Projektarbete åk 3 -kokbok-

NU har jag och Louise äntligen bestäm oss vad vi ska göra på vårat projektarbete som alla måste göra i årskurs 3. Vi valde att göra en kokbok tillsammans, en kokbok för barn och ungdomar med barnsliga recept, färgglad design och mycket annat smått och gott! Vårt mål är såklart att få den publicerad,men om inte det går så kommer vi att trycka en egen i alla fall!

Hoppas på att detta kommer att funka bra, dock har vi inte kommit på någon bra frågeställning ännu, men kanske något i stil med "vad behöver kroppen för att orka med en dag i skolan?" "hur mycket bör man äta varje dag?" "hur mycket påverkar media unga tjejers kroppar" osv.. eller något sånt eftersom att frågeställningen kommer att vara vårt sjävla arbete som vi skriver en skriftlig rapport om och slutprodukten kommer att vara en kokbok!

Jag tror att det kommer bli riktigt roligt att jobba tillsammans och få bolla idéer och lägga upp arbetet och arbetsplanen på ett smart sätt! Sen får man ju baka varje vecka också, mer socker till mig... ;) FETT!

Har ni kommit på några bra tips till projektarbete? Är det svårt att komma på något bra?
Vi sökte runt på nätet "tips projektarbete" och läste på olika forum vad andra hade gjort och fick inspo därifrån!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
bloglovin LINDSHE-Svart bälte i shopping!- -