte byta om till bikini och smörja in mig med olja igen, så jag sitter hellre inne!
 
Sushin var helt okej igår, inget att rekommendera dock. Skulle köpt äkta sushi hos en restaurant istället faktiskt. Fick sjukt ont i magen på natten och mådde inte så bra, så jag vet inte vad det var för fel på den, men men.
 
Nu ska vi svalka oss med en varsin glass! :) Puss puss

Provar Coop's Sushi

Åh va slappt jobbet var idag... Satt och kollade runt på google på frisyrer, hår, smink, mode osv. från 12 till 3. Så sjukt lugnt har det inte vart på länge... Men lite måste man ju jobba också!
 
På hemvägen åkte jag snabbt förbi Ö&B och köpte mina vanliga halstabletter, "extra starka, extra effektiva" (sockerfria såklart). Sen traskade jag in på Coop för att köpa middag och grönsaker och... se på vad man hittade där då, jo sushi 9 bitar. Laxbitar och makirullar, som hittat för 69:- ! Blev överlycklig och köpte med mig ett paket hem. Ska njutaaaa riktigt mycket ikväll! :)
 
Och inatt ska jag åka in till stan för att hämta upp "L" som kommer med flyget från Napa. Ska bli så kul att träffa honom så det är helt otroligt! Men kommer nog sova bort halva dagen imorn också, äh, det får duga!
 
Hoppas att ni får en fin kväll :)
 
 
Uppdaterar senare om det var en flipp eller flopp med Coop's Sushi!

Inspo of the day!

 
Yum yum!

Gotta live like we are dying!

God morgon alla fina! Ligger i sängen efter att precis ha vaknat och sträcker på mig lite. Vill egentligen sova ut eftersom att inatt kommer "L" hem, 03:00 landar hans plan på Arlanda och jag har visst lovat att jag ska hämta upp honom mitt i natten... Vilken underbar flickvän jag måste vara! ;) Jag är idag, för första dagen på väldigt länge, sugen på en god frukost. Har varit illamående och haft ont i huvudet varje morgon nu i, ja vet inte hur länge så att jag knappt har ätit frukost. Men som sagt, idag är jag faktiskt på humör!
 
Kebaben var hur grym som helst till middag igår. Jag äter ju inte så mycket, så det blev över till lunchlåda idag också! Supersmarrigt med ris till istället för pommes. Lite sallad, röd och vit sås och så kebabköttet såklart! Yum yum.
 
Får se vad jag hittar på efter jobbet idag! Antingen ska jag vara med Amanda, som precis fyllt 18, wihhho Grattis! typ shoppa lite, kanske äta middag. Om inte det blir av så ska jag köpa hem sushi till middag och bara gotta mig! :)
 
Hoppas att ni får en fin dag! Kram kram
 
 
 
Åhhh, äntligen kommer min prins hem! Har längtat efter honom i 2,5 veckor nu. Jag älskar dig ♥

A life without love is like a year without summer.

Kan ni tänka er, det är faktiskt sommar? Känns det som sommar? För mig känns det som att ena dagen är en fuktig vårdag som håller på att bli till en varm sommardag och nästa dag känns som en kylig höstdag. Tycker inte om när vädret spökar så mycket...
 
I alla fall så åkte jag till solariumet efter jobbet och pressade i 20 minuter. Tog med solkanon i ansiktet så jag blev extra brun! Men det var nog den sista solningen jag hann med innan "L" kommer hem. Då ska vi se vem som är brunast ;)
 
Nu ska jag se till att laga lite mat. Tror jag ska koka lite ris och ta fram kebabköttet ur frysen som jag snodde med mig från jobbet förra veckan. Ni vet ju att jag tycker kebab är det bästa som finns typ... ;)
 

Style is knowing who you are, what you want to say, and not giving a damn.

 
Jag älskar verkligen Espresso House, yum yum! Jag beställde en liten ischai, men fick en stor. Huh, det måste varit min lyckodag typ! :D Mamma tog en dubbel espresso och en cookie med tranbär, nötter och vit choklad.
 
 
Man ser gryyymt brun ut i mina nya shorts från Hollister. Älskar den karamellrosa färgen som bara lyser! Tishan köpte jag för några dar sen på MQ, Skynda fynda, finns bara XS kvar! ;)
 
 
Yes, kom i minsta storleken (W23) utan problem! Provade dock W25 först och blev överlycklig över att de inte passade!
 
 
Body Splash -128:-
Shorts - 430:-
 

Inspo of the day!

 
Yum yum!

Disneystjärnor som förändrats

Superstjärnor som Demi Lovato, Miley Curys, Selena Gomez och Ashley Tisdale kan tacka Disney Channel för att de slog igenom och blev berömda. Alla har de makt, pengar och söta pojkvänner. Dock har ju Disney-stjärnor ett rykte av att spåra ut efter sin karriär... Här är några av våra kändisfavoriter som har förändrats!
 
Vilken är er favorit? :)
 
 
Sockersöta Selena Gomez
 
 
Snygga Vanessa Hudgens har klippt av sig håret.
 
 
Miley Cyrus har bytt klädstil!
 
 
Demi Lovato har åkt in och ut på rehab, men verkar i dagsläget nu stå på egna ben! Hon har också bytt klädstil och framför allt hårfärg!
 
 
Sötaste Ashley Tisdale har inte förändrats så mycket, bara hårfärgen från blondin till brunett några gånger! Jag tycker att hon ska vara blondin!

10 år yngre

Har just proppat i mig lite middag och sitter nu och tittar på "10 år yngre" på TLC (min favoritkanal...). Mamma köpte också ringmunkar för 1:- på Coop så det blir väl att äta en sån och mysa framför tvn ikväll. Det är ju Tinas matlagningsprogram vid 8, kul kul! :)
 
Men imorn ska jag upp och jobba igen så jag får inte gå och lägga mig för sent. Så säger man väl jämt och så är man ändå skittrött dagen efter? :)
 

Subway surf

Oj vad tråkigt man kan ha på jobbet ibland... Efter fikat vid 14:30-15:00 så finns det inget att göra i en timme tills man slutar. Visst kan jag väl gå runt och städa lite och så, men det är så himlans varmt nu på lagret så jag orkar verkligen inte... har suttit och slagit mitt rekord om och om igen på spelet subway surf. Spelar ni det? Rätt kul faktiskt, och extreeeemt beroendeframkallande! :D
 
Och om en kvart får lilla jag åka hem. Då tänkte jag först lägga mig på solsängen och sen åka iväg och handla lite inför helgen! Det är fucking 29 grader ute?... :D

Hollister

Efter jobbet igår hämtade mamma upp mig och vi åkte vidare till Täby centrum. Vi fikade på det nyöppnade Espresso House och shoppade loss på Hollister! Fick med mig ett par grymt snygga rosa/korall färgade shorts och en body splash. Och det sjukaste var att jag kom i ett par w23 (minsta storleken), har nog inte haft det sen jag gick i 6an... Sen passade jag på att sola 20 minuter påvägen hem! :)


Inspo of the day!

 
 
 
 
 
Har ni sett den här "ninety-nine" utmaningen förut? Om jag vore lite mer i form så skulle jag nog testa den... Men jag vågar inte göra det nu eftersom jag lätt skulle misslyckas. Jobbigt värre, yepp!

Really? And how are you going to do that?

God morgon!
 
Oj vad tiden bara flög iväg igår när jag slappade i soffan och tittade på tv/ spela wordfeud. Jaa, jag vet att jag är sjukt efter alla dnra med iPhone, men wordfeud är kul för de :) Trodde faktiskt nästan att det var lördag igår när jag skulle gå och lägga mig och så blev jag väldigt förvånad imorse när klockan ringde vid halv 7 och det var dags att gå upp...
 
Och idag kommer att bli en jobbig dag känner jag. Har redan grym huvudvärk och det känns som om det kommer att gå åt helvete på jobbet idag, men vi får väl se!
 
 

"And who are you? I'm Chuck Bass"

Åhh... Gossip Girl är så förtrollande! Man vill bara vara med i deras "scandalous life of manhattan's elite" när man ser på det... Och nu har jag tittat ut heeela säsong 1. Fan, jag är fast, måste köoa säsong 2 nu! Det är verkligen min favoritserie och jag blir som helt fast när jag tittar på den!
 
Men eftersom att tv-serier kostar pengar så struntar jag i det just nu, ska spara så mycket som möjligt i månaden, helst 10 000:- av min lön. Inte många som kan det liksom... Men jag ska verkligen försöka! Kvällen kommer att spenderas framför MTV och "16 and pregnant, what happened later".
 
 
Åh, det var ju det sista avsnittet av GG som jag såg idag! Visst är hans outfit så sjukt classy och snygg?
 
 
Inför talet för his fathers wedding...
 
 
Edward "Ed" Westwick , eller Chuck Bass som vi är mer vana vid att se honom som!

Fruktsallad på G!

Fikadags på jobbet nu igen och här sitter jag med en hemmagjord och nyttig fruktsallad. Det är vardagslyx det! Blandade i banan, kiwi, nätmelon och physalis. Imorn blir det en annan variant med lite passionsfrukt och ananas i också. Om ni är sugna på lite tropisk frukt så kostar ananas bara 10:- på Ica och passionsfrukt 5:- och 5 kiwis för 10 kr! Ibland kostar det inte så mycket att lyxa till det lite...  :)
 

Straw Basket Bag from Topshop



Snyggingar från Topshop. Ca. 300:- Jag skulle lätt valt den rosa! ;)

Grått väder

Åh, jag var inte alls på humör imorse när jag vaknade... Det var mörkt, grått och tråkigt ute... Inte regn, än i alla fall! Jag som sa häromdagen att jag längtade till hösten för att jag ville byta färgskala och material på mina kläder till mer bomull, grått, lila, senapsgult. Men nej, jag tar nog tillbaks det och väntar till hösten kommer på riktigt ;)
 
Lite tur hade jag i alla fall med vädret igår då jag bara kunde ligga och sola en hel dag. Nu får helgerna se till att bli fina framöver då jag är ledig och regnet kan komma i veckorna då jag jobbar, right!
 
 
Åh, kolla vilken höstig outfitbild jag hittade... Så sjukt snyggt! Måste köpa en kappa till hösten!

Dags att göra fruktsallad

God morgon!
 
Uppe med tuppen som vanligt är jag. Nu är det dags att göra fruktsallad till mellis till jobbet idag, packa i ordning lunchen och klä på sig. Hoppas på en lugn dag, but i guess not...
 
Puss puss!

Trött!

Oj så trött man blir av att bara slappa en hel dag... Har verkligen inte gjort någonting alls idag. Solade i typ 4 timmar, åkte ner till Ica och köpte lite exotisk frukt, åt lite lunch och sen har jag bara suttit framför datorn och inte gjort ett skit fram till nu. Ska nog snart lägga mig i sängen och spela lite wordfeud, även fast jag är sämst på det! Så om ni vill spela/vinna över mig så kan ni lägga till mig: lindshe heter jag! :)
 
Godnatt allesammans, imorn är det ny jobbvecka och på lördag kommer "L" hit!. Yeyyyy :) ♥

Brännan tar sig...

Bläää, nu gick solen i moln ju! Men kanske lika bra det för jag har ju solat sen 9 imorse...
 
Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, städa huset är kanske en bra idé, för det ser ut som ett bombnedslag! Mamma blir nog inte så glad när hon kommer hem och ser att hela köket och mitt rum är heeeelt kaos!? Men ändå så vill jag bara sitta här vid datorn och slappa, eller bara lägga mig i soffan och läsa en bok... Äsch, jag kommer nog på något snart att göra!
 
Men min bränna börjar komma tillbaka igen. Tur att jag lätt blir brun, behöver bara ligga och sola liksom 1-2 dagar och sen har jag en skön, schysst bränna. Jag och "L" tävlar om vem som kommer att vara brunast när han kommer hem från Cypern...Hoppas att jag vinner! ;)
 
 
 
Fuckin' hot outside!

Idag ska jag sola heeeela dagen!

God morgon sunshines!
 
Solen lyser starkt och jag vaknade redan kl 8 idag... Måste skaffa mig en mörkare rullgardin tror jag, annars blir jag galen! Jag ser inte ett moln och himlen är oskyldigt blå! Ska trycka i mig något till frukost, även fast jag inte alls är ett dugg hungrig, men ändå måste äta. Sen ska jag smörja in mig med olivolja ( min kokosolja är slut:/ ) och sen ska jag sola heeeela dagen. Det kommer bli så skönt och jag kommer att bli sååå brun!
 
See ya later! Now it's time to shine babes!
 

Dagens outfit

 
Såhär såg jag ut igår efter jobbet när jag gick och shoppa! Jeansshortsen är från Gina Tricot och toppen från Rut m.fl. (JC). Skorna köpte jag i en liten affär i Spanien, otroligt att de har storlek 35 i ALLA sko affärer? ALLA! :D
 
Vad tycker ni om outfiten? Visst är toppen hur söt som helst?

Jobb på café

God morgon!
 
När fan ska jag få sova ut egentligen?... Jobbar som ett djur måndag till fredag, 8 till 16 och ändå offrar jag mig att hoppa in på cafét som jag helgjobbade på förrut. Trodde att jag skulle klara av att jobba på helgerna fortfarande även fast jag fått nytt heltidsjobb, men icke! Så det här blir verkligen ett inhoppsjobb, dock ger det pengar också ;) Undrar vad jag ska köpa för fint för dom pengarna? Löning på onsdag hörrni! :D
 
Jag fick ju gå upp kl 7 idag igen. Imorgon ska jag fan inte gå upp vid 7, då ska jag i alla fall sova ut några timmar till! Och om en vecka så kommer "L" hem från Cypern, yey! Då ska jag pussa och krama på honom sååå jäklans mycket!
 
Frukosten äter jag på jobbet. Brukar ju va osminkad på mitt lagerjobb eftersom att ingen ändå bryr sig där, men det är en annan sak på cafét. Där måste man ju se bara utåt i kassan med varorna man säljer och så. Jag känner mig lite säkrare också om jag pudrar på mig lite. Men jag sminkar mig typ bara en-två gånger i veckan, så man blir ju lite ringrostig efter ett tag ;)
 
 
En helt nyvaken tjej! Ps. det suger att det regnar... Imorn måste det ju fan va sol, jag ska bli bruuun!

Shoppingtur

Hej bloggen!
 
Har just varit ute på en liten snabbis-shoppingtur i centrum. Passade på att sola också, 18 minuter blev det! Sen gick jag raka vägen till mq för att kolla in deras mega-rea. Hittade en klänning för 150:- (ord 499:-) och en tisha för 99:- (ord. 199:-) . Efter det knallade jag vidare till H&M och hittade ett paar shorts för 50:- . Sjukt slappa och sköna att bara ha ett tight linne/tisha till.
 
Nu ska jag prova på att göra våfflor (för första gången själv). Vi får väl se hur det går...
 
 
Glad tjej med många påsar i handen!
 
 
Tishan från MQ
 
 
Underbart söt klänning!
 
 
Details
 
 
Slappaste shortsen, men såå sköna!

Hur man trär pärlor på hörlurar

Alla känner nog till trenden "pärlor på hörlurar / beads on your earpiece" , eller hur? Om inte, så ska ni få se något coolt. ;)
 
Allt man behöver är:
* plastpärlor (såna som man hade när man var liten och lade pärlplattor med)
* kniv
* skärbräda
* hörlurar
* tålamod
 
1. Välj ut dina favoritfärger som du vill ha på hörlurarna.
2. Ställ en pärla upp på skärbrädan och skär ett snitt rakt igenom halva pärlan.
3. Trä på den öppnade pärlan på hörlurstråden.
4. Klart! :)
 

Thank god it's Friday!

God morgon sömntutor! ;)
 
Dagen F står på schemat. Äntligen fredag hörrni! Och bara 5 dagar kvar till löning, wohoooo! Dock synd för mig eftersom jag har lovat mammsen att spara alla mina pengar den här månaden. Slösade bort något *lite för mycket* från förra månaden, oops! 
 
Planer för idag är att slita på jobbet till 4. Sen tänkte jag kanske träffa Amanda för att sola lite solarium och äta god middag hemma hos mig. Dock får det inte bli för länge eftersom jag ska hoppa in på cafét för att jobba på lördag. Det ger ju pengar det också ! ;)
 
Hoppas att dagen blir sooolig! För då skulle jag bli typ såhär glaaaa!
 

Inte ett moln, så långt ögat kan nå...

Åh, inte en endaste regnsroppe idag! Lycklig tjej! Kändes så skönt att åka hem med bilen i stekande sol, hög dunkadunka musik och lite svalkande air condition på det!

 

När jag kom hem slängde jag av mig kläderna direkt, bytte om till min usabikini och lade mig på solsängen. Otroligt varmt och skönt även fast klockan redan var 16.30. Som en död säl låg jag där och stekte i 1,5 timma.

 

Men det tar nog många soltimmar innan jag kommer tillbaka till min Spanien bränna jag hade i början av sommarn! :(

 


Knäppa klackar

Dessa skor sticker ut på ett sätt som inte faller alla i smaken och de är inte särskilt bekväma att gå i... Men ändå har de tagit världen med storm. Knäppa klackar, vi kan inte låta bli att bara älska dem!
 
 
 

“If you can make a girl laugh, you can make her do anything.”

 

Who's next?

Åhhh! Jag läste finally ut Twilight - om jag kunde drömma igår. När jag väl sätter mig in i en bok kan jag sträckläsa huuur länge som helst utan att något kan stoppa mig. ca 200 sidor läste jag igår, nästan rekord på en dag, huh? Har läst twilight böckerna förrut och även Harry Potter och jag blir som i trans varje gång jag läser dem. Man fastnar i storyn så sjukt mycket och sen är man fast i deras värld för att bara läsa, läsa, läsa om det spännande äventyret!
 
Så, who's next? Måste ju ha en bok på jobbet att fördriva tiden med lite... Kan ju inte sitta vid datorn Heeeela dagen heller? Ska nog titta igenom min bokhylla och se vad jag kan plocka fram för gammal bok, kanske blir det den andra boken ur twilight serien? Vi får se! :)
 

Good morning sunshine

God morgon! :)
 
Här sitter jag i morgonsolen med min mjuka pyjamas med söta rosor på. Dagen kunde ju inte börjat bättre än med sooool, right? Men skeptisk som jag är så tror jag ändå att Stockholm inte får en regnfri dag... :/ Det har ju varit sol lite då och då om dagarna men ändå har det åskat, blixtrat, regnat och dundrat vart jag än har varit. Känns som att vi snarare bor i England än Sverige, kan man tycka!
 
Nu ska jag göra i ordning någonting till fruskot och sen borsta tänderna. Sen står bilen och väntar på mig till jobbet! Hoppas att ni får en trevlig dag! :)
 

Twilight - om jag kunde drömma

Snacka om att jobbet var seeeegt idag! Gjorde typ en sak, satt vid datorn en timme, det kom in en låda, jag packade upp den och sen var det lunch vid halv 12 och sen läste jag resten av dagen. Hann läsa 160 sidor ur twilight idag som jag började att läsa direkt efter studenten. Har bara 30 sidor kvar så ska nog läsa ut boken ikväll! Andra planer är väl att laga mat och kolla på gossip girl!


Helgkryssning till Åland del 2

Kryssningen i helgen var awwwesome, även fast inte min lilla plutt Amanda kunde följa med! När hon fyller 18, då ska vi fan gå ut! :)
 
Kvällen spenderades gående i klackar (lättare än vad jag hade trott) fram och tillbaka till baren, hytten, taxfreen... Fick lyssna på skön musik från 2 otroligt duktiga band och bara ha det trevligt. Dansade också en hel del. Stod helt still med familjen precis vid dansgolvets kant mot väggen då det springer fram en kille till mig och säger "får jag bjuda damen på en dans?". Helt chokad som jag blev så skrattade jag bara och sträckte fram handen. Han viskade något snabbt till mamma om att "du får snart tillbaka henne..." Så där stod jag och fattade ingenting på dansgolvet i mina klackar som jag precis kunde stå och gå i... samtidigt som jag blev runt slängd på dansgolvet för att dansa bugg. Snacka om att jag var i ett "kindof-förvirrat-moment" just då. Efter en låt eskorterade han tillbaks mig till mamma och tackade för lånet och för dansen. Haha... så sjukt random!
 
 
Jag hade lockat håret innan vi åkte och det höll sig faktiskt snyggt och fräsht hela kvällen!
 
 
Tog en vodkablandad drink med olika juicer, muuums!
 
 
Vi lyssnade på 2 st grymma band; "Lennartz" och något annat. Riktigt skön live musik i alla fall :)
 
 
Fancy bugg dans!
 
 
Dagen efter bjöds det på mysig "hotellfrukost". På mina tallrikar dukade jag upp pannkakor med sylt, minimunkar, kakor, äggröra, köttbullar och prinskorvar.
 
 
Till efterrättsfrukost tog jag torkade frukter och nötter, fruktsallad, vattenmelon, skogsbärssallad, tomat och gurka.
 
 
På taxfreen köpte jag det här kitet från The body shop för 285:- Kitet innehåller 4 olika body lotions; olive, nuts, grape fruit och fläder. Köpte med mig en hel del godis hem också och en bols blue likör.
 
Kryssningen var helt underbar och avslappnande. Jag hade det jätteroligt och kunde verkligen slappna av och inte tänka på någonting, jag fick bara vara för en gångs skull. :)
 

Louis Vuitton

 
Hello Upper East Siders...
 
Äh jag bara skoja, har nog kollat lite för mycket på Gossip Girl boxen som jag beställde hem för någon vecka sen. Åhhh det är så bra! Världens bästaste serie ju.
 
Men i alla fall, när jag tittade i en gammal chic tidning här om dagen så hittade jag en sjukt snygg ouftit. Tjejen på bilden hade ljusa stuprörsjeans, beige skinnjacka med snygga detaljer och denna ursnygga scarf. Jag blev som förtrollad över outfiten, tycke att det var så sjukt snyggt! Så jag har nu suttit och suktat efter denna scarf för 6000:- från Louis Vuitton. Jag måste nog bli miljonär innan jag köper den!
 
xo xo Lindshe ;)

Helgkryssning till Åland del 1

I helgen var jag och familjen på kryssning till Åland. Klockan 6 gick Viking Line båten "Cinderella" från stan mot Åland. Min festoutfit bestod av min vita spetsklänning från H&M, Svart midjekärp med rosett från H&M, väska från Bershka och turkosa klackar från någon affär i Málaga.
 
Innan vi åkte hade vi beställt en "B-hytt", middagsbuffé och frukostbuffé. Jag älskar att åka på kryssning och bara vara med familjen, äta god mat, shoppa i taxfreen, ta en drink i baren och såklart kolla på alla bra framträdanden med band, kareoke osv. Och det var precis det vi gjorde i helgen också. Det var riktigt avslappnande och kul!
 
Höjdpunkten på middagsbuffén var all som hade med fisk och skaldjur att göra. Jag är inte alls så mycket för kött så på den fronten fick det bara bli några köttbullar. Annars dukade jag upp 2 tallrikar med gravad lax, sushi, sill, tomat, kokt potatis, ägg, pinjenötter och 3 olika slags rom. Den andra tallriken bestod av köttbullar med brunsås, räkor, minibläckfiskar och annat smaskigt!
 
Det fanns otroligt mycket till efterrätt också och jag ville inte vara så tjock av mig att jag tog 2 efterrättstallrikar också, så jag nöjde mig faktiskt med en och skippade glassen HELT! På efterrättstallriken fanns det minibrownie med hallontäcke, jordgubbssmoothie, färska jordgubbar med vispad grädde, kolasås och chokladsås, pannkaka med jordgubbssylt och lite godis. Snacka om att jag blev supermätt efter all den där jäkla middagen!
 
 
 
 
Del 2 kommer snart!

Utan internet

Ibland är livet jobbigt...
 
Har varit utan internet nu i typ en vecka och därför inte kunnat uppdatera så bra. Idag kom det äntligen tillbaka! Usch vad jag hatar blixten och åskan och allt jädrans regn, det förstör ju bara! Internetserven till iphonen på jobbet är inte heller den bästa... Men nu så fungerar internetet på både mobilen och i huset!

Märkeskläder hos Miinto.se

När jag handlar märkeskläder så brukar det oftast bli på internet. Det är lättare att kolla där, klicka sig runt lite och plus att det är mycket, mycket, mycket billigare priser än ute i handel! :)
 
Cheap Monday är ett av mina favoritmärken. Har köpt deras jeans enda sen jag gick i 6an och har forfarande kvar mina första, favoritjeans. Ett par mörkgråa, tajta och sköna! Har ännu inte köpt något annat från det märket, kanske borde ta och göra de? Vet att de har rätt snygga linnen / tishas...
 
Filippa K är också ett riktigt snyggt märke tycker jag, som jag dock inte har något plagg av. Det är ett märke som utstrålar stil, klass och skönhet. Riktigt basic och snygga plagg finns i deras kollektioner, som kavajer, toppar, kjolar och kostymbyxor.
 
Brukar ni handla märkeskläder på internet eller i affär? :)
 

Hos Frank

Helloj !

 

Sitter just nu och äter middag med mina älskade tjejer; Elin, Becca, Clara & Louise. Otur blev det igen när inte alla kunde träffas, Linnéa skulle vara med sin kusin, så... Får säkert träffa henne snart ändå! :)

 

Till middag för mig och Becca blev det Wok med chilimarinerad kyckling , äggnudlar, jordnötter och limeyoghurt. Och för de andra pasta med kyckling och hemgjord pesto och toast med skinka, ost och grönsaker. Jag smakade på allas och tyckte det smakade toppen! Efter maten festade jag till på en chailatte :) Vi kommer säkerligen att äta "Hos Frank" igen !

 

 

 


IKEA

Hej!

 

Jag och familjen har spenderat hela eftermiddagen på Ikea i Barkaby. Hade vart sugen på att åka dit i flera veckor, så tillslut bestämde vi oss för att åka dit :) Det blev lite shopping av allt möjligt, bland annat galgar, sängkläder, ljus, ljusstakar och förbsringslådor. Allt är så sjuuukt billigt där. :) Standard middag blev såklart svenska köttbullar.

 

 


TLC is tha shiet!

Nu har jag suttit och halvsovit lite framför tvn och tittat på TLC sedan 18:00 idag. Jag var så trött när jag kom hem så att jag somnade direkt när jag lade mig i sängen liksom... Har sovit och ätit alldeless för lite i helgen så att hela min kropp bara sa stopp. Efter det åt jag lite middag och nu så sitter jag här igen!
 
Tv tablån på TLC var bäst idag. Jag har hittills kollat på:

* NY ink
* Masterchef Australien
* Rabatt till varje pris (sjuukt roligt program)
* Say yes to the dress
 
Sen vid 9 ska jag kolla på Curiosity - World's dirtiest man. Tror att det kommer vara superäckligt men ändå ett roligt program. Efter det ska jag fan sova! Cola Zero och colanappar lever jag på fram tills dess!
 
Hoppas att ni får en fin kväll. Puss puss!
 

Påväg hem

God eftermiddag ! :)

 

Nu sitter jag på tunnelbanan påväg hem till mig. Har haft en jätterolig och jättemysig helg tillsammans med min pojkvän och vänner! Igår var vi på en äng och grilla/drack/spela brännboll och lekte i en lekpark. Det var jättekul! Sen drog jag och "L" till Liljeholmskajen, satt där och myste och tog kort. När det blev lite kallare drog vi hem till honom och käka nattmat.


Nattamat

Nu ska "L" och jag göra lite middag. Blev rätt sent idag eftersom att alla måltider kom lite i obalans och för att vi liksom åt frukost halv 1 och lunch (mackor) vid typ 5. Så nu står min mästerkock i köket och lagar kyckling åt mig. :)

 

Puss puss och Godnatt !

 


Inspo of the day!


Bakislördag

God morgon !

 

Igår hade jag det sjukt trevligt på Stockholms gator mitt i natten med min underbara pojkvän och mina söta små vänner Beccs, Elin & Clara. Vi möttes upp runt 11 vid Nattklubb Amnesia (standard för oss) och festade loss hela natten. Jag beställde in en av mina favoritdrinkar ; P3 och smuttade ganska mycket på andras Redbull vodka...Det var sååå gott!

 

Vi började väl dra oss hemåt vid halv 3 då jag fick så stört ont i huvudet att "L" fick bära mig i famnen till tunnelbanan. Men med lite käk och Alvedon i magen så blev livet mycket lättare när vi kom hem mitt i natten. Somnade på stört vid halv 6 !

 

Nej, men nu ska jag gå och väcka min gullplutt som sover och sen äta frukost! Hoppas att ni får en trevlig dag :)

 


Bra mellis före träning!

Jag har på sista tiden fått ganska mycket frågor ang. vikt, kost, träning osv. och tänkte i detta inlägg tipsa om lite bra mellis före träning. Jag själv är hungrig jämt på eftermiddagarna och brukar stoppa i mig en frukt och ett glas bubbelvatten eller en barnmatsfruktpurré (utan socker), för mer än så brukar jag inte orka laga när jag är på jobbet.
 
Men innan träning är det viktigt att äta bra så att man får igång kroppen och kan anstränga sig riktigt hårt. Man ska ju inte träna på tom mage liksom, för man vill ju ha något att förbränna, eller hur? :)
 
 

Tjäna pengar snabbt på att blogga!

God morgon! :)

Det finns ju typ 39384928492 miljoners, miljarders bloggar där ute i bloggvärlden, några kända, några mindre kända och några som knappt har några läsare. Men en blogg är alltid en blogg, vare sig den är stor, liten eller mittemellan.
 
Har ni någonsin funderat på hur det skulle kännas att tjäna pengar på att blogga? Jag har börjat tjäna lite pengar faktiskt på att ha reklam på sidan av bloggen och för att skriva sponsrade inlägg om olika saker. Det är alltid lika roligt och nyfiket när man får ett mejl med rubriken "sponsrade inlägg" eller "tjäna pengar". :)
 
Det finns många hemsidor med Affiliate program som man kan anmäla sig till lätt genom att bara skriva i sitt namn, bloggadress och lite annan info och sen är det bara lätt som en plätt att börja tjäna pengar! Det är ju slappt och skönt att kunna tjäna pengar på att bara sitta framför en skärm hela dagarna, skriva ett inlägg då och då med lite reklam i och få pengar för det! Livet är gött ibland! :)
 
Högskoleprovet - Uppnå topp resultat!

God morgon!

God morgon! Sovit gott?

Jag är så trött så att jag vet inte om jag orkar jobba idag... Men lite koffein och frukost på det här så ska jag nog vara pigg! :)
 
Efter jobbet ska jag åka hem till "L" och mysa. Han ska överraska mig med något sa han när vi prata i telefon, undrar vad det kan vara... Jag har verkligen ingen aning! Men det blir sista helgen för oss tillsammans eftersom att han åker iväg till Cypern i 2 veckor sen. Blää!
 
Ikväll blir det utgång för oss också och mina tjejpolare. Har inte varit ute sen i mitten på Maj när jag var på en kompis studenskiva på Collage. Shit va tiden går fort alltså! :)
 
Hoppas att ni får en fin dag. Nu ska jag gå upp ur sängen!
 
 
Åhhh! Önskar jag kunde vakna med lockigt hår på morgonen!

Viva España 2012! (del 5)

Åhhh, vet ni hur ledsen jag var när vi skulle åka hem? Sista dagen var hemsk alltså! Hade fått lite uppdatering från Sverige om att det skulle vara 10 grader och regn hemma. Kul tänkte jag.. Här hade vi det 30-35 grader i skuggan!
 
Vi lämnade huset vid 10 ungefär och åkte iväg till Málaga flygplats. Flyget skulle dock inte gå förrän vid ttyp 18:00 eller något så vi stannade i storstaden Málaga och åt lite lunch och shoppade lite. Det var en lång resa hem med både flyg i 3-4 timmar och sen ungefär en timme från Arlanda med bil. Kom hem sent på natten och somnade både på flyget och i bilen!

Fan vilken grym resa jag hade. En superbra semester! Blev bara sjuk en dag på hela veckan och jag tror att jag fick solsting då. Fick frossa och mådde jätteilla (höll på att spy...) och bara låg och huttrade och frös och var typ i chock. Hade feber också och allt sög den dagen. Men alla andra dagar var allt helt super!
 
Dagarna såg ungefär utsåhär:

9:00 - Gå upp och äta frukost på takterassen
10:00 - Åka ner till stranden
13:00 - Äta lunch
14:00 - Sola och bada vid poolen
17:00 - Gå från poolen, duscha och göra sig i ordning
18:00 - Gå ner till stan för att shoppa/titta i affärer
20:00 - Äta middag på någon restaurant
21:00/22:00 - Gå hem och ta en cider, sitta på takterassen, spela kort eller sova!
 
 
Ännu mer frappe på Starbucks i Málaga. Brorsan tog mörk choklad och jag tog vit choklad!
 
 
Mina sjuuukt snygga skor som jag köpte i Málaga. Flög för första gången i klackar!
 
 
Storlek 35 såklart! Sjukt lätta att gå i :) Nästan som flats...
 
 
Bye bye Spanien för den här gången! Men jag lovar er... Jag är SNART tillbaka! :D

Inspo of the day!


Taxi 020 - Sveriges miljövänligaste taxibolag

Hej! :)

Om ni har varit ute i stan på kvällen och egentligen inte orkar åka hem med nattbussen/tåget, vad brukar ni göra då? Ringer ni efter era föräldrar eller ringer ni efter en taxi?
 
Jag brukar antingen sova hos mina kära vänner runt om i Stockholm, (massa hjärtan till er...),  min pojkvän eller ringa på pappa när jag vill hem mitt i natten. Det var faktiskt länge sen jag åkte taxi hem, förra året tror jag. Men då åkte jag i alla fall med Taxi 020. Det blev ganska billigt och det är otroligt hur det kan vara så miljövänligt. Riktigt bra!
 
Det jag kommer ihåg mest var att det var riktigt lätt att boka taxi. Antingen ringer man bara det kända numret "020 - 20 20 20" , eller så bokar man på hemsidan eller via deras taxiapp. Smart, huh? :) Jag rekommenderar verkligen Taxi 020, det är "taxi för alla", eller om du vill så kan du också kalla det "taxi för dig" ! ;)
 
 

Skönt att träna!

Kom för en stund sen hem från en väldigt skön promenad. Redan vid lunchen på jobbet idag så kände jag mig riktigt taggad på att träna och få ett lyckorus så jag bestämde mig för att ta en snabb-promenad.Jag brukar ta promenader med mamma också men idag fick jag verkligen kämpa på själv och gå i ett ännu snabbare tempo. Det var riktigt skönt och jag blev faktiskt lite svettig! Med musik i lurarna så sprang tiden iväg jättefort.
 
Dagens träning blev 45 minuters promenad och 4.71 km. :) Imorgon blir det en kortare promnad och ett litet träningspass hemma.
 

Följ mig på Instagram!

Hello!
 
Har ni Instagram? :) Följ mig på Instagram så följer jag er också!
 
Jag älskar att bli uppdaterad varje dag med andras vackra/roliga/knasiga/fina bilder. Det är jäklans kul att uppdatera själv också såklart... Det är så skönt att bara sitta och rulla på iPhonen, titta på bilder och ta det lite lugnt på lunchrasten, när man åker hem från jobbet eller närsom!
 

Inspo of the day!

 
Oj så grymt snyggt det här är! Älskar avklippta jeans som blir till korta modeshorts. Pricken över i:et är det snygga tillstylade nitkorset!

Viva España 2012 ! (del 4)

En kväll festade vi till det rejält och beställde in 3-rätters till alla i familjen. Förrätten bestod av jätteräkor i kokande olja/sås. Pil-pil kallas det. Grymt gott!
 
 
Som huvudrätt åt jag fläskfilé med pommes och god pepparsås.
 
 
Och till efterrätt blev det melon! Nyttigt, fräscht och gott!
 
 
Jag hade en jättesöt klänning på mig den kvällen. Jag lös nästan eftersom att jag börjat få lite bränna och för att klänningen är pastellfärgad!
 
 
 
På eftermiddagarna/kvällarna/morgonen satt vi mycket här uppe på takterassen. Det var varmt och skönt hela tiden men mitt på dagen var det alldeless för varmt. 46 grader i slen och 30-35 i skuggan! OMG :D
 
 
En dag åkte vi upp i bergen och tittade lite. Det var riktigt läskigt eftersom att vägarna var lite dåliga och inte så skyddade nerför sådana här stup! Men nedanför fanns en väldigt vacker (men tom) sandstrand. Jag som var så sugen på att bada...  ;)
 
 
Så grymt vackert!
 
 
Solbruna jag i somriga kläder.
 
 
Förrätt: Bruschetta med avokado och vanlig med tomat och vitlök.
 
 
Middag: Pizza med jätteräkor och svamp
 
 
Efterrätt: Vit chokladglass
 
 

A smile is the best makeup any girl can wear.


Monday workout

Har just klarat av dryg 1,5 timmes träning. Det känns så himla skönt att vara igång igen och känna att "idag har jag gjort något bra av dagen". Det blev 40 minuters powerwalk med mamma och efter det ett träningspass hemma med lite ben/rumpövningar, magövningar och armövningar.
 
Ska testa det här hemmaprogrammet ett tag nu ca. 5 dagar i veckan och se om det funkar. Det är bara 8 övningar (vilket känns lite tycker jag...) så jag kanske utökar programmet med lite fler övningar som jag vet finns på en zumbadvd jag har hemma.
 
Efter träningen fick jag ceasarsallad till middag och det var underbart gott! Fräscht, knaprigt, gott och mättande! Kvällen kommer jag som vanligt att tillbringa framför tvn (tv4 fakta), med datorn i knät för att läsa/kommentera bloggar och såklart läsa/svara på mejl. Det blir nog en tidig kväll ikväll... :)
 

Inspo of the day!

 
Åhhh vad jag blev glad när jag hittade den här bilden på någon tumblr blogg. Även fast det är mat så är det så himla sött ändå! :)

En vanlig dag på jobbet

Snart är det dags för lunchrast på jobbet! Har slitit nu på förmiddagen och ska slita ännu mer efter lunch. Som tur var så förberedde jag lite paket redan i fredags.
 
 
Lagerhyllan A. Det finns hylla A-L (K är kyl och J är frys). Sen finns det också ett litet packrum med småsaker.
 
 
Trucken som jag kör med varje dag för att ta ner tunga lådor och pallar med x antal lådor på.

Viva España 2012 ! (del 3)

 
Mycket outfitbilder blev det! Klänningen är från New Yorker!
 
 
Åhhh... Usch! En kväll åt vi på en jättesunkig restaurant. Det här var verkligen en vidrig maträtt...
 
 
Solnedgång
 
 
En vacker dag på stranden! Bikinin köpte jag på en marknad i Nerja.
 
 
En dag grillade vi hemma. Vi köpte färsk fisk och skaldjur från fiskdisken i mataffären. Allt var jättegott och fräscht!
 
 
En dag åt vi tapas på en tapasbar. Till det tog jag en Piña colada. Muums!
 
 
Tapas! Paella och spansk omelett.

To be continued... :)

Middag på The Public!

Igår åt jag, familjen och "L" på restauranten The Public! Det var riktigt trevligt och stämningen var mysig. Som vanligt var det rätt svårt att bestämma sig för vad man skulle äta, jag har verkligen ALLTID problem med det och ångrar mig jämt när jag får maten och tittar på maten vid bordet brevid och säger till mig själv "varför tog jag inte en annan maträtt?". Men igår var jag nöjd över mitt val: Rimmad lax med dillstuvad potatis och sallad. :)
 
Klänningen jag hade på mig kommer från Cubus barn, armbandet från Snö of Sweden och skorna var nyköpta samma dag från H&M.
 
 
 
Rimmad lax med dillstuvad potatis till mig.
 
 
Honungsglacerade ribs med grillad majskolv och bakad potatis till "L" och brorsan.
 
 
Plankstek med oxfilé, beasås, grillade grönsaker och potatispuré till mamma och pappa. 

Jag älskar att shoppa!

Hejsan! :)
 
Igår var jag och "L" i Täby Centrum och shoppade som galningar. Vi började på H&M och redan då shoppade han mer än mig... Lite sur blev jag och så traskade vi vidare mot nya affärer. Då fick jag dock shoppa mer än honom och blev genast mycket gladare! Vi stannade i Täby 4-5 timmar och åt kebab på ett pizzaställe. Som vanligt åt jag typ bara 1/3 av tallriken... Det var så sjuukt mycket mat!
 
Efter lunchen hade vi nya krafter och kunde shoppa ännu lite mer. Vi gick igenom hela övervåningen på någon timme och efter det var vi så trötta så att vi bestämde oss för att åka hem och vila lite. Vi kom hem med lite för många påsar!
 
Och idag åkte jag med mammsen en sväng till Arninge för att titta på lite rea där. Hittade faktiskt några fynd idag också! Det är ju trots att Jag som har Svart bälte i shopping ;)...
 
 
Kebabtallrik med Fanta Exotic.
 
 
Sååå snygga i omklädningsrummet på Stadium!
 
 
Det fanns mycket fint på rean på mina favoritaffärer; JC, Hollister, H&M, MQ och Gina Tricot.
 
 
Vit spetklänning - H&M ( 75:- )
Små yogashorts - Hollister (119:- )
Rosa/röd bikini - Hollister (109:- + 109:-  )
 
 
Blommig kjol - MQ (149:- tror jag... )
Svarta shorts - Bikbok (49:- )
Svart kjol med fåglar - H&M (99:- )
 
 
Vit spetstopp - Gina Tricot ( 49:- )
Blommig topp - MQ (Bondelid) (199:- )
 
 
Blommig topp - JC (Rut m.fl.) ( 99:- tror jag )
Strandklänning - H&M ( 20:- )
Spetsig rosa kjol - Gina Tricot ( 49:- )
 
 
Klänning med rosetter - H&M ( 99:- )
Marinblå kofta med rosetter - Hollister ( 99:-  )
Blå tunn skjorta . JC ( 99:- tror jag)
 
 
Sommarplatå - H&M ( 299:- )
Ljusblå skor - Skopunkten ( 99:- )
Svarta skor - Skopunkten ( 49:- )
 
 
Och så blev det lite smink rea på Kicks.

RSS 2.0
bloglovin