Med älskling!

Hej!
 
Idag har vart en fullspäckad dag redan från kl 8 imorse till nu på kvällen. Jag har varit med älsklingen och vi har hunnit med att shoppa i många timmar i Täby centrum, ätit lunch och ätit middag med min familj på restauranten The Public! :)

Nu ska vi sätta oss i soffan och äta hemmagjord björbärsglass :) Hoppas att ni får en fin kväll!

Handla smart på internet!

Hello! :)

Brukar ni handla på internet ofta eller?
 
Jag är en riktig modeslav och kan shoppa överallt, närsomhelst! Jag shoppar ganska ofta på internet men mest ute i butiker och stora shoppingcenter. Men ibland är det skönt att bara söndagsslappa och söndagsshoppa lite; då brukar jag handla på internet!
 
Fina kläder är inte alltid lätt att hitta men på internet är utbudet väldigt stort! På Smartgirl.se är utbudet enormt och frakten dessutom gratis. Där har jag handlat några gånger faktiskt. Mycket tishas och klänningar! :)

Snygga herrkläder är inte heller alltid så lätt att hitta. Men även här på internet är utbudet väldigt stort och det finns tusentals olika sajter man kan kopplas upp till för att shoppa kläder. Jag tror dock att tjejer handlar mer på internet än vad killar gör, eller vad tror ni? :)
 
Här har ni mina favoriter just nu hos Smartgirl.se och Smartguy.se !
 

Fortsätter att städa walk-in-closet

Hello!
 
Har precis kommit hem från jobbet och tagit det lugnt ett litet tag. Mamma håller på att göra en pajdeg som vi ska fylla med smaskiga saker snart. Det var länge sen vi åt paj och jag tror att den här kommer att bli grym! :)
 
Fram tills dess så ska jag forsätta där jag avslutade igår; dvs. med att städa min walk-in-closet. Har ett ex. antal lådor kvar att gå igenom (slänga, spara, lägga undan osv). Vi börjar med byxorna!
 

Inspo of the day!

 
Jag vill ha rosa dip dye!!!!!
 

Viva España 2012 ! (del 2)

 
I år är det 2:a året vi hyr huset i Nerja, Málaga. Jag älskar detta område där vi bor/hyr eftersom att det är så litet, mysigt och fullt av svenskar. Det är bara några spanjorer som bor där så det är mest svenskar och skandinavier, endel engelsmän och tyskar. 5 minuter från vårt hus finns dessutom en gemensam gård med 2 st pooler som man har tillträde till 10:00 - 20:00 varje dag. Den besökte vi varje dag på eftermiddagarna mellan 14:00 och 16:00 ca.
 
 
Vi åt middag ute varje dag utom en (då grillade vi fiskbuffé hemma vid huset). Första middagen var riktigt läcker. Det var kycklingfilé med krämig svampsås och pommes. Fyfan vad gott det var!
 
 
På kvällarna drack jag ofta alkoläsk som man köpte i vilken mataffär som helst. Ofta blev det min favorit "Smirnoff Ice" men ibland tog jag även "WKD". Den smakade som barndrickan "Vira blåtira" om ni har druckit den när ni var små? :)
 
 
På kvällarna var det mysigt att gå hem. Det blev typ aldrig mökt ju?
 
 
Mmmm.... Gott snacks på kvällarna blev det lite för mycket av...

To be continued!

Ett bombnedslag

God morgon! :)

Igår ägnade jag mig hela 3 timmar (om inte mer...) åt att städa min walk-in-closet. Jag hade 3 hela klädstänger att gå igenom med tjocktröjjor / koftor, klänningar, skjortor, kjolar och blusar. Efter ett tag så hade jag i alla fall fått allt upplagt i olika kategorier, fint och strukturerat. Ska fan skriva en lapp och hänga på väggen så mamma vet hur hon ska stoppa in nytvättade kläder. Allt måste se perfekt ut!
 
Hann också med att städa lite i underklädes/strumplådorna 3 lådor). Men har dessvärre kvar 15 lådor kvar att städa/rensa med linnen, tishas, shorts, kjolar, pyjamasar, tjocktröjor, koftor, piratbyxor och jeans. OMG! Jag har verkligen FÖÖÖÖÖR mycket kläder...
 
 
En stång av mina 3 st...På bilden ser ni koftor/kavajer och klänningar.

Överlever på energidricka


Här sitter jag osminkad och helt död efter jobbet! Energidrickan får mig verkligen att vakna till liv och överleva dagen. Dricker minst en energidricka/ cola light per dag för att få koffein, energi och lite mättnadskänsla. OMG! Dessutom är koffein väldigt bra för att få bort huvudvärk - så för mig blir det 2 flugor i en smäll (huvudvärk väck och pigghet tillbaks).
 
Var och handlade lite med pappsen efter jobbet också. Vi kunde inte komma på något roligare till middag än Tacos så vi festade till på det på Coop. Jag kommer ha fullt upp med att försöka vara vaken och städa min garderob hela kvällen så matlagningen lämnade jag över till någon annan i familjen idag. Jag är riktigt hungrig så jag hoppas att maten är klar snart! :)
 

Hett i honungsblont



Honungsblonda nyanser är mycket snyggare och fräschare än platinablonda på en del tjejer. Jag gillar starkt den här färgen, speciellt på sommarn när håret ser "självblekt" ut av solen. Snyggast är självklart Lauren Conrad!

Inspo of the day!

 
Det är så sjukt snyggt med nitar på skinnjackan!

Viva España 2012 ! (del 1)

Har ju glömt att berätta om min semestervecka i Spanien! Har helt enkelt inte haft tid med det... Jobbet och träningen har varit ivägen lite för mycket!
 
Men vi började i alla fall på Arlanda i Stockholm ungefär vid lunchtid. Jag som har väntat på Starbucks i mer än ett år sprang snabbt dit när vi hade lämnat in väskorna. "Åhhh en frappuccino!" tänkte jag. Det var såklart väldigt svårt att välja vilken smak jag ville ha, men tillslut bestämde jag mig ändå för strawberry cream. Den var svalkande god och grädden var fluffig och söt! Mums :)
 
 
Strawberry cream frappuccino - Starbucks
 
Vi landade väl vid Málagas flygplats typ vid 4 eller något på eftermiddagen. Vi letade upp våra väskor och gick sedan till "brunos car rental" i ett garage för att hyra en bil. En timme senare var vi framme i den mysiga lilla staden Nerja precis vid kusten. Jag sprang snabbt upp till den nyrenoverade terassen och satte mig i den sköna soffan för att avnjuta den starka solen och titta ut över husen. Det är jättefin utsikt därifrån!
 
 
Supersköna soffan på vår takterass!
 
Den kvällen orkade jag faktiskt inte packa upp utan somnade på stört direkt efter middagen. Mamma offrade sig och fick packa upp lite åt mig istället medans jag soooov djupt! Dagen efter var jag väldigt utvilad och hur pigg som helst.
 
 
Rosa lakan och handdukar till tjejerna!
 
 
Dag 2 sken solen starkt. Jag klädde mig i lätta, luftiga kläder och öppna sandaler. Vi gick till en lunchrestaurant på stranden och åt en lite lättare lunch. Sen solade i några timmar tills vi var lite sådär småbrända! Det färgglada linnet och dipdyed jeansshortsen kommer från Gina Tricot.
 
 
Cola light med citron (standard) och en liten hamburgare med sallad till lunch.
 
 
Utsikten från "Europas hylla". Den lilla stranden som vi i år aldrig hann besöka. Men jag solade där många gånger för 2 år sen.
 
 
Vackra palmer fanns det gott om!
 
 
Och vackra blommor också... :)

To be continued...
 
 

Viktnedgång (-4 kg) Före- och efterbilder

God morgon!
 
En gullig läsare frågade om före- och efterbilder på min viktnedgång. Har gått ner hela 4 kg och fått mycket bra och snäll respons på det (men det finns ju också en del som klagar... ;) ). Tjejerna från förra jobbet sa att jag såg snyggare ut än vanligt och frågade om jag hade gått ner i vikt och jag svarade glatt "Ja". Även en gammal polare som jag träffade på gymmet häromdagen påpekade att jag såg smalare ut. Yes! tänkte jag och blev superglad.
 
Så har gått ner 4 kg alltså. Låter kanske mycket för en del, men kanske lite för en del. Här har ni före- och efterbilder! :D
 
Och jag ska säga er... Jag har kämpat som en dåre för att få detta resultat! Ser ni hur äckligt tjock jag var förut? Usch säger jag bara!
 

I'm a fit girl now!

Puuuh! Vad kämpigt det var på gymmet idag! Gud vad jag slet...
 
Uppvärmning blev bara 15 minuter på rullbandet. Sprang 5 minuter, gick 10 min. Hela kroppen sa "Nej! Sluta" men ändå så fortsatte jag... :) Efter det så körde jag samma arm/axel pass som jag gjorde i söndags. De håller på att bygga om på mitt gym just nu så alla maskinerna stod lite överallt och det kändes inte värt att sitta ihopträngd tight mellan massa människor bara för att köra lite ben/rumpövningar. Fria vikter is tha shit!
 
Som avslut på passet körde jag lite mumsiga magövningar. Gjorde sidositups med 3 kg medicinboll 4 x 30 och sen cykelsitups 4 x 30. Gaaah! Hela magen brände... Men efter det så fick jag tyvärr avsluta, mitt huve sa emot och jag fick en extrem huvudvärksattack! Men jag ska kämpa, kämpa, kämpa och försöka träna så gott jag kan. När huvudet säger emot så måste jag ju dessvärre bara ta det lite lugnt och avsluta!
 
Det märks väl i alla fall att jag har gått ner 4 kg?....
 
 

God morgon med god frukost!

God morgon på er! :) Har ni sovit gott? 
 
Jag var sjukt trött idag när jag skulle gå upp, det var nästan extremt. Nu har jag iaf avnjutit en god frukost och ska snart klä på mig. På jobbet behöver man inte gå och se så fin ut så jag är alltid osminkad där, det är riktigt skönt faktiskt. Låter huden vila och andas lite! 
 
Dagens frukost bestod av: 
Valnöts och fruktbröd med rökt renost (mjukost)
Ett kokt ägg
En mandarin 
Ett glas mjölk 
 
Hoppas att ni får en fin dag :) puss puss !
 
 
 
 
 
 

Nytt i garderoben!

Gud vad jobbigt det var att jobba idag! Jag kämpade och kämpade och stannade till och med 1 timme extra för att göra lite av morgondagens beställningar. På lunchen hann jag i alla fall åka iväg en sväng till Arninge Centrum för att shoppa lite. Sprang in på H&M medans pappa gick och handla lite. Där hittade jag en urgullig blommig volangkjol för bara 50:- och en lila mockajacka som jag har suktat efter i flera månader! Nu var den på rea och jag fick den för ynka 150:- . Lycklig chey, yes! :)
 
 
 
Otroliga kap! Ska nog redan nu förbereda mig för helgens midsummer sale som pågår ÖVERALLT! :D
 

Ny kategori: Quotes!

Igårkväll fick jag en väldans massa inspiration och gjorde en ny kategori i bloggen! "Quotes" heter kategorin som jag kommer att fylla med bra citat om t.ex. kärlek, träning, mat, kläder, mode osv. Jag hittar alla citat på internet, men gör om dem till bilder så att det blir roligare och mer känslofyllt! :) Om ni har tips osv. så får ni gärna kommentera!
 
Det första citatet tilldelas Marylin Monroe. Jag älskar det här kända citatet!
 
 
 

Inspo of the day!


True love never dies, It only gets stronger with time


Första träningspasset på 3 månader

God morgon bloggen!
 
Under midsommarhelgen fick jag ångest över att inte ha tränat på mer än 3 månader. Har haft svårt att äta frukost på morgonen osv och inte haft ork till någonting. Men i helgen sa verkligen kroppen stopp. Jag fick en kick och kände "nu har jag all energi i världen, nu måste jag fan ta mig samman och träna". Så igår satte jag mig i bilen med träningskläder på för första gången på 3 månader. Jag fyllde på vattenflaskan på gymmet och gick och ställde mig på rullbandet.
 
Det kändes väldigt ovant att gå på rullbandet. Jag tog det väldigt försiktigt i början eftersom att jag har varit slapp, lat och inte haft någon ork i världen till att träna eller aktivera mig. Så jag gick i 20 minuter och sprang i 10 minuter. Totalt blev det nästan 4 km och 200 kcal bortbrända! Efter det så tog jag det ännu mer försiktigt på gymmet. Jag märkte snabbt att jag hade tappat styrkan i armarna, men att jag fortfarande hade formen på musklerna kvar ganska bra. Hade sänkt nästan alla övningar med 2-3 kg. :/
 
Övningar jag gjorde idag:

Bicepscurl
Tricepspress
Hantellyft åt sidan
Shrugs med hantlar
Sidoböj med hantel
 

Midsommar på Möja (bildbomb)

God eftermiddag!

Under midsommarhelgen har jag, "L" och mitt tjejgäng varit ute i skärgården och festat. Jag, "L" och min familj åkte ut med min vår båt i torsdags kväll till Ostholmen och stannade där en natt. Dagen efter var det dags att åka över till Möja för att möta upp tjejerna som kom med Waxholmsbåten!
 
Vi letade upp tältplatsen och såg att redan vid 12 på dagen så vart det fullt ös, medvetslös och ängen som var en tältplats såg mer ut som ett festivalträsk än en grön och fin äng... Med lite ilska och irritation fick vi i alla fall till slut upp båda tälten. Ett stort 6-manna tält och ett litet mindre 2-3 manna tält. Efter några timmar var tältplatsen full av tält, skräp, folk, musik och lera! Säkert 20-30 tält som var uppsatta med flera hundra ungdomar.
 
Med hungriga magar gick vi till affären och köpte glass. Sen satte vi oss på en klippa och åt lite lunch och bara hade det trevligt. När klockan började närma sig 2 , 3 så gick vi mot Löka för att fira midsommar vid stången. Ingen av oss ville dansa så istället satte vi oss vid några klippor vid vattnet och solade i den starka sommarsolen.
 
Innan middagen satte vi oss vid hamnen och gjorde en midsommartårta med grädde, vaniljsås och hallon. Några väldigt konstiga killar kom upp och började snacka. Det var väldigt trevligt, men också väldigt konstigt!  Deras kompis däckade rakt upp och ner vid oss och de lämnade oss med honom. Vi dekorerade honom lite fint med blad, kottar och vackra grässttrån...
 
Till middag grillade vi korv med bröd vid klipporna på en tråkig engångsgrill. Det var lite gott trots allt... Äta bör man ju, annars dör man ju.

På kvällen gick vi fram och tillbaka till tälten, hamnen och klipporna vid Löka. Vi kunde inte riktigt bestämma oss vart vi ville vara någonstans.Det fanns ett midsommardisco med en dj som var öppet precis brevid tältplatsen, men det var ingen i vårt gäng som var riktigt intresserad av att gå dit och pröjsa 60 spänn så det sket vi i!  Till slut så tröttnade jag och "L" så vi lade oss i tältet vid typ 12 eller 1 och somnade efter ett tag. Det var hög musik överallt och folk skrek och pratade väldigt högt. Det var rätt svårt att sova och sen på natten började det ösregna och bli jättekallt. Jag frös sjukt mycket :/
 
Jag tyckte att det var en jättemysig midsommarhelg som jag fick fira med min underbara pojkvän och mina älskade vänner! Vi måste göra om något sånt här spårat och roligt nästa år igen!
 
Hoppas att Er midsommar också var toppen! :)
 
 
Midsommarstång och rolia människor som dansar.
 
 
Tjejorna! Min midsommarklänning + skärp kommer från Spanien!
 
 
Champagne!
 
 
Random
 
 
Vacker utsikt!
 
 
Jag och "L"
 
 
Jag älskar dig!
 
 
Midsommartårta med grädde, hallon och lite godis.
 
 
Tält, regn, hunterstövlar och fulla personer.
 
 
Och så dagen efter... Många tält stod kvar och det var skit ÖVERALLT! Omg, jag har nog aldrig sett något smutsigare... tur att polisen var där och städade upp efter alla! :)

Håll koll på din stad med Citiboard.se!

Har du alltid haft det svårt och tyckt att det har varit jobbigt att hålla koll på allting som händer runtomkring dig?
 
Är det jobbigt att inte kunna vara uppdaterad med de nyaste och fräschaste nyheterna från just Din stad? I sådana fall har jag lösningen!

På plattformen Citiboard.se kan du köpa
& sälja produkter och tjänster, söka lägenheter, jobb, evenemang, samt ge rekommendationer om allt som händer lokalt i just DIN stad, givetvis HELT GRATIS. Dessutom är den integrerad med Facebook, med andra ord en ny intressant utmanare för de som tröttnat på att betala höga avgifter för att annonsera.

Vart du än bor i Sverige så kan du nu ALLTID vara uppkopplad på internet och få ta del av alla fräscha och goda nyheter om t.ex. mode, nattliv, elektronik, djur, fordon osv. Från norr till söder, öst till väst - alla, se hit! Nu är problemet löst och ni kan alltid vara uppdaterade med saker som händer i just Er stad!
 
Jag som älskar mode klickade mig direkt in på Stockholm -> Mode och hittade direkt hundratals snygga och billiga plagg! För en fattig student som jag är den här sajten helt perfekt. Om man är lite slapp av sig också så slipper man ju gå och shoppa, på Citiboard.se kan man shoppa billigt och bra online från vilken stad som helst!
 
Håll koll på din stad med Citiboard.se!
 

Namnsdagspresent

Igår hade jag och alla Lindor i världen namnsdag :) pappa fyllde år oxå så vi firade dubbelt!

I namnsdagspresent fick jag boken "Elsas hemlighet " av mamma och pappa. Håller just nu på att läsa twilight så, när jag har läst klart den så ska jag börja på min nya, trevliga modebok ! ;)

 

 


Inspo of the day!



Snyggaste bikinin! Vill ha en gul bikini för man ser så mycket brunare ut då. Färgen liksom lyser upp kroppen!

Min passion för skor

Ni vet väl att jag älskar skor i är helt galen i att shoppa? :) Det finns en ny onlineshop där man kan köpa skor och kläder online, när som helst, var som helst. Det finns skor och kläder för både kvinnor, män och barn och det som är bäst med den nya onlineshopen är att det är frakt- och returfritt och att de har 30 dagars returrätt. På så sätt slipper man en massa extra, dyra, onödiga kostnader bara för att man är lite lat och inte orkar gå till affären och handla.

Jag tror att mitt skoberoende började när jag gick i 6an eller 7an och efter det så har jag bara köpt på mig skor efter skor efter skor och samlat, samlat, samlat. Idag har jag en hel skogarderob för mig själv i ett rum i vårt hus. Där finns det skor i alla möjliga olika former, färger och modeller från golv till tak! När jag var i Spanien på semester förra veckan så köpte jag t.ex. med mig 7 par skor; 2 par ballerina, ett bar espandrillos, 2 par kilklackar och 2 par strandflipflops. Just nu står de på golvet i mitt rum, men jag kanske borde hitta lite tomma platser i min skogarderob snart och sätta upp dem... eller vad säger ni? ;)

Ett par märkesskor som jag ännu inte har köpt är Jeffrey Campbell. För det första för att de är ganska såååå dyra och för det andra för att jag har storlek 34-35 i skor och bara kan ha 36 i en del skor ibland. Om de inte skulle passa så är det ovärt att köpa på internet och betala frakt/retur osv. Men visste ni att det finns Jeffrey Campbell hos zalando.se? Och på den nya onlineshopen kan man få skor frakt och returfritt, så jag kanske borde testa i alla fall? Någon gång i mitt liv ska jag i alla fall köpa ett par Jeffreys! :)



Jeffrey Campbell



Oh good morning sunshine

Det är jobbigt att gå upp så tidigt varje dag och ändå är det en halvtimme senare jag går upp än vad jag gjorde när jag gick i skolan. Klockan står nu på 06.30 varje dag för att sätta mig i bilen vid 07.30 och köra iväg med pappa till jobbet.

Jag hoppas att det inte är allt för mycket på jobbet idag. Det kom in en pall med 60 varor igår som jag måste packa upp vet jag och sen är det väl några utleveranser som ska göras men eftersom det är dagen före midsommar idag så kommer jag inte kunna skicka så himla mycket varor eftersom att det blir en ganska lång helg. Och om det är frys/ kylvaror som ska ut så funkar det inte alls. Det menas med att jag kommer ha så grymt mycket att göra på måndagen nästa vecka när jag kommer tillbaka, fjuuu.

Det som är skönast på mitt jobb är nog att jag jobbar på "det smutsiga lagret" och behöver därför inte klä mig fint. Kartonger jag tar i kan vara smutsiga osv. så mina outfits brukar bestå av ett par mörkblå jeans, en tråkig tisha och en tjocktröja. Går inte ens sminkad eftersom att det inte är någon som bryr sig. Äntligen får hyn luftas utan att ha smink på! Det är skönt att kunna gå klädd och se ut hur man vill :D

Hoppas att ni får en fin dag! :) Puss puss


Sovdags

Hej bloggen!

Idag har det varit en jobbig men bra dag. Har haft så stört mycket att göra på jobbet med utleveranser, inleveranser och paket som ska ut och in hela tiden. Ibland är det körigt... Vid 4 fick jag i alla fall åka hemåt. Mötte upp mamma och handlade lite mat för kvällen och midsommar.

Nu är jag så trött så att jag håller på att somna här sittandes. Tror att jag ska lägga mig i sängen med en värmepåse på magen och titta lite på tv4 fakta. Älskar att somna framför tvn eller med en ljudbok/musik i öronen.

Sov gott allesammans! ♥


Drömoutfit



Drömoutfit från Gina Tricot. Skor från Din sko!

GUM original white

För ett bra tag sen fick jag hem ett helt kit från GUM med produkter från serien "Gum original white". Jag har inte hunnit titta eller använda produkterna förrän nu faktiskt eftersom jag hade så himla mycket att göra i våras med skola och student osv. men när jag var i Spanien fick jag chansen att prova på de härliga produkterna!

Jag fick hem:

Gum original white tandkräm
Gum soft pics
Gum original white munskölj
Gum tandborste


Lite fakta om produkterna:

GUM Original White
är en mycket effektiv tandkräm som tar bort missfärgingar och återskapar tändernas naturliga vithet. Tandkrämen innehåller inte starka slipmedel eller blekningssubstanser som kan skada tänder och tandkött.

Gum soft pics
är en mjuk och behaglig gummisticka för rengöring mellan tänder. Skonsam på känsligt tandkött. Stimulerar och masserar tandköttet. Fri från Latex.

Gum Original White Munskölj 500 ml
tar skonsamt bort fläckar från tandytorna. En skonsam lösning för naturligt vitare tänder och friskt tandkött. Den patenterade lösningen StainClear löser upp och förebygger missfärgningar Kombinationen Fluor och Isomalt ger en ökad remineralisering för starkare och blankare tänder Pro-Vitamin B5, Vitamin E och Allantoin hjälper dig till ett friskare tandkött Innehåller ej peroxider.

Gum tandborste
är en väldigt bra tandborste som kommer åt runt alla tänder och rengör dem väl från smuts och plack.

Mitt omdöme:

Jag tyckte väldigt mycket om produkterna! Tandborsten är helt underbar och jag har aldrig känt mig så ren och fräsch i munnen förrut. Tandkrämen är också ett plus som gör att tänderna blir vitare på ett bra och skonsamt sätt med en bra och fräsch mintsmak. Soft pics:en fungerade superbra på mig! De är ganska små och har en bra gummiyta så att det är lätt att komma genom tänderna utan att börja blöda/ få irriterat tandkött. Munsköljen tyckte jag också om, men den kanske var lite väl för skonsam, jag är van vid att det svider lite och så typ om man använder listerine eller något.

Men om ni vill ha vitare tänder på ett bra, fräscht och skonsamt sätt så tycker jag att ni ska välja Gum original white. Ni kommer inte att bli renare i munnen, i promise! ;)








Inspo of the day!



Så sjukt snygg outfit! Jag vill också ha en svart spetstopp och en neongul kjol...

En bra start på dagen.

God morgon !

En bra start på dagen med en god och nyttig frukost gör det gott och bra för magen :)

Dagens frukost består av; ett kokt ägg, en fullkornsmacka med ost, skinka, tomat och kryddor och ett glas mjölk till det :). När jag var i spanien fanns det bara vitt bröd så man måste ju äta upp sig på lite nyttiga och bra fibrer för magen!

Vad brukar ni äta till frukost? :)


Miinto.se - your favourite fashion shop!

Har ni hört talas om Miinto.se? Det är en ganska nyöppnad webbutik för både tjejer, killar och barn. Det finns otroligt mycket snygga kläder med bra kvalité för både billigt och dyrt pris. Webshopen är fylld med märkeskläder och fylls på ofta med nya och fräscha kläder, skor och accessoarer!

Bakom Miinto finns ett team av dedikerade personer som varje dag gör allt för att miinto.se ska bli Sveriges bästa modevaruhus på nätet och för att alla våra kunder ska vara helt nöjda med vår tjänst. I teamet ingår allt från vår kundtjänst, våra ingenjörer, programmerare och grafiker bakom skärmen till säljare och ledning

Läs om miinto och teamet bakom sajten @ www.miinto.se

miinto.se är ett modevaruhus på nätet som möjliggör för konsumenter att köpa mode från Sveriges trendigaste klädbutiker direkt hemma från soffan, kontoret eller var som helst där man har tillgång till internet. Vi säljer allt inom mode; från kläder för dam, barn och herr till skor, accessoarer och sportmode.

Vi bjuder på det bästa av två världar med expertis från butikspersonal samt trygghet och flexibilitet i säker online shopping. Välkommen till Sveriges ledande modevaruhus online!

Läs om miinto och teamet bakom sajten @ www.miinto.se

På miinto.se kan man köpa modekläder direkt hemifrån soffan, kontoret eller varsomhelst där man har internet. De säljer allt inom mode; från kläder till dam, barn och herr, till skor, accessoarer och sportmode! På miinto.se jobbar 13 st sköna typer som hjälper till med allt inom mode och styling! De har snabba leveranser och bra kundtjänst!

Kläderna i kollagen är mina favoriter från webshopen. Jag är helt kär i den randiga, marina kjolen längst ner till höger i tjejkollaget och jag älskar den skärgårdsblåa pikétröjan i killkollaget.







Miinto.se - Handla kläder på nätet i Sveriges bästa klädbutik.

En vanlig dag på jobbet!

God morgon :)

Vaknade för typ en timme sen, gick långsamt upp ur sängen och bestämde mig för att duscha. Efter det försökte jag trycka i mig frukosten, men det var svårt som vanligt. Men energi behöver jag för att klara av mitt ansträngande jobb!

Hoppas ni får en fin dag ;) Själv ska jag slita!


Chill på Snaps vid Medis

Har just haft ett litet trevligt midsommarmöte med tjejerna och Ronald på Snaps vid Medis. Det var riktigt kul att träffa alla eftersom att jag inte har träffat dem sedan studenten!

Vi planerade lite vad vi skulle göra på midsommar i alla fall. Vi kom inte fram till så mycket men det löser sig nog i alla fall :) Vi tänkte tälta på en ö dom heter möja från fredag till lördag men efter det vet vi inte riktigt. Det är så svårt att bestämma kläder, mat, dricka osv. Kladdkaka och jordgubbar måste ju fixas iaf ;)


Mys med älskling

Nu sitter jag på tåget påväg hem från 'L' :). Vi har haft det jättemysigt! Jag gav honom lite presenter från Spanien, godare med hans katt och åt en jättegod middag med en stor och nyttig sallad. Har inte ätit något nyttigt på en vecka så det kändes riktigt bra att få i sig lite vitaminer och grönsaker! :)

I Spanien verkar de inte ha sallad på restaurangerna... På våra tallrikar serverades det endast pommes frittes och typ kyckling eller kött. Resten av veckan blir att bara äta grönsaker och nyttiga sallader!


That I love to make love to you baby

Nyduschad och lätt sminkad!

Nu sticker jag ut i regnet för att åka till "L". Har inte träffat honom på 1,5 vecka och jag har saknat honom såååå mycket när jag var i Spanien! Och idag är också en lite speciell dag för oss, för det var 3 månader sen vi träffades! ♥ Så idag blir det happy moment och mys hela dagen i Liljeholmen.

Idag har jag klätt mig rätt svart. Jeansen fick vara mörkblåa men allt annat är svart; koftan, blusen och såklart Hunterstövlarna nu när det regnar så mycket ute!




Hemma från Spanien, Málaga, Nerja

Jag är nu hemma efter en helt underbar vecka i Spanien. Det var sol, värme, bad och god mat varje dag där och så kommer man hem till det här tråkiga, kalla, regniga, äckliga Sverige. Det var fan inte kul! :/

Familjen och jag åkte i lördags och kom hem igårkväll till Arlanda airport. Det var faktiskt första gången jag flög i högklackat... Brukar ni göra det? :)

Mitt handbaggage ligger på övervåningen med kamera osv. så idag blir det inga bilder. Och allt annat skit ligger ouppackat i resväskan. Galen som jag är så köpte jag i alla fall med mig 6-7 par skor, 5-6 st väskor, sjuuukt mycket nagellack i regnbågens alla färger och en jädra massa kläder på det!

Efter att ha pratat massa spanska och engelska i en hel vecka (mest spanska) så är jag helt utlänskifierad. Vill säga /skriva massa ord på spanska och engelska istället för på svenska. Det bara kommer ur mig liksom. Nej, men jag ska skärpa mig och försöka prata svenska! :)

Hoppas att ni får en kall och regnig dag. Det ska jag ha med "L". ♥


Dagens lunch

Igår åt jag och pappa på en lunchrestaurang i Arninge. Det fanns mycket gott att välja på, men eftersom att jag är svag för allt som har med fisk och skaldjur att göra så tog jag hälleflundra med kokt potatis och en
supergod sås :) Till det fanns en stor salladsbuffe med massor av goda saker t.ex. Ananas , keso , svamp , morötter , bönor , majs osv.

Tror att jag och pappsen ska börja äta ute tillsammans på lunchen varje fredag. Det blir ju både gott och mysigt! :)


Trött!

Hej hej!
Jobbet var så grymt jobbigt idag :( fick nästan panik när det kom in order efter order....
Nu ska jag i allafall titta på em matchen ! Heja heja :)

How to do the hair chalk trend


Inspo of the day!



Dagens inspo of the day går till den här bilden. Sjukt snygg kjol och snyggt stylat med en vanlig, stor cluth i guldgult. Kjolen påminner lite om några som finns på Gina Tricot!

3:e jobbdagen

God morgon!

Idag är det 3:e dagen på mitt nya heltidsjobb. Lite nervöst är det idag igen eftersom att i förrgår var det bara halvdag och igår var jag helt ledig (Sveriges nationaldag). Lite rädd att jag har glömt bort massor... Eller så har allt som var förvirrat bara lagt sig lite i huvet?

Laddar upp med sockerfri energidricka, solglajjor och iPhone för att klara av dagen :) Hoppas att den inte blir allt för jobbig...



Jacka - Primark
Randig topp - H&M
Ljusa jeans - Bikbok
Glajjor - Lindex
iPhoneskal - Kjell och company

Studenten - 1 juni 2012 (DEL 5)

Del 5: Presenter!



Haha.... så snyggt när "L" står i spegeln när han tar kort på mig... ♥



Jag fick otroligt många fina presenter av gästerna! 5 st smycken, 1 vit iPhone 4s (mamma, pappa, bror) och designglas med rosa och grön botten




Från vänster till höger: Silverörängen från Kreta, Snö of sweden armband med rosa detaljer, silverlänk (halsband), kit med silverarmband och silverörhängen, silverhalsband med skyddsängen (kristall).



Väldigt vacker blombukett som doftade otroligt gott!



Med blommor och med blad... vi firar denna dag... Hurrah hurrah hurrah!

Jag måste självklart tacka allt sällskap för fina presenter och glatt humör! Och även mamma och pappa för att de slet så mycket för denna dag, bara för mig, för min dag, med mat, presenter och allt annat jobbigt fix! Supertack ♥

Uppdaterar iPhone och iTunes

Hello! :)

Fick en iPhone i studenpresent av mina föräldrar och håller nu på att uppdaterar den och fixar lite med iTunes. Det gick inte att mobilblogga idag? Trots att jag ville... Så bilderna hoppas jag få in i datorn så snart som möjligt!

Idag har jag mest slappat. Åkte hem från "L" vid 12 tiden och träffade sen Amanda på tåget utan att vi ens hade bestämt något. Vi bestämde oss för att sola lite solarium och bara umgås! Efter det åkte jag hem och åt lunch. Klockan hade redan blivit halv 3 då... Solen var som tur var fortfarande ganska het och jag la mig och pressade lite i 2 timmar. Äntligen är värmen tillbaka! :)

image description

Oh! Sunny day...

Studenten - 1 juni 2012 (DEL 4)

Del 4: Studentmottagning



Fick ett varmt välkomnande med roliga bilder och ballonger



Nappar nappar nappar... Alla mina små bebisnappar fick jag i ett halsband runt halsen



Titta vilken söt bebis!




Kolla, fashion i bakgrunden!



Eleganta paret. L ♥ L



Studentklänning från H&M och studentskor från Belle Shoes



Bästa boysen :)



Festfina folket och rosa skumpa som välkomsdrink

Jag hann tyvärr inte ta någon bild på maten men det serverades dubbelmarinerad fläskfilé, pastasallad, kycklingspett, potatissallad, västerbottenpaj, laxtårta, tortillasnittar, sticks med vattenmelon, serranoskinka och mozarella, brieost, bröd.

Att dricka till fanns vitt vin, rött vin, mousserande rosé, alkoholfritt vitt vin och alkoholfritt jordgubbsvin, cola osv.

Till eftterrätt serverades citronmarängtårta med jordgubbar och grädde och en kolarabarberpaj. Mamma och pappa slet som djur i köket! ;)

Studenten - 1 juni 2012 (DEL 3)

Del 3: Utspring och flak



And there she goes...



Happy moment

Jag har ju nästan lärt mig att le med tänderna nu på bild...



Med alla mina nappar och blommor runt halsen!





I miljon nappar och sen lite blommor på det...



Så snygg i sopsäck inför flaket!



120-Flaket



Yeeeey.....



Woop woop



Lite regnigt väder var det och plus all öl som sprutades så... ja ni förstår nog att det blev SVINKALLT! :D

1:a dagen på jobbet!

God morgon! :)

Igår var första dagen på mitt nya heltidsjobb!

Det var så himla skönt i vintras/tidigt i vår när jag blev förfrågad av pappa att jobba på hans jobb för att lagerkillen skulle vara pappaledig och så ahh... att jag kunde ta hans tjänst i 6 månader. Sen pratade vi lite med chefen och så fick jag jobbet direkt!

Igår (helgen / 2 dagar efter studenten) var jag fast på heltidsjobbet med månadslön, hur skönt är inte det liksom? Vet slappa fanskap som inte fått jobb än... tur att jag är först med allt då ;) haha...

Jag ska på bara några veckor lära mig ett helt nytt datasystem som jag aldrig jobbat i, ha sjukt mycket press på mig och lära mig mycket mycket annat med hur man packar varor från ett lager, kör truck (gick en liten truckutb. för ett tag sen), hur man hämtar, levererar ut  och bokför varor som kommer in och ut genom företaget. Ett svårt jobb för mig utan erfarenhet, men det får jag ta! Jag är där för att lära mig och prova på arbetslivet och tjäna feta cash! ;) Jag är sjukt nöjd just nu.

Plus! Att idag är det halvdag eftersom att det är dag före röd dag. Jobb från 8-12!


I bilen

Tja ! :) sitter i bilen nu på väg för att köpa sushi med mammsen :) <3 har jobbat klart nu för dagen och e grymt trött ! Puss


Inspo of the day!



Jag måste total-städa min garderob egentligen... Men tror ni jag orkar det eller? Njea... Har 1 miljon klädesplagg som inte får plats i lådorna och alla bara ligger huller och buller nu så jag har ingen koll längre på vad för kläder jag har :( Kanske ändå är degs att ta en liten titt vad som finns bakom dörrarna? :)

Sleten från jobbet

Hello guys! :)

Har haft fullt upp på jobbet hela dagen... slitit ganska mycket men ändå tagit det lugnt vissa stunder. Fick så sjukt ont i huvudet ett tag och trodde att jag skulle svimma, men efter 2 alvedon och någon halvtimmes värkan så var smärtorna nästan borta!

Som fika åt jag en himmelskt god kladdkaka som jag värmde några sekunder i micron så att chokladen fick smälta lite och bli sådär kladdigt, god och rinnig... Till det provade jag vaniljsås eftersom att vi inte hade någon grädde och ahh, det var faktiskt riktigt gott! :)

Snart ska jag äta lite middag, lägga mig och slappa i sängen, kolla på lite tv eller kanske läsa en bok! Imorn börjar allvaret på mitt riktiga, nya, heltidsjobb! Ska bli spännande och kul att få lära sig något helt nytt och prova på ett helt nytt jobb som jag absolut inte kommer att jobba med i framtiden! Erfarenhet av arbetslivet is good shit! :)



Birdy - The A team



Sjukt vacker låt!

Som ni kanske redan vet spelas den på radio ganska ofta nu men med en manlig artist. Vet dock inte vad han heter...? :D

Studenten - 1 juni 2012 (DEL 2)

Del 2: I klassrummet / Aulan / Lunchen



Lite frukost i skolan



Färgsprakande ballonger i pastellfärger



Lite människor



Vita mössor i Aulan



Lunch i gympasalen



Långbord



Lunch: kycklingfilé med quinoa och någon sås




Louise och jag



Och så in i aulan igen....

Inspo of the day!



Love... we know the truth, not only by reason, but by the heart. ♥

Studenten - 1 juni 2012 (DEL 1)

Studenten - 1 juni 2012 för estetklassen på DAGY! Woopp woopp!

Nu kommer det massa fina bilder!

Del 1: Champagnefrukost hemma hos Josefin i Djursholm




Hela klassen är samlad





Schkåååål!



Glass i stora lass!



Elin och Rebecca!



Fabian och Johanna



Fabian och Ronald




Elin och Linnéa

Student, woop woop!

Student nu wopppppp!!!!!

Den senaste veckan har varit helt magisk. Man har känt temperaturen i klassen öka och att alla har varit så himla taggade på studenten, alla har väntat på fredagen den 1 juni som igår kom till oss. Med regn... men det fick duga i alla fall! :)

Det har varit ganska mycket att fixa; med alla förberedelser, matmenyn, gästerna, kläder, skor, mössa osv. Så har inte kunnat sitta ner på min rumpa en enda minut. I förrgår ringde en på jobbet mig till och med och frågade "kan du jobba, jag börjar bli yr". Visst tänkte jag, pengar... och så kom jag inte hem förrän vid halv 9 och var hur trött som helst. Kunde inte gå och lägga mig förrän vid halv 11 heller då jag hade mycket att fixa inför den kommande studentagen. Stressigt!

Här får ni ett smakprov på 2 bilder från studenen. Jag har typ 100 till så.... Får bli 2 studentinlägg efter det här med bara massa bra och roliga bilder! :)♥




RSS 2.0
bloglovin