I Hello Kitty djungeln







AWWWWWWWWWWWW!!!! :)

När jag gick runt på Paris gator så hittade jag den här helt uuuuunderbara affären! En affär med bara Hello Kitty saker och Betty boop saker! Och jag älskar ju Hello kitty såå.... :D Blev kär i allting typ, men köpte inget :( Ville jättegärna ha det rosa badlakanet men visste att jag inte skulle få hem det, så det var inte ens värt att försöka :(

Några fler Hello kitty älskare där ute ;) ?


Lindshe's topp 5 snyggaste svenska killarna just nu

1. Andreas Plogell (paradise hotel)



blåa ögon, brunt hår....

2. Cimon Lundberg (paradise hotel)



snyggaste frisyren!

3. Danny Saucedo



bara grymt söt!

4. Jc:s killmodell



sjukt sjukt snygg

5. Andreas Wijk



Grym klädstil!

Frisyrproblem

Vaknar, tar på mig jobbkläder, sminkar mig.. hmm... frisyrproblem!



Flätad hästsvans?



Vanlig hästsvans?



2 flätor?

Jobbigt att bestämma sig ibland!

Idag ska jag i alla fall till jobbet. Börja 11.30 slutar 17.30 och sen tar jag bilen hem :) Först ska jag dit å käka lunch, undrar vad det blir för gott idag... :P


Nyfärgat hår!



Nyfärgat hår! :) Äntligen platinablont hår igen :D

Jane Helen "ultrablond"

Snyggt som f*n blev det när mamma tog tag i å bleka mitt stackars hår! Utväxt är ju såå.. 2008 ;) Hon är såååå duktig :P:P:P:P:P:P eller hur morsan XD! Får se vilken färg det blir nästa ggn, vågar jag färga till min naturliga färg eller blir det blont igen ?!


Lindshe blonderar håret (videoblogg)






Idag ryker utväxten!





Imorse när jag vaknade tänkte jag... nej fan nu orkar jag inte med det här jäkla håret längre! Typ 5 cm av min naturligt bruna nyans syns ju och det ser inte så fint ut! Idag blir det att färga utväxten och jag hoppas att en burk räcker eftersom att det bara fanns en kvar på Ica... :O

    

Jane Helen MOOD's blondering "Ultrablond 100"  använder jag ibland, idag fick det bli den! Billig och bra blondering, dock sliter det ganska mycket på håret... så jag rekommenderar att köpa färg ist för blondering ni som redan är blonda!

Pusss

The Amy Winehouse story

RIP Amy Winehouse pop 'n' soul stjärnan! 23/7- 2011

http://www.putlocker.com/file/FF797B46CB18C84E#

Här hittar ni filmen The Amy Winehouse story. Bara 41 minuter lång dokumentär som verkligen är värd att se! Riktigt bra dokumentär om soulstjärnan och man får följa henne från starten av sin karriär vid 11-12 års ålder till döden av sin karriär vid 27.



To enjoy the parteyy...

Lökig cheyy nr.1 :D

Spinningpass i 1 timme och jag känner mig som en vattenpöl typ. Svetten bara rann när jag cyklade och man taggade till och cyklade ännu lite till då! Dock var det sämst låtar eftersom att vi körde med en gammal tant... Dom brukar ju inte ha så bra musiksmak direkt ?!

Nästa vecka kommer jag nog köra step pass igen, en runda spinning och några dagar på gymet :D Nu är jag i full ggn med träningen och det är jättekul och man mår så himla bra varje ggn efteråt! :D

Nu ska jag äta middag och jag är grymt hunrig eftersom att jag bara ätit en bit gurka och lite keso på hela dagen! Dags för en nyttig hamburgare (utan bröd) med kött, tomat, gurka, sallad och lök! :) MUMS


Hur jag lockar mitt hår (videoblogg)



nyvaken tös lockar håret lite slarvigt.

1. Jag sätter alltid upp det resterande håret som inte ska lockas i en knut på huvudet. Bara 3-4 slingor som ska lockas låter jag vara nere.

2. Använd alltid skyddsspray. Jag använder Hot Straight Spray. (Används med plattång och/eller hårtork. Skyddar håret mot värme samt ger ett silkeslent och hållbart resultat. Skaka före användning.)



3. Jag kammar igenom de slingor som ska lockas och sprayar på lite skyddsspray så blir håret lent och mer "ihopsatt" så att hårstråna sitter tätt intill varandra. Sen är det bara att börja locka!




4. När jag gjort 3-4 hårslingor lägger jag dem åt antingen vänster eller höger sida av axeln. Sen tar jag ut min knut och tar ner några hårslingor till. Det är mycket lättare att jobba så, så vet man säkert att man inte glömmer några hårstrån som blir raka (vilket är sjukt fult...) :)

Jag lockar med plattång eftersom att jag tkr att det är smidigare!
Forsätt så tills hela håret är lockat. Spraya med hårspray efteråt så håller det längre! :)
 

Got2be - 2 sexy hårspray röd flaska



Klart :D

GMS ( good morning sweethearts! )

GMS ♥ ! ( Good morning Sweethearts! )

Idag blev jag väckt på ett otroligt konstigt sätt! Jag skulle passa bror idag så mamma och pappa åkte till jobbet ganska tidigt, typ vid halv 8 kanske. Jag sover och sover och sover, sen  vid 20 över 10 så känner jag något mot mitt öra och någon som fnittrar lite... Då har han ringt till mamma, satt telefonen mot mitt öra och låtit henne prata med mig medans jag sov/vaknade. Hahahaha.... Jag förstår inte grejen, bara för ett litet tag sen så sov jag max till  7 halv 8 och nu kan jag sova hur jäkla länge som helst... fan har hänt med mig?! :D

Idag ska jag alltså vara barnvakt och snart är det väl dags för lunch, jag hinner nog inte med någon frukost... :O Men det blir en nyttig sallad till lunch med sallad (ofc), tomat, gurka, paprika, ananas, skinka och keso! NTTTIGT ska det vara, yes (: Får se vad vi hittar på sen att göra, ta en promenad kanske, eller sola lite!

Pöws pöws ♥

Steg för steg sminkning: Zebrawoman

fghjmk

1. Foundation

2. Applicera en ljusvit skugga (helst med lite glitter i) eller ännu bättre en vit ögonpenna, över 2/3 av ögat.

3. Ta en "snedpensel" och gör en markering som jag gjort på bilden, börja smalt och fyll i tjockare sen! Ta en svart färg!



4. Fyll i med en stark rosa färg över i samma bågform.  Blända!!!

5. Applicera samma vita ögonskugga över den rosa upp till ögonbrynet!



6. Applicera eyeliner / kajal det som känns bäst. Uppe och nere!

7. Börja att göra zebraränderna.  Jag började utifrån och till mitten och sen innifrån till mitten :)



8. Applicera mascara och blända ut skuggorna något :)

Steg för steg sminkning: Pink grey leopard



1. Applicera foundation

2. Applicera en ljusrosa ögonskugga över halva ögonlocket

3. Applicera en mörkrosa / starkt lysande rosa över resten av ögonlocket och blända in med en blending brush



4. Arbeta med en eyeliner med hård pensel för bäst resultat. Gör små runda bågar och halvcirklar på ögonlocket diagonalt ner mot ögonvrån.

5. Applicera samma eyeliner på fransraden.



6. Jag tyckte att det såg lite tomt ut med bara 2 rosa skuggor så jag applicerade en ljusgrå vid ögonvrån och skuggade upp med en mörkare silvergrå högre upp!

7. Mascara!

Videoblogg


Löökig cheyy på step pass

TRÖTT!

Jag bokade ett step pass för typ 3 timmar sen, åkte ner och körde det, kom död hem... :P Kunde knappt köra bilen hem, såååå trött var jag!

En stepbräda, en Linda, 5 andra folk, en ledare, massa bra låtar och steg och sjukt mkt SVETT!

Nu har jag precis kommit hem, ätit och ska ställa mig i en kall och skööön dusch!


Steg för steg sminkning - Happy hope



1. Grunda med foundation / täckstift och fyll i ögonrynen (om du vill).

2. Lägg 2 nyanser av ljusblått / turkost på ögonlocket

3. Lägg en ljuslila färg runt den blåa och gör som en mall. För att få ett mer intensivt utseende så applicerar jag en mörkare nyans av lila över den ljuslila och "bländar ut det" så att den blåa och den lila färgen går in i varandra.

 

4. Applicera mer blått och för snyggare kontrast! Blända ut igen med en blending brush.

5. Applicera kajal på övre och undra fransraden.

6. Applicera mascara!

Snyggt och fint :)


Jag använder mig av en blending brush från MAC! Dock e den ganska dyr, men heeelt perfekt! :D Finns att köpa på Åhléns city och kanske även NK :) Finns även andra varianter på KICKS (dock deras egna märke)

AMANDA 17 år :)



Idag fyller den här otroligt fina cheyeeen år! :D

Grattis grattis till dig stumpis! Hoppas du får en underbar dag med mkt grattis, pengar och god mat! ♥

AMANDA 17 år :)

Ändrade frukostvanor!

Sen jag var i England  så har jag blivit jäkligt trött på torrostade äckliga vita mackor och har istället ersatt den frukosten till något helt annat! Nu börjar jag dagen med Kellogg's Special K Red berries istället! Mycket gott och hyffsat nyttigt. Flingorna får plats i en skål med mjölk och så äter jag en frukt till bredvid :D

Det är en bra start på dagen med mycket fibrer och vitaminer och för er som inte äter frukost, läs det här:

Frukosten är en viktig del i en sund livsstil. Studier har visat att frukosten förebygger övervikt, bland annat därför att aptitregleringen resten av dagen påverkas.Det kan vara frestande att hoppa över frukosten om man vill gå ner i vikt, särskilt om man hör till dem som inte har så stor aptit på morgonen. Men detta rekommenderas alltså verkligen inte.Om du hoppar över frukosten kan du starta en ond cirkel som gör att du omedvetet äter för mycket resten av dagen, och sedan försöker kompensera detta genom att hoppa över frukosten nästa morgon också. Med en stadig frukost får kroppen något att arbeta med och man undviker den där känslan av att vara sugen på någonting senare på förmiddagen. Frukosten får samtidigt aptitregleringen att fungera bättre, så att det blir lättare att äta rätt resten av dagen. Kanske är det därför som de som äter frukost ofta är smalare än de som hoppar över den.



She's got a body like an hourglass, it's ticking like a clock

She's got a body like an hourglass, it's ticking like a clock

Lindshe leverar på gymet! Spännis *host*

Fick öka 1 kg idag på triceps , grymt!

Sen körde jag min vanliga runda... bra allträning :)

Uppvärmning:

10 min powerwalk på bandet
5 min trappmaskin

Rundan:

* lite triceps
* biceps
* lite axlar
*lår och rumpa
* rygg
* mage



ser ni triceps elleeeeer ;)



stronger....



magen måste bättras på lite, vill få fram 4 packet igen :/....

Träning på gymet





Nu ska jag äta middag! Tror det blir kycklingkorv och makaroner, mums! :) Efter det så sticker jag till gymet och bränner lite fett och bygger på lite extra muskler för att idag har jag bara degat bort hela dagen...

pusspuss

Shopping i England (varning för känsliga tittare...)

Shoppingen från england!

Jag varnar känsliga tittare... såhär bränner man 6 000 på shopping på 3 veckor i paris, bournemouth och london!

Va vare jag sa.... SVART BÄLTE I SHOPPING ;D




Produkter från Body shop - scrub + body butter = 90 kr

Passion body butter
Coconut body butter
Coconut scrub
Rasberry scrub



3 för 2 de små. 60 kr tot

Cacao 60 ml
Pink grapefruit 60 ml
Mango 60 ml
Coconut stor flaska 250 ml



6 st lip balms 3 för 80 kr

Mango
Citron
Coconut
Mandarin
Passion
Rasberry



Nagelset

Handkräm
Fil
Nail polish remover pads



Gosh sminkset

Bronze creme
Kajal
Glitter eyeliner
Nagellack
Creme ögonskugga



Lite för många nagellack...

14 st :O



100 tuggummin (förråd för några månader!)
2 ansiktsmasker



vita och svarta tippar + nageltång/klippare
3 paket lösnaglar



Nagelnecessär
3 nagellack till + liten fil
ett nagellack till
mallar till french manicure på tånaglarna
3 burkar glitterstens dekorationer





Många goda halstabletter blev det! :)



2 lösögonfransar
vässare till kajal
ögonbrynskam
2 pincetter





3 läppstift i härliga färger



10 läppglans / lip balms och en lipscrub från lush

jag vet... jag är sjuk... jag har ett beroende.... :O

Favoriten är rosebud lip balm minted rose som jag köpte på amercian appereal i paris



löspuder
rouge
3 helt uuunderbara ögonskuggor
3 dazzling ögonskuggor (dusts)




mascara
eyeliner (grym)
ögonskuggspenna
eyeliner igen
mascara NYC



30 tofsar för 10 kr :P inte så dumt... Älskar PRIMARK btw!



jag blev visst beroende av ringar när jag var i england.... förköpte mig på primark som vanligt!



åså vare 7 ringar till då...

Från olika ställen, topshop, primark, clarie's osv...



6 ringar till då...



ännu fler....
totalt 23 ringar!



en blå stor snygg klocka! 4 tjusiga armband för mina små smala handleder!



8 st armband som man kan justera (de flesta) bra för mina små handleder!



18 örhängen :) bra att ha små pluppar!



4 sjukt snygga halsband!

Ugglan e från topshop de 2 i mitt från new look och den sista (coolaste) från primark!




3 stora grymma halsband


sen var det ju alla skorna och alla kläder... får ta dom någon annan dag! :D

Red lips i sandhamn





Red lips

Blonde hair

Green eyes

Tanned skin

Tell me baby are you wet? (SANDHAMN - 11 )

Can you be my doctor?
Can you fix me up?

Te-tell me baby are you wet? ( I just wanna make you sweat )

Fredag-Söndag har jag och Amanda varit på SANDHAMN och haft det huuuur jävla kul som helst!

Fredag:

Vi gick till den stora fina badstranden och sola och bada i några timmar, sen gick vi den lååånga vägen tillbaka till båtarna som låg mitt i hamnen i sandhamn (sjukt bra platser...)

På kvällen dansade jag och Amanda på hennes båt och hade sminkat oss som fan så vi såg ut som översminkade bimbos, höhöhö sen gick vi till klubben och försökte komma in, men det gick inte :/



Blondies have more fun ?!


Lördag:

Vi åkte iväg till en annan ö med jollarna och bada och sola där! Vi blev sjukt bruna och snygga :) (Coconut oil you know...) Sen typ chillade vi lite i hamnen, kollade på livebandet och köpte en varsin cider. De legga oss inte ens haha, fett skönt! Kanske inte ser ut som 12 ändå...?

På kvällen gick våra familjer och käka pizza ute på krogen och hade det hur mysigt som helst! Både jag och Amanda tog en varsin pizza med ost skinka och tomat och cola till, mums :)



Vi fixade oss galet mkt eftersom att vi visste att vi skulle komma in på klubben ikväll, även fast det var 23 års gräns! Amandas pappa och brorsa hade varit inne på klubben på fredagen och hittat några tjejer som bodde på hotellet som kunde släppa in oss bakvägen. Så vi fick gå in gratis, yeyh :)

Dock så var Amanda och jag typ yngst.. det var väl några 18-19 åringar där men de flesta var över 23 och alla var galet snygga, sjukt trevliga och dansade på som fan med oss :) 2 blonde girls liksom och as many boyzz you can get! Vi måste dansat med typ 50 pers ;) Men vad gör man inte när man älskar att dansa!?! jo..  DANSAR!

Under the coconut tree we stay....

Sen så hittade vi en kille typ... 25-30 år kanske som dansade med oss ett tag, haha han var galet full men jätterolig! Han ba: vill ni ha något? ja ba njea... eller kanske och sen gick han typ å fixa 2 drinkar till oss ( p2 )
Fast han gick till baren och fixade dem själv så det var jätteskumt... men najs ändå :D


*recept*

3 cl Cariel T&Q Vanilla Vodka
3 cl Sourz apple
pressad lime
7up

Det var grymt mkt musik och sjukt najs att dansa till :) Så vi var där inne från typ 11 till halv 3. Sen skulle det vara efterfest men jag pallade inte gå dit så jag gick till båten och försökte sova :) Dock somnade jag inte förrän typ 4 och sen vaknade jag vid halv 9 imorse så jag e galet galet galet trött och seg! När jag kommer hem ska jag nog sova :)



SANDHAMN!



Festar galet med Amanda N på SANDHAMN! ;D

2 nätter i rad. Baren på dagen, klubben på kvällen!  (vip också...) hhöhö;)

Dansar hela dagarna!

yey, det gillar vi =)

Somnar kl 2 vaknar kl 10.15

Igår var det så jäkla skönt att bara sitta uppe vid datorn hela kvällen! Lyssna på musik, chatta och bara kolla runt på nätet. Snacka om abstinens efter 3 veckor utan internet! Vaknade sent imorse också, kvart över 10 ;P

Jag har precis duschat och scrubbat mig och gjort mig fin och ren! Köpte en jäkla massa produkter från the body shop när jag var i England.Bland annat coconut serien med scrub, shower gel och body butter. Rasberry body scrub och passion body butter, 6 st läpp balsam och 3 st små reseförpackningar (man fick 3 och  betala för 2) så jag slog till direkt! :)

Ne men nu ska jag packa lite igen och kanske gå ut i solen och bli brun! :)

See you soon then, hugs <3







Grillkväll - with perfect red lips





Nu har jag just tatt en dusch efter gymet och sminkat mig!

Blev lite vintage look idag med red perfect lips, bronze ögonskugga och eyeliner.

Grillkvällen kommer att spenderas med mina girlliiyys ! Clara, Rebecca, Elin och Louise!

Hoppas ni får en underbar kväll :D

pöws pöws

Hemma i Sverige't ! ;D

Nuuuuuuuuuuuuuu är jag hemma i SVERIGE! :D Och gud va skönt det är att vara hemma....

* att känna solen steka på kroppen
* känna lukten av mitt hus och rum
* att ha datorn nära (har varit utan den i 3 veckor :O....)
* att ha tv!!!! :D saknat tvn och datorn mest typ
* har med mig en jääävla massa shopping hem! Fick övervikt på 4 kg, även fast jag hade 10 linnen , jeans, mjukisbyxor, tjocktröja, halsduk, jacka på mig och 2 handbagage :O GOSH!

Jag shoppade nog lite för mkt tror jag, 6 000 gick åt och jag blev typ 10 kg kläde/böcker/smink och annat skoj rikare! :) i lööööve shopping! <3

Haha, kul att när man tittar in på bloggen så har man haft 100-150 besökare varje dag även fast jag inte har varit hemma :P Love you all guys!

UNDERBART har jag haft det! :) Kommer skriva allt senare när det är tråkigt väder ute, för nu ska jag schteeeka i solen! :)

Pöööösss




RSS 2.0
bloglovin