Tröttmössa

God morgon beauties!

Igårkväll efter att jag hade pluggat lite, tagit ett bad och ätit middag så var jag helt död. Lade mig i sängen och kolla på Bee Movie (typ min favoritfilm...) och däcka efter en halvtimme. Klockan var bara halv 9! :O Har blivit så himla trött på sista tiden, orkar inte hålla mig uppe, kanske beror på att jag inte vart ute och dansat på länge, eller så är det bara skolan som tar kål på mig! :( Snart är det lov i alla fall och då får jag hitta på lite roliga saker. Tänkte typ shoppa någon dag för att få lite glad-tillskott :)

Idag är jag hemma från skolan igen, mår lite bättre. Måste plugga till filosofiprovet... Aldrig börjat plugga 2 dagar innan ett prov, det finns inte i min värld. Så jag mår ännu lite sämre av att känna pressen att jag kanske inte kommer lyckas få så bra på detta prov :(

Hoppas ni får en fin (men kall) dag! :) ♥

Ps. senare idag kommer ett inlägg om mat som gör dig.... gladare, piggare och smartare! Ni får ta och kika in då!


Kommentarer
Postat av: - bbella aka huuynh ::

godmorgon , hoppas du får en fin morgon ! :)

2012-04-03 @ 09:18:38
URL: http://bellahuuynh.blogg.se/
Postat av: Malin

Sugen på att bli länkad? Det enda du behöver göra är att kolla i videon i detta inlägget: http://nightmarecandyy.blogg.se/2012/april/lily-lolo.html#comment eller videon i detta inlägg: http://nightmarecandyy.blogg.se/2012/march/fit-me.html. När du har gjort det så lämna bara en kommentar till mig så jag vet att du ville bli länkad.

2012-04-03 @ 09:20:32
URL: http://nightmarecandyy.blogg.se/
Postat av: isadora

Tack så mycket söte! Lägenheten ligger i Täby så håller mig kvar i samma område som tidigare.Ang. klackarna, dem är varken från bikbok eller Jeffrey. Hittade dem på en Uk-sida :)Ang. låtarna, jag har alltid varit galen i musik och söker upp ny musik genom youtube och hemsidor. Måste uppdatera ipoden ofta eftersom att jag tränar så mycket. Måste nämligen ha musik när jag tränar..Hoppas det var alla svar på det du frågade! :)

2012-04-03 @ 11:39:58
URL: http://isadoraekenberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
bloglovin LINDSHE-Svart bälte i shopping!- -