Power puff pinglorna

Sitter och har så tråkigt nu i min säng. Har varit jättemkt rastlös de senaste 3 timmarna typ. Blev klar med matten och projektarbetet (så mycket som jag kunde göra utan hjälp) så jag har inte haft något att göra! :/ Åt just lite middag, laxlasagne med soltorkade tomater och spenat. Riktigt mumsigt var det!

Efter middagen hade jag tråååkigt så jag vågade om hela håret igen (sjukt onödigt, jag vet), men vad gör man inte när man har tråkigt? Nu sitter jag och glor på det mest underbara programmet i hela världen - Power Puff Pinglorna :) Buttran, bubblan och blomman ska bekämpa staden Townsville mot slemmonster och apan Mojo! När jag var liten tittade jag alltid på det här programmet på cartoon network och jag ville alltid vara blomman (hon den röda). Just nu gör hon "isblås" mot ett slemmigt monster, hihiih!"Sa du precis att Mojo stal vårt godis?"  "Du är elak apa Mojo."

Kommentarer
Postat av: Lil bex'

Som ni kanske märkt har jag haft bloggpaus och undrar nu om ni vill att jag ska komma tillbaka eller tycker ni att jag ska sluta blogga ?

Puss / bex.

2012-03-04 @ 22:23:26
URL: http://bexollila.blogg.se/
Postat av: anniz

Jag undrar om du kunde skriva 5-10 bra bloggtips i ett inlägg? Skulle vara superduper snällt!!

2012-03-05 @ 09:50:54
URL: http://ainyourdreams.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
bloglovin LINDSHE-Svart bälte i shopping!- -