Hotell Göteborg

Ibland är det roligt att resa iväg någonstans. Inte bara utomlands utan även kanske runt om i Sverige. När jag var mindre brukade vi åka till Öland och Gotland med våran husvagn. Det var väldigt mysigt. Men om man inte vill bo i husvagn eller husbil så kan man ju alltid bo på hotell eller hostel.
 
Hotell göteborg. Om man har vägarna förbi Göteborg eller kanske till och med bor i Göteborg och inte känner för att sova hemma en natt kan man ju alltid ta in på billiga hotell i göteborg. Att få unna sig lite lyx och glamour är väl inte fel? Tänk er att få vakna upp sent på morgonen efter en fartfylld natt i en stor, mjuk och skön säng, att få gå ner långsamt till restaurangen för att avnjuta en lång och näringsrik frukostbuffé med massor av godsaker, att bara få njuta av livet lite extra.
 
Weekend göteborg. Det skulle jag gärna vilja ta någon gång. Ta bilen från Stockholm ner till södra Sverige och göteborg. Gå på Liseberg  en hel dag och Avenyn på kvälln, shoppa lite kanske, äta gott på restaurang och sen bara ta en taxi hem till hotellet. Det vore något va?
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
bloglovin LINDSHE-Svart bälte i shopping!- -