Mitt drömbadrum

Mitt drömbadrum skulle helt klart vara rosa, precis som Barbies. Rosa och vitt. Fräscht och fint. Jag skulle vilja ha en vacker dusch med ett rosa duschdraperi med små, söta, vackra rosor på. Sen så skulle jag vilja ha en sminkhörna, helt för mig själv, en sån där som man har i Hollywood ni vet? En stor spegel med lampor runt omkring, lådor överallt fyllda med det senaste sminket från de bästa märkena, t.ex. Mac, Nyx, osv.
 
Utöver det skulle jag också vilja ha ett massagebadkar i mitt drömbadrum. Ett sånt där stort och mysigt badkar med bubblor, värme och massage som man bara kan krypa ner i lite när man vill lksom. Typ efter jobbet, skolan eller när man bara känner sig lite sjuk och krasslig. Ta en kopp gott the och en bra bok och bara njuta av livet lite extra.

Hur skulle ert drömbadrum se ut?
 

Bästa mode/style/beauty bloggen!

Jag har hittat en perfekt blogg! http://thebeautydepartment.com/ har verkligen ALLT! Hon är sjukt duktig på att fota det hon gör och sen även att jobba med bilder och design och så i photoshop. Hon ger sminktips och hårtips främst men även hur man gör sitt eget smink och andra DIY tips! Riktigt bra blogg! Diggar den som fan.
 

Hotell Göteborg

Ibland är det roligt att resa iväg någonstans. Inte bara utomlands utan även kanske runt om i Sverige. När jag var mindre brukade vi åka till Öland och Gotland med våran husvagn. Det var väldigt mysigt. Men om man inte vill bo i husvagn eller husbil så kan man ju alltid bo på hotell eller hostel.
 
Hotell göteborg. Om man har vägarna förbi Göteborg eller kanske till och med bor i Göteborg och inte känner för att sova hemma en natt kan man ju alltid ta in på billiga hotell i göteborg. Att få unna sig lite lyx och glamour är väl inte fel? Tänk er att få vakna upp sent på morgonen efter en fartfylld natt i en stor, mjuk och skön säng, att få gå ner långsamt till restaurangen för att avnjuta en lång och näringsrik frukostbuffé med massor av godsaker, att bara få njuta av livet lite extra.
 
Weekend göteborg. Det skulle jag gärna vilja ta någon gång. Ta bilen från Stockholm ner till södra Sverige och göteborg. Gå på Liseberg  en hel dag och Avenyn på kvälln, shoppa lite kanske, äta gott på restaurang och sen bara ta en taxi hem till hotellet. Det vore något va?
 

Chalk Hair Color- A Trend! Temporary color Hair Chalk Fun Fast Easy!Jag sökte på "wholesale china" och kom in på någon rolig hemsida för ett tag sen. (http://www.dhgate.com)

Vet inte om den är något att lita på eller om de faktiskt skickar hem produkterna man beställer... Men jag hittade i alla fall något som heter "chalk hair colour" och det verkar vara någon slags pastellpenna man använder till att få en temporär hårfärg, typ som "dip dyed hair" som såååå många bloggerskor har nu. Mina kompisar Elin och Linnéa har liknande fast med blont i topparna. Riktigt snyggt tycker jag och önskar att jag själv kunde ha det (fast rosa såklart...).

Men den här chalk hair colour är ju mycket smartare eftersom att man inte behöver färga håret för att få det i någon annan färg utan man tvättar bort det efter någon tvätt (antar jag). Undrar om det finns i Sverige? Kanske borde beställa hem ett pack? :)

RSS 2.0
bloglovin