Fransk manikyr



Under de senaste 2 timmarna så jag har gjort en fransk manikyr på mina naglar med produkter från Depend. Jag avnände Base coat, beauty lack, top coat och deras manikyr penna som det är "vitt nagellack" i men som är lättare att applicera på nageln så att det blir jämna oc fina streck.

Jag blev riktigt nöjd iaf, men vi får se hur länge det håller... Det sägs ju att nagellack som appliceras på akrylnaglar/tippar ska hålla länge än om man applicerar lack på den vanliga nageln. Nu har mina arkynaglar snart blivit så långa att de kommer trilla av (har nästan bara vanlig nagel kvar och en liten tipp bara)

Nu e jag galet trött eftersom att jag knappt har sovit något inatt. Somnade halv 7 och vaknade vid 12 så 5,5 timmars sömn är alldeless för lite för en princessa som jag!

Godnatt ♥

Kommentarer
Postat av: Juliaaa

ungefär som din.. den är grymt söt! <3

2011-09-03 @ 21:09:17
URL: http://fuliiia.blogg.se/
Postat av: Madeleine - Livet i Oslo

Snyggt! :)

2011-09-03 @ 23:32:59
URL: http://madeleinefroberg.blogg.se/
Postat av: Paula

Snygga!



Sv: Några tips är ju att köpa förvaringslådor, finns en massa olika på Ikea. Det bästa är att inte förvara sminket i badrummet för där är det oftast fuktigt och det är inte bra för sminket. Så förvara det i ditt rum i en hylla helst :)

2011-09-04 @ 11:26:50
URL: http://fromwhereistand.blogg.se/
Postat av: EMMAS!

as snygga naglar :)

2011-09-05 @ 19:31:26
URL: http://perssoneemma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
bloglovin LINDSHE-Svart bälte i shopping!- -