Höstnytt!

 
Det finns redan mycket fina höstnyheter överallt i butikerna, vart man än kollar! Höstens färg är som de flesta kanske redan vet vinrött. Supersnyggt, supertrendigt och superlätt att styla med svart, mörkblått, vitt. Kommer bli så kul att klä sig i höst! :)
 
Köpte faktiskt den översta stickade tröjan i vinrött från H&M idag. Sista xs tog jag med mig hem för 149:- Det kändes sååå bra! :D
 
Vad tycker ni om vinrött? Hiss eller diss?

Godnatt!

Har suttit och stirrat på tlc och latat mig i soffan sen jag kom hem... och det var ju typ för 5 timmar sen...  Och nu börjar jag bli lite för seg och trött så jag ska nog ta och lägga mig snart. Blir bara arg och irriterad på alla så små barn på "my school prom" som får typ 3 klänningar, limo, hästtransport och ett party för 300 pers bara för att det är en skolbal. Helt sjukt! Och hennes föräldrar spenderade 3500 pund på allt. Bläää....
 
Godnatt!

Löshår från Poze/beautynet.se

Hejsan!
 
I tonsdags beställde jag löshår från Poze (beautynet.se) och fick det redan på torsdagen. Så sjuk snabb leverans och så himla bra och effektiv kundservice. Jag mejlade dem och frågade lite om vilken färg som de tyckte att jag skulle välja och så svarade de efter bara några timmar. Jag beställde till slut clips löshår i färgen #7BN/11G (märket heter POZE).
 
I fredags blev det utgång med min pojkvän och alla mina fina vänner. Jag tog löshåret med mig, lockade till det lite och sminkade mig. Jag hade en neonorange kjol på mig från Gina Tricot, ett svart linne från H&M och vita Converse.
 

Vem var snyggast på Teen Choice Awards 2012 ?

 
Vem tycker ni hade snyggast outfit på Teen Choice Awards  i år? Selena Gomez i en knallrosa dröm, Taylor Swift i en vit urringad, Hayden Panettiere i en lila paljettklänning, eller Demi Lovato i en gladiator inspirerande klänning med fjädrar.
 
Om jag skulle valt klänning så skulle Selenas rosa varit ett självklart val på stranden, fikat eller shoppingturen och Demis eller Haydens skulle vart en riktig festblåsa!

Smulpaj med jordgubb och rabarber

Jordgubbar och rabarber är en oslagbar kombination. Sött möter syrligt och mums vad gott det blir. Idag gjorde jag en somrig och söt smulpaj innehållande detta perfekta äktenskap! Receptet är busenkelt och tar ca 30 minuter att laga och räcker till ca 6-8 personer!
 
 
Smulpaj med jorgubb och rabarber (1 stor paj eller 3 små) Ca. 6-8 bitar
1 ugnssäker form eller 3 runda aluminiumformar (engångs finns att köpa på coop eller ica)
150 gram rumsvarmt smör (normalsaltat) + lite att smörja formen med
2 dl vetemjöl
2 dl havregryn
1 dl strösocker
1 liter jordgubbar
0,5 liter rabarber i bitar
2 msk sirap (kan uteslutas)
lite socker att strö över frukten
lite potatismjöl att strö över frukten
vaniljsås eller glass till servering
 
1. Sätt ugnen på 175 grader.
2. Arbeta ihop smör, socker, mjöl, havregryn och sirap till en jämn och smulig deg.
3. Skär jordgubbar och rabarber i bitar och lägg i pajformen. Strö sedan över lite potatismjöl och socker.
4. Täck över med smuldegen.
5. Grädda i ugnen 20-25 minuter. Servera med glass eller vaniljsås.

Resultatet från frisören!

 
God morgon!
 
Kom på nu att jag har glömt å visa er hur resultatet från frisören blev. Gjorde blonda och bruna slingor i hela håret (varannan slinga) så att det blev perfekt och helt jämnt i hela håret. Jag klippte och slingade mig på hårcenter på olof palmes gata 9 i Stockholm.
 
Istället för att ha en utväxt på ca 10 cm så fick jag ett så jämnt resultat jag bara kunde få efter en slingning. Nu är mitt hår askblond / mörkblont och jag känner mig mer som en brunett än en blondin när jag ser mig själv i spegeln, men på bilderna ser håret nästan blont ut? I alla fall på den sista...
 
Har nog aldrig vart mer nöjd med mitt hår än jag är nu! Älskar när man ser att slingorna kommer ända från hårbotten och ner i topparna. Det ser så randigt och fint ut, nästan solblekt!
 
Vad tycker ni om resultatet? :)

Jag har 4 garderober fyllda med skor, väskor, kläder och jackor!

Åhhh va skönt att slänga gammalt skit! Under några dagar nu har jag tagit tag i ett kasta-spara-slänga skor och väskor projekt. Hittills har jag fyllt 3 stora papperskassar, 2 med skor och stövlar och 1 med väskor. Det är så mycket snyggare och renare nu i min sko- och väskgarderob!
 
Det är fan sjukt egentligen hur mycket kläder, skor, väskor och jackor som jag har...Ibland är det faktiskt skönt att rensa lite!
 
Jag har....
 
* En hel garderob i mitt rum fylld med kläder
* En hel garderob fylld med hälften träningskläder, hälften vantar, mössor, halsdukar
* En hel garderob fyllt med skor
* En hel garderob fylld med hälften jackor och hälften väskor
 
Ibland förstår jag inte på mig själv... Varför har jag köpt allt det där? Om jag ändå rensar ut rätt mycket... så borde det ju varit fult från första början? Aja. Ska bli skönt att fylla på höstgarderoben med lite nya snygga stövlar och uggs, kappor i läckra färger och kläder i jordnära nyanser. I'm a shopaholic... ;)
 
 
Tänk om man hade en garderob som såg ut såhär...
 

Under tiden...

Under tiden som jag inte har upptaderat här så har jag hunnit med att göra så mycket roliga saker!
 
Förrförra helgen så var jag och bowlade med Love och hans kompisgäng. Efter det tog vi en öl på en bar och bara umgicks. På lördagen så åkte jag till frisören och både klippte och slingade mig. Varannan slinga blond/brun. Resultatet blev magiskt och jag var jättenöjd! Efter frisörbesöket fikade jag på ett litet mysigt café i stan med min familj. Jag mumsade i mig en bit kladdkaka och lite cola zero. På kvällen firade vi sensommaren med lite kräftskiva och "jag har aldrig".
 
Sen nu i veckan har jag och mina älskade tjejer (allihopa + Ronald) varit på Galaxys onsdagskryssning. Vi var sjukt taggade och hade superkul tillsammans hela resan. Vi åt middagsbuffé och tog mat om och om igen. Efterrätten gjorde så att alla fick matkoma, bläää. Sen dansade vi och festade hela natten lång, enda fram till halv 7 på morgonen faktiskt var jag tillbaka i min hytt. Innan dess var vi på "efterfest" i några killars hytt och hade det trevligt och pratade osv. Sen när huvudvärken slog in så var det dags för mig att sova tyckte jag. Dock hostade jag i typ en timme innan jag kunde somna, dagen efter var jag hopplöst nog inte ens trött, men jag hade tappat rösten...
 
... och min röst har ännu inte kommit tillbaka. Igår var den lite bättre än förrut, men under hela torsdagen och fredag, lördag, söndag så har jag kraxat på och haft det sjukt svårt att få fram ett ljud. Har låtit som en rökare som har rökt i typ 20 år...
 
Jag tror att det är typ det jag har gjort på sistonde. Jo, justja. I helgen var jag ute med båten med familjen, Love och min vän Amanda. Vi badade bastu, åt god mat och hade det allmänt trevligt. En riktigt myspysig helg helt enkelt!
 
 
Jag och Amandis förra året på Sandhamn!

Blair Waldorf, Chuck Bass, Serena van der Woodsen, Rufus, Lilly, Eric, Dan and Jenny, Nate, Vanessa....

Ännu en säsong av Gossip Girl är nu avklarad. Säsong 1 var grym, men jag tror nästan att säsong 2 var dubbelt så bra. Älskade sista avsnittet så grymt jävla mycket... Så mycket passion, kärlek och drama! Love it!
 
Håller på att fixa hem säsong 3 nu så att den ska vara klar någon gång i veckan. Hoppas snart, för jag börjar redan få lite GG abstinens...
 
Och jag kan heller inte riktigt bestämma mig vem av karaktärerna som jag gillar bäst.... Chuck Bass är ju en storfavorit och jag gillar Serena också. Men jag ogillar verkligen Georgina! Åh, den satmaran! Men Dan är ju lite gullig också... Awww!
 
Chuck and Blair forever, Gossip girl season 2, last episode
 
Chuck: - "I love you"
Blair: - "Seriously, say it twice"
Chuck: - I love you, I love you, I love you, what was three, I love you, that was four..."
 
 

...

Hej bloggen!
 
Ärligt talat så har jag faktiskt varken haft lust eller orkat eller tyckt att jag behövt uppdatera dig. Jag har haft annat i mitt liv att tänka på... Pojkvän, familj, vänner, jobb osv. Har inte haft någon press på mig eller känt mig stressad över att behöva uppdatera dig och det har faktiskt varit väldigt skönt att bara släppa allt. Har helt enkelt inte orkat bry mig om typ något annat än mig själv.
 
Varför ska man ens uppdatera och ha en blogg? Är det för att få läsare och bli känd eller är det för att man vill ha en fritidssysselsättning eller för att skriva som i en dagbok om sitt liv? Från början ville jag bara ha en blogg och skriva lite om mig själv och "lära känna" andra bloggerskor och hitta nya bloggar och lära mig om bloggvärlden men sen plötsligt blev jag beroende. Kom med på mest aktiva listan på blogg.se och fick tusentals läsare och flera 100 mejl i veckan av läsare, annonsörer och andra som ville supporta och stötta min blogg. Det var kul, det var det, men jag vet inte om det var värt så mycket slit ändå? Statistikkurvan gick upp och ner och pendlade mellan 200-1500 besökare dag ut och dag in.
 
Jag kunde sitta flera timmar om dagen och bara kommentera en massa bloggar, provocera, skriva konstiga inlägg för att få läsare och bli igenkänd... Att jag ens hade tid och ork med det när jag hade flera timmars plugg framför mig att göra och ett extrajobb att sköta?
 
Men efter ett tag insåg jag att den taktiken inte skulle funka. Det skulle ta för lång tid och jag skulle få för mycket skit för det jag gjorde/skrev osv. Så jag la av med det och la det helt bakom mig. Istället började jag skriva om saker jag gjorde på dagarna i mitt ograciösa liv, tipsa om filmer, skönhet, skriva recept osv. Det som jag egentligen ville skriva om redan från första början, men som jag kanske hamnade snett på och på fel spår i början och så skrev jag om något helt annat. Kände mig lite som Jenny Humphrey från Gossip Girl när hon förändrades så mycket bara för att passa in i ett annat upperclass gäng. Det var liksom inte jag och jag var inte mig själv....
 
Så nu tänker jag fortsätta mitt ograciösa liv med att uppdatera här lite hur som jag själv vill, orkar och kan. Jag jobbar 5 dagar i veckan, äter alla måltider precis som alla andra, tränar inte ett jävla dugg och bara lever mitt liv med min underbar pojkvän på helgerna. Mer än så (+ lite tips och trix kanske) behöver jag faktiskt inte skriva om. Jag är bara jag och det kan ingen ändra på!
 
Tack och hej, leverpastej

Kolla in profilkläder här

Är du ute efter snygga och moderna profilkläder till Sveriges bästa priser? T-shirts, munktröjor, skjortor, piké, fleece, jackor m.m. kolla in profilkläder här
 
Tänk dig att trycka en egen tröja, eller ja... varför inte låta någon annan göra det? Det är bara att beställa en tröja i bästa kalité och i din favoritfärg med ett roligt/fint/sött tryck på. Eller kanske för att ge bort i present?
Det finns nog inget annat profilplagg som används flitigare en än t-shirt. En Stedman t-shirt i ringspunnen bomull fr.35 kr/st inkl.tryck måste vara ett av Sveriges bästa priser på t-shirts. De har t-shirts i massor av färger modeller. Självklart finns det olika kvaliteter att välja på, de har allt i från standard t-shirts från Fruit of the Loom till lyxiga Tee Jays plagg. De har det ni vill ha.
 
Profilkläder ska sitta bra och passa alla och därför har hemsidan ett otroligt bra utbud av dam modeller. Nästan alla plagg som visas på hemsidan finns i både herr och dam modell. Otroligt va? Det finns dessutom hundratals andra varor att köpa också som naturligtvis är lika billiga och i bästa kvalitén.
 
Jag kanske skulle skaffa mig något att ha på jobbet? Typ en tjocktröja eller eller en piké att springa runt i på lagret. Helst skulle den ju vara rosa, eller kanske mörkblå, eller varför inte röd? Och den måste ju vara vaaaarm också så att jag inte fryser när jag är inne i kylen, frysen och ja whatevah. Men den måste samtidigt vara lite kall och kyla ner mig när jag typ svettas.
 
Alla dessa kategorier är fyllda med roliga nyheter för alla åldrar. Varför inte trycka ditt eget namn på golfklubban, eller kanske skriva "världens bästa mamma" på ett nyckelband? Profilkläder och presentartiklar med namn eller personliga texter är ju perfekt att ge bort till någon man tycker om. Om jag var du skulle jag kika in på hemsidan direkt!
 
Cykeln
Energidryck
Expomaterial
Glas
Glasunderlägg
Golf
Hygien
Isskrapor
Kampanjknapp
Kundvagnspolletter
Magneter
Metallpennor
Miljövänligt
Mobiltillbehör
Muggar
Musmattor
Nyckelband
Nyckelringar
Papperskassar
Paraplyer
Pennor
Pins
Post-it
Reflexer
Reklamgodis
Silikonarmband
Sportflaskor
Teknik
Tygkassar
Tändare
Tändstickor
USB
Vatten
Visitkortsetui
Övrigt

Till frisören!

God morgon! Nu hörrni ska jag åka iväg till frisören i stan för att klippa och slinga håret. Sov hos Love inatt så det tar inte så lång tid att åka! :) jag är sjukt nervös över hur resultatet ska bli. Har ju vart blond så himla länge... Undrar ens om jag passar i lite mörkare hår?! Äh, vi får väl hoppas! :) Wish me luck19

 


Dagens fikarast

På fikat igår satt jag och njöt av en energidricka som vanligt. Provade oxå några flingor som var sjukt äckliga och torra... Usch !! :) efter det gick jag ut i regnet till busshållplatsen , utan paraply också.... Blöttt!


Pasta Vongole - vardagslyx

Igår festade vi till vardagen lite med att laga pasta vongole. Vardagslyx på hög nivå! Det är en himlans god pastarätt från Italien med bland annat musslor och vitt vin! Här har ni receptet! :) (som är hämtat från Alltommat's italienska receptbok).
 
Ingredienser:
1 påse vongole / blåmusslor
2 st vitlöksklyftor
4 st schalottenlökar
3 msk olivolja
4 st tomater
1 st fiskbuljontärning
3 dl vitt vin
350 g spaghetti
4 msk persilja (kan uteslutas om man hatar det precis som jag...)
1 krm svartpeppar (mald)
 
Ev. Bröd till servering
 
Gör såhär:
1. Rensa och skölj vongole. Eller borsta och skölj hjärt- och blåmusslor. Släng bort de öppna musslor som inte sluter sig när du knackar på dem.

2. Skala, finhacka och fräs vitlök och lök mjuka i oljan i en stor gryta utan att de tar färg, ca 2 minuter. Tillsätt tomaterna, smula ner buljongtärningen och fräs 1-2 minuter. Tillsätt vinet och koka 1-2 minuter.

3. Lägg i musslorna. Koka dem på högsta värme under lock, vongole ca 2 minuter, hjärtmusslor 3-4 minuter, blåmusslor ca 5 minuter. Skaka kastrullen 1-2 gånger under tiden.

4. Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen.
Häll av i durkslag.

5. Blanda försiktigt musslorna med pastan. Strö över persilja och mal över peppar. Servera med gott bröd.
 
 
Så otroligt gott! Mmmmuuuums :)
 
 

Matcha uggsen rätt!

Jag tycker att Ugg's är så sjukt snyggt. Skorna är varma, bekväma, sköna och kan matchas på flera hundra olika sätt med olika färgkombinationer, modeller, jeansshorts, klänning, jeans, osv. Snyggast tycker jag är när man matchar uggs med klänning eller shorts!
 
Jag funderar på att köpa ett par till hösten / vintern. Tror de ligger på ungefär 2200:- men det kommer lätt att vara värt det! Man vill ju inte lägga pengarna på någon fakesko... :) Undrar om man ska köpa online eller i affär dock?
 
Vad tycker ni om Ugg's trenden? Hiss eller diss? :)
 
 
 
 
 
 

Så skapar du känslan av mer tid!

* Om du ska börja med något nytt, se till att du samtidigt slutar med något annat!
 
* Prioritera aktiviteten som ger dig flera värden samtidigt, som till exempel att träna med en vän.
 
* Bekämpa ev. tidsoptimism, beräkna dubbelt så lång tid. Hjälp andra i din omvigning med samma åkomma.

* Inför en tv-fri kväll varje vecka. Övrig tid: titta bara på program du valt ut i förväg.

* Jobba lagom. Gör saker och till tillräckligt bra, inte helt perfekt. Detsamma gäller städning!
 
* Försök leva mer efter din inre klocka än den yttre. det är mer tid som med kärlek, ju mer generös du är, desto mer får du.

* Multitaska aldrig! Försök inte att handdiska en bränd kastrull samtidigt som du ser vädret och pratar med din mamma i telefon. Gör en sak i taget och var närvarande vid det du gör.

* Ständ av mobiltelefonen eller lämna den hemma oftare, Visst minss du att det fanns ett (bra) liv innan och utan den?
 
* Gör dig av med ägodelar som du egentligen inte bryr dig om. Tänk på att ju mer du äger, desto mer underhåll.

* Inga måsten! Du måste inte gå på tjejmiddag, läsa boken, ta kursen, uppleva Paris, besöka museet, måla om. Känn efter vad du verkligen vill göra istället!
 
 
 

Reach high, for stars lie hidden in your soul. Dream deep, for every dream precedes the goal.

Igår när jag tittade på Gossip girl (säsong 2) fick jag mig faktiskt en liten tankeställare. Blair som så gärna vill komma in på Yale har lite problem och Serena får hjälpa till eftersom att hon är älskad av allt och alla. Blair gör allt för att komma in på Yale medans Serena glider genom livet på en räkmacka. Och hon som inte ens vill gå på Yale, hon kan lika gärna ta Princeton eller Brown eller vad som helst...
 
Men hur svårt det än är att komma in på den skolan så följer hon fortfarande sina drömmar. Hon försöker förösker och försöker och till slut så löser sig ju allt. Ingen ska få säga till nån att "you're not good enough" eller "you can't do it". För om man vill något sooo badly så kan man faktiskt göra det också.
 
Mina drömmar just nu är att plugga utomlands. Lära mig flytande engelska som jag alltid har vart så himlans dålig på. Har alltid legat flera flera flera år efter alla andra i min klass och alltid vart sämst, (ändå fick jag ett mvg i engelska i 9an som jag verkligen inte förtjänade).
 
En annan dröm jag har är att lära mig flytande spanska. Jag älskar språk och speciellt spanska, jag älskar Spanien och hela kulturen. Varje gång jag åker dit så känns det som att jag är hemma, vet inte varför, men det är en hemtrevlig känsla jag får i kroppen. Språk är ju alltid nödvändigt också. Det är alltid bra att kunna säga "men hörru, jag kan faktiskt engelska och spanska" istället för att säga "jag kan engelska".
 
Jag får se senare i framtiden vart mina drömmar leder mig, om jag stannar kvar i Sverige eller om jag utforskar världen. Tänk att få säga till kompisar och släkt hemma i Sverige att man har pluggat på Oxford, vore inte det hur coolt som helst? :)
 
 

Grattis älskling!

 
Åh! Idag fyller min älskling år! Han är ju fortfarande större än mig... men jag kommer alltid att vara ett halvår äldre än honom ;). Eller hur Loeeeves? :) Grattis grattis baby!
 
Jag hinner tyvärr inte fira honom idag, men imorn åker jag till honom direkt efter jobbet! Hoppas han blir glad över min present... ♥

And when it rains on your parade, look up rather than down. Without the rain, there would be no rainbow.

Det ösregnar och åskar hos mig, buhuuu! :/ Molnen är gråsvarta och det är verkligen trist väder just nu. Det som var så fint, molnfritt och soligt imorse? Antar att sommarn snart är över, imorgon skulle det bli 15 grader... Kallt som fan? Tur att jag hann värma mig lite på solariumet efter jobbet! :)
 

Fullspäckat schema

Åhhh jag har så jäklans mycket att göra, vet inte ens vart jag ska börja...beställde ju tid hos frisören igår så det är ju klart... Men jo, kryssningen måste bokas först tror jag, sen måste jag tänka på vad jag ska packa med mig till "L" i helgen och sen måste jag göra allt annat som står på listan, gaash! Det finns ingen tid kvar för jag jobbar så mycket...


Beställt klipp- och slingtid!

Igår ringde jag och beställde klipp- och slingtid! Har haft sån ångest över mitt hår ett tag nu så jag kände bara; fan, nu måste jag göra något snabbt! Så på lördag vid 12 så ska jag sitta hos frisören i några timmar för att få mitt hår tillfixat och bara njuta av stunden. Skönt!
 
Har inte riktigt bestämt mig än vilken färg jag vill ha på håret. Men vill ha det lite mörkare (absolut inte platinablont), men ändå med ganska mycket färg, både ljusa, röda och bruna toner ska få blandas samman i mitt hår! Jag tänker mig lite så som The Hills stjärnan Lauren Conrad har. Inte för mörkt, inte för ljust, utan bara en skön blandning!
 

Dagens

Äntligen lunch! Måste dock vänta 8 min för att den ska bli klar i micron... Lax med sås och potatis är så himla gott! Till det så njuter jag av en energidricka och Glamour. Snacka om bra start till eftermiddagen sen!


Let me show you what love can do

God morgon! :)
 
Nu har jag stressat lite på morgonen för att fixa mig lite extra fin. Har plattat håret, gjort en snurrfläta i luggen och sminkat mig lite lätt.Ska äta lite frukost nu och sen sticka till jobbet!
 
Vädret är så sjukt tråkigt idag... Det har regnat hela natten och jag är sååå trött på vatten... BLÄ! Hoppas att det klarnar upp lite under dagen och att solen sticker fram bakom molnen!
 
 
Shit, jag känner mig så onaturlig i smink nu för tiden... Är så mycket mer van att vara osminkad så jag känner knappt igen mig med smink.
 
 
Platt hår...
 
 
... och en liten snurrfläta! På måndag ryker håret. Då ska jag göra en totalmakeover!

The sick are the greatest danger for the healthy; it is not from the strongest that harm comes to the strong, but from the weakest.

Jag sitter här med min rosa onepiece i soffan och jag fryser, har ont i huvudet, har hes röst och känner mig allmänt nere. Jobbet kändes ändå rätt lugnt idag, så jag förstår inte riktigt varför jag mår så dåligt. Får ju fan inte bli sjuk nu heller... "L" fyller år snart och sen ska jag ev. på kryssning nästa vecka. Måste vara pigg och kry tills dess!
 
Snart ska jag väl orka gå upp och göra lite middag också. Får bli något lätt idag, kanske fiskbullar och ris eller bara nån macka. Läggdags tidigt också efter att jag har sett många avsnitt av Gossip Girl! :)
 
 

Dunderhelg

Min helg ute i skärgården var helt toppen. Det regnade lite i fredags när vi åkte ut men sen var det kanonväder hela helgen. Det var toppen verkligen! Vi solade, badade, åt glass, grilla, lyssnade på musik och åkte däck efter båten. Det var jättemysigt! :) Hoppas att jag får göra om den här helgen snart igen.


Skärgården

Helgen kommer att spenderas med familjen och min underbara pojkvän på vår båt i skärgården! :) Måste spara på batteriet eftersom att jag inte kan ladda mobilen... Hoppas att ni får en fin helg med mycket sol och bad! Kram


Lunchdags!

Så gott det var med lunch idag! Åt en krämig pasta med lax och spenat, så jättegott! :) Som efterrätt tog jag min dagliga dos av energidricka. Jag vet... Det är inte bra att dricka det varje dag, men vad ska man göra liksom? :) Jag blir pigg och den tar bort all huvudvärk. Idag valde jag i alla fall en sockerfri variant!


Body care - Åhléns brun utan sol (limited edition)

 
 
Body care - Åhléns brun utan sol (limited edition) med vårdande avokadoolja.
 
Den här brun utan solen är precis som den vanliga Åhléns brun utan sol fast med ny design på flaskan, något mer Vilken inbjudande kanske än den andra fula bruna flaskan. Jag älskar ju rosa och lite krims krams så den här såg verkligen perfekt ut.
 
Jag märkte skillnad redan efter några timmar. Jag blev gyllenbrun och fick en superfin färg. Dock var jag redan ganska brun från början så jag vet inte hur den funkar på blekfisar... Fick inte en enda tråkig busfläck någonstans faktiskt, inte ens på armbågar, knogar, händer (you name it) som man brukar få. Helt perfekt helt enkelt!
 
Jag hade ACO's brun utan sol förut. Tyckte den var bra i början men sen så när den började gå bort så blev hela kroppen fläckig. Det gillades inte kan jag säga! Så vi får se nu hur Åhléns BUS fungerar på mig om några dar! :)
 
Vilken brun utan sol använder ni? Tipsa mig gärna!
 

It's too cold outside, for angels to fly

 
God morgon!
 
Vet ni? Inatt sov jag 10 timmar... Oj så skönt det var! Har verkligen behövt få sova ut. Nu sitter jag här med lite halvtorrt hår och käkar frukost. Var inte alls sugen på mat idag så det blev bara ett kokt ägg och ett glas äpplejuice. Jag är typ aldrig sugen på något när jag vaknar med huvudvärk, vet inte riktigt varför.
 
Efter jobbet idag ska jag sola solarium, yes yes! Ska bli ännu brunare än vad jag är nu. Och så med lite brun utan sol på det så blir allt toppen! Btw, jag köpte ju Åhléns egna BUS igår...Tycke om den kommer upp snart!
 
Hoppas att er dag blir toppen! Hugs ♥

That skinny bitch

Åhh vad jag älskar mina nya shorts! Vad kostade dom?... typ 50 spänn på rean på H&M. Sjukt slappa shorts som man bara kan gå runt och mysa med hemma. :)
 
Efter jobbet idag så åkte jag iväg en sväng till Täby C för att leta efter en brun utan sol. Gick in på Åhléns och hittade deras egna BUS (Å brun utan sol). Har läst många recensioner som säger att den ska vara bra. Vi får väl hoppas! Och imorn ska jag sola solarium en gång till för att förbättra brännan ytterligare!
 
 
Innan brun utan sol. Fan va mina ben ser smala ut i dom här shortsen.... Såg ju nästan läskigt ut!
 
 
Slappoutfit!

RSS 2.0
bloglovin