770 ord om religioner

Kristendomen – en fri eller styrd religion?

”Fader vår som är i himmelen, helgat varde ditt namn. Tillkomme ditt rike, Ske din vilja, såsom i himmelen, så ock på jorden.”

Sådär börjar min religionsuppsats och såhär ser uppgiften ut:

* Analysera om kristendomen är en fri eller en styrd religion. Är det en lätt eller svår religion att följa? Hur bör en sann kristen människa leva enligt Jesus, Bibeln och den kristna traditionen? Vilka regler och ideal ska en kristen leva efter? Vad innebär detta konkret i den troendes liv? Diskutera och motivera dina tankegångar.

Nu har jag skrivit 770 ord (ca 2 sidor) och ska snart börja på min 3:e sida. Håller just nu på att skriva om slutsatsen och vad jag själv tycker. Det är väl det som ger MVG i guess! Hoppas verkligen att jag får det på den här uppsatsen, då blir jag fett nöjd! :)


Kommentarer
Postat av: Anneli

Hej på dig!

Nu har jag tre nya tävlingar på min blogg! Var gärna med och tävla :)http://vanitas.blogg.se/2011/december/vinn-ett-valfritt-smycke-fran-steal-my-style.htmlhttp://vanitas.blogg.se/2011/december/vinn-danatekt-hudvardsprodukter-fran-familjea.htmlhttp://vanitas.blogg.se/2011/december/nyarstavling-vinn-valfritt-smycke-fran-glitt.htmlHa en riktigt fin kväll!

Kram, Anneli

2011-12-15 @ 15:27:32
URL: http://vanitas.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hejsan! Var gärna med i dagens blogg :)

Vinnare utses imorgon (fredag) :)

2011-12-15 @ 15:29:09
URL: http://folkraceemelie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
bloglovin LINDSHE-Svart bälte i shopping!- -