Midsommar på Möja (bildbomb)

God eftermiddag!

Under midsommarhelgen har jag, "L" och mitt tjejgäng varit ute i skärgården och festat. Jag, "L" och min familj åkte ut med min vår båt i torsdags kväll till Ostholmen och stannade där en natt. Dagen efter var det dags att åka över till Möja för att möta upp tjejerna som kom med Waxholmsbåten!
 
Vi letade upp tältplatsen och såg att redan vid 12 på dagen så vart det fullt ös, medvetslös och ängen som var en tältplats såg mer ut som ett festivalträsk än en grön och fin äng... Med lite ilska och irritation fick vi i alla fall till slut upp båda tälten. Ett stort 6-manna tält och ett litet mindre 2-3 manna tält. Efter några timmar var tältplatsen full av tält, skräp, folk, musik och lera! Säkert 20-30 tält som var uppsatta med flera hundra ungdomar.
 
Med hungriga magar gick vi till affären och köpte glass. Sen satte vi oss på en klippa och åt lite lunch och bara hade det trevligt. När klockan började närma sig 2 , 3 så gick vi mot Löka för att fira midsommar vid stången. Ingen av oss ville dansa så istället satte vi oss vid några klippor vid vattnet och solade i den starka sommarsolen.
 
Innan middagen satte vi oss vid hamnen och gjorde en midsommartårta med grädde, vaniljsås och hallon. Några väldigt konstiga killar kom upp och började snacka. Det var väldigt trevligt, men också väldigt konstigt!  Deras kompis däckade rakt upp och ner vid oss och de lämnade oss med honom. Vi dekorerade honom lite fint med blad, kottar och vackra grässttrån...
 
Till middag grillade vi korv med bröd vid klipporna på en tråkig engångsgrill. Det var lite gott trots allt... Äta bör man ju, annars dör man ju.

På kvällen gick vi fram och tillbaka till tälten, hamnen och klipporna vid Löka. Vi kunde inte riktigt bestämma oss vart vi ville vara någonstans.Det fanns ett midsommardisco med en dj som var öppet precis brevid tältplatsen, men det var ingen i vårt gäng som var riktigt intresserad av att gå dit och pröjsa 60 spänn så det sket vi i!  Till slut så tröttnade jag och "L" så vi lade oss i tältet vid typ 12 eller 1 och somnade efter ett tag. Det var hög musik överallt och folk skrek och pratade väldigt högt. Det var rätt svårt att sova och sen på natten började det ösregna och bli jättekallt. Jag frös sjukt mycket :/
 
Jag tyckte att det var en jättemysig midsommarhelg som jag fick fira med min underbara pojkvän och mina älskade vänner! Vi måste göra om något sånt här spårat och roligt nästa år igen!
 
Hoppas att Er midsommar också var toppen! :)
 
 
Midsommarstång och rolia människor som dansar.
 
 
Tjejorna! Min midsommarklänning + skärp kommer från Spanien!
 
 
Champagne!
 
 
Random
 
 
Vacker utsikt!
 
 
Jag och "L"
 
 
Jag älskar dig!
 
 
Midsommartårta med grädde, hallon och lite godis.
 
 
Tält, regn, hunterstövlar och fulla personer.
 
 
Och så dagen efter... Många tält stod kvar och det var skit ÖVERALLT! Omg, jag har nog aldrig sett något smutsigare... tur att polisen var där och städade upp efter alla! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
bloglovin LINDSHE-Svart bälte i shopping!- -