Erik Emanon

upSweden Boost 2012 - ERIK EMANON

Experimentell och melodisk elektroinspirerad musik är ingredienserna, Erik Emanon är resultatet. Under det tidigare namnet Caddy Lac gjorde han sig ett namn på rapscenen och blev omskriven i ett gäng internationella musikbloggar, vilket var det stora klivet in i musikvärlden för denna extremt talangfulla musiker och artist. Trots lovorden så kände Erik sig inte helt tillfreds med den musik han höll på med och han provade att byta bana. Erik lade fokus på att skriva popmusik som passade hans breda röstregister bättre en rappen, fast med rytmiken kvar som ett grundläggande element.

Under vintern 2011 utnämndes Erik Emanon till 2012 års 'boostakt´. Sedan han gick med i föreningen (2009) så har han bl.a. spelat på Piteå Dansar och Ler och gjort officiella remixer till låtar av Mimi Oh och Joy Society. Men framförallt så har han spottat ur sig så pass bra eget låtmaterial att 'boosten 2012' aldrig var några större problem att utse. Under 2012 kommer alla med all säkerhet att få se mer av Erik Emanon! T.ex. så släpps hans nya singel "Breaking Love" den 25 mars, håll utkik!

 

Här är ett smakprov på hans nya singel breaking love.Har ni hört talas om Erik Emanon förrut? Tycker ni att musiken verkar bra / dålig? :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
bloglovin LINDSHE-Svart bälte i shopping!- -