På sommar'n är livet som bäst

Slappsöndag!

Hann inte ens äta frukost idag för att "L" var så seg på att vakna så vi gick inte upp förrän vid 12 och då var redan lunchen uppdukad på uteplatsen. Solen var stekande het redan på morgonen och det var säkert 20 + grader.

När vi hade piggnat till oss lite så bestämde vi oss för att dra och sola/bada vid en badplats rätt nära mig. Vi köpte med oss lite bubbelvatten, frukt och kokostoppar för att ha som fika. Typ vid 1 var vi vid badet och det första vi gjorde var att gå direkt i från sandstranden och doppa oss. Vattnet var svalkande kallt men inte för kallt, jag kunde ligga i i alla fall 5-10 minuter innan huden blev till gåshud och tänderna började skaka.

Solen stekte hett sen under hela dagen och det var så skönt att bara ligga stilla där på stranden, känna en liten svalkande bris då och då och känna att man blev brun. Somnade till och med en stund i solen för att det var så skönt... :) På sommar'n är verkligen livet som bäst!ÄppelblommorHelt blå himmel!Grillade hamburgare med pommes till middag! Orkade dock bara halva...

Kommentarer
Postat av: trollet

Sommar sommar sommar!! =))

2012-05-28 @ 09:11:01
URL: http://lchftrollet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
bloglovin LINDSHE-Svart bälte i shopping!- -