Så sitter läppglanset längre
Upplever du att ditt läppglans försvinner nästan på en gång efter att du applicerat det? Här är tricken som får det att sitta längre.

Välj rätt formula
Olika läppglans håller olika bra. Riktigt glansiga produkter tenderar att försvinna snabbare, medan de lite klibbigare varianterna sitter bättre. Dock är de klibbiga varianterna ibland lite för kladdiga och kan fastna i håret om det blåser.


Viva la Diva har kladdiga lipgloss!

Preppa läpparna
"Exfoliera läpparna med en mjuk tandborste eller tvättlapp för att försäkra att färgen appliceras jämnt. Återfukta sedan läpparna med ett läppbalsam som innehåller sheasmör", säger Los Angeles-baserade makeupartisten Fiona Stiles till InStyle. Den vaxliknande konstistensen får färgen att sitta bättre.Såhär ser sheabutter ut! Finns i varianterna gult och vitt.

Lägg basen
Applicera foundation även över läpparna och matta ner med lite puder. Se sedan till att fixa en grund för glosset med hjälp av en läppenna, som du målar över hela läpparna. Först målar du runt kanten på läpparna och sedan fyller du i resten av läppen. Avsluta med glanset. Även om lite av läppglanset försvinner behåller du färgen med hjälp av läppennan.Kommentarer
Postat av: nohad

riktigt snygg blogg!

2011-05-10 @ 12:07:26
URL: http://nohadsaalame.blogg.se/
Postat av: Malin

Hjälp!

Mitt viva la diva lipgloss är strax slut och jag hittar inte var de går att köpa nu. Finns inte på Kicks heller. Nåt tips?

/ Malin

malinedlund.blogg.se

2012-03-12 @ 09:42:09
URL: http://malinedlund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
bloglovin LINDSHE-Svart bälte i shopping!- -