Citron bra för kroppen!

  1. Bra för magen

    Lemon kan lindra många matsmältningsproblem när det blandas med hett vatten. Dessa inkluderar illamående, halsbränna och parasiter. På grund av mag-kvaliteter citronsaft, symtom på magbesvär såsom halsbränna, uppsvälldhet och rapningar är lättad. Genom att dricka citronsaft regelbundet, är det tarmarna hjälp att eliminera avfall mer effektivt. Lemon fungerar som en blod renare och som ett rengöringsmedel. Intaget av citronsaft kan bota förstoppning. Det är även känt för att lindra hicka när konsumeras som en juice. Citronsaft fungerar som en lever tonic och hjälper dig smälta maten genom att hjälpa levern producera mer galla. Det minskar mängden slem som produceras av kroppen. Det är också tänkt att hjälpa lösa gallsten.

  2. Utmärkt för Hudvård

    Lemon, som är en naturlig antiseptisk medicin, kan delta för att bota problem med huden. Lemon är en C-vitamin rik citrusfrukt som förbättrar din skönhet, genom föryngrar huden inifrån och på så sätt få en glöd i ansiktet. Daglig konsumtion av citron vatten kan göra en enorm skillnad i utseendet på din hud. Den fungerar som en anti-aging åtgärda och kan ta bort rynkor och pormaskar. Lemon vatten om de tillämpas på de arealer för brännskador kan tona ärr. Som citron är ett kylmedel minskar den brännande känsla på huden.

  3. Aids i Tandvård

    Citron vatten används i tandvården också. Om färsk citronsaft appliceras på områden av tandvärk, kan det hjälpa att bli av med smärtan. Den massage av citronsaft på tandköttet kan stoppa tuggummi blödning. Det ger befrielse från dålig lukt och andra problem med tandköttet.

  4. Botemedel halsinfektioner

    Lemon är en utmärkt frukt som stöd i kampen mot problem i samband med halsinfektioner, halsont och halsfluss eftersom det har ett antibakteriellt egendom. För halsont, späd en halv citron med hälften vatten och gurgla ofta.

  5. Bra för viktminskning

    En av de stora hälsofördelarna med att dricka citron vatten är att det banar väg för att förlora vikt snabbare, vilket fungerar som en stor viktminskning åtgärda. Om en person tar citronjuice blandat med ljummet vatten och honung, kan det minska kroppsvikten också.

  6. Kontroller högt blodtryck

    Lemon vattenverk underverk för personer med hjärtproblem, tack vare sin höga halten av kalium. Företaget kontrollerar högt blodtryck, yrsel, illamående samt ger avkoppling för kropp och själ. Det minskar även mental stress och depression.

  7. Bistå vid härdning Andningsvägar Sjukdomar

    Citron vatten hjälper till att bota andningsproblem, tillsammans med andningsproblem och återupplivar en person som lider av astma.

  8. Bra för behandling av Reumatikerförbundet

    Lemon är också ett diuretikum och därmed citron vatten kan behandla reumatism och artrit. Det bidrar till att spola ut bakterier och gifter ur kroppen.

  9. Minskar Feber

    Citron vatten kan behandla en person som lider av förkylning, influensa eller feber. Det bidrar till att bryta feber genom att öka svett.

  10. Fungerar som en blod renare

    De sjukdomar som kolera och malaria kan behandlas med citron vatten eftersom det kan fungera som en blod renare.




Kommentarer
Postat av: CLARA

citron är så surt...:P



Svar: Den första!

2011-11-15 @ 15:16:50
URL: http://writtenbyclara.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
bloglovin LINDSHE-Svart bälte i shopping!- -