Miinto.se - your favourite fashion shop!

Har ni hört talas om Miinto.se? Det är en ganska nyöppnad webbutik för både tjejer, killar och barn. Det finns otroligt mycket snygga kläder med bra kvalité för både billigt och dyrt pris. Webshopen är fylld med märkeskläder och fylls på ofta med nya och fräscha kläder, skor och accessoarer!

Bakom Miinto finns ett team av dedikerade personer som varje dag gör allt för att miinto.se ska bli Sveriges bästa modevaruhus på nätet och för att alla våra kunder ska vara helt nöjda med vår tjänst. I teamet ingår allt från vår kundtjänst, våra ingenjörer, programmerare och grafiker bakom skärmen till säljare och ledning

Läs om miinto och teamet bakom sajten @ www.miinto.se

miinto.se är ett modevaruhus på nätet som möjliggör för konsumenter att köpa mode från Sveriges trendigaste klädbutiker direkt hemma från soffan, kontoret eller var som helst där man har tillgång till internet. Vi säljer allt inom mode; från kläder för dam, barn och herr till skor, accessoarer och sportmode.

Vi bjuder på det bästa av två världar med expertis från butikspersonal samt trygghet och flexibilitet i säker online shopping. Välkommen till Sveriges ledande modevaruhus online!

Läs om miinto och teamet bakom sajten @ www.miinto.se

På miinto.se kan man köpa modekläder direkt hemifrån soffan, kontoret eller varsomhelst där man har internet. De säljer allt inom mode; från kläder till dam, barn och herr, till skor, accessoarer och sportmode! På miinto.se jobbar 13 st sköna typer som hjälper till med allt inom mode och styling! De har snabba leveranser och bra kundtjänst!

Kläderna i kollagen är mina favoriter från webshopen. Jag är helt kär i den randiga, marina kjolen längst ner till höger i tjejkollaget och jag älskar den skärgårdsblåa pikétröjan i killkollaget.Miinto.se - Handla kläder på nätet i Sveriges bästa klädbutik.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
bloglovin LINDSHE-Svart bälte i shopping!- -