Lär dig att älska stringtrosan.

Stringtrosan ligger någonstans mellan g-stringen och hipstertrosan. Det största hindret mot att bära stringtrosan ligger inte nedanför midjan, utan ovanför den. Många kvinnor kan inte acceptera att stringtrosan kan vara sexig och bekväm. Sannigen är att en bra stringtrosa kan vara mer bevkäm än någon annan sorts trosa. Den är också snygg och effektiv!
Du måste bara veta vad du ska leta efter.

Olika typer av trosor:

   
 ||  Hipstertrosa               || G string                           || Vanliga trosor
 

Steg 1: Konfrontera din rädsla.
Många kvinnor dissar stringtrosan eftersom de nojar sig över hur de kommer att se ut i dem. Skippa det och tänk att du är snygg i allt! Om du bara tittar dig i spegeln och ser dina fel och att kläder inte sitter bra på dig i provrummet som är upplyst med starka lysrör så kommer du inte ha en enda liten tygbit kvar i din garderob sen. Var lite snällare mot dig själv och ta inte din kropp för ditt yttre jämt utan också för ditt inre.

Steg 2: Leta efter en stringtrosa som har ett skönt, mjukt material.
Strechtig spets anpassar sig till alla möjliga kroppsformer och storlekar.
Plocka upp trosan och lägg den över handen: den ska vara formbar och extremt lätt. Bara några gram! Alla delar på trosan ska kännas mjuka mot huden, speciellt somar och detaljer. Den ska vara elastisk och kunna få en bra passform över huden.

Steg 3: Hemligheten bakom stringen är att hitta ett foder.
Fodret som sitter mellan benen måste vara gjort av bomull. Men visste du att allt handlar om den lilla biten tyg? Den är avgörande för trosans passform. Fodret måste bara brett nog och inte för stort för nå kan den rulla sig i kanterna och det ger ett obekvämt resultat!

Steg 4: Köp ett par, tvätta dem och bär dem.
Om de är obekväma måste du avgöra om det är trosans passform eller något annat vid nästa köp av ett par trosor. Men om du har följt dessa steg så ska det inte vara några problem att hitta den perfekta trosan!


Kommentarer
Postat av: eliin

sv: jag är sjuk... :)

2011-09-07 @ 11:20:55
URL: http://eliinbeergstrom.blogg.se/
Postat av: Sebbe

Då kommer självklara frågan på detta inlägg... Vilka är dina favoriter?;)

2011-09-10 @ 12:27:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
bloglovin LINDSHE-Svart bälte i shopping!- -