Pokerresor.com - din guide till pokerturneringar

Pokervärlden växer och växer och det har blivit allt mer populärt att spela poker och delta i turneringar live såsom på nätet. Alla som deltar i en pokerturnering måste köpa sig in för att spela, alla spelare betalar då lika stor kostnad. Detta brukar kallas för ”buy – in” och brukar bestå av en avgift på 10 % som betalas till arrangören av turneringen.

I och med att pokervärlden växer och växer blir därmed pokerturneringar allt större och större. Det anordnas allt fler pokerturneringar runt om i hela världen. Anledningen till att pokerturneringarna blivit så populära är att det sänds allt fler pokerturneringar på TV men också på grund av att utbudet på pokerturneringar på nätet även blivit större.

På nätet finns ett stort utbud på olika pokerspel och olika pokerturneringar, både seriösa och oseriösa sidor. Det finns sidor som tar ut avgift för att spela poker men även de som är gratis. Vill man spela seriöst måste man tänka sig för och kolla upp villkoren och eventuella avgifter på hemsidan innan man registrerar sig som medlem.

Exempel på pokerturneringar på nätet är ”sit and go”. Det är en turnering som inte har en bestämd starttid utan startar när alla fått platser vid bordet. En annan pokerturnering på nätet är ”double or nothing”. Man kan säga att ” double or nothing” är en annan form av ”sit and go”. Hälften av spelarna som deltar i ”double or nothing” vinner om de deltar dubbelt så mycket som de betalade för att köpa sig in. ”Steps” är namnet på en annan pokerturnering på nätet. Genom att spela denna turnering kan du omvandla ett litet köp till en stor vinst. Detta går att genomföra om man arbetar sig från det lägsta steget till det högsta steget.

Jag har själv aldrig spelat poker eller liknande spel på internet, men skulle gärna vilja prova det! Därför är den här sidan perfekt, då man får lära sig hur man gör och hur allting fungerar osv.


Lycka till med ert spelande! :D


Kommentarer
Postat av: sasha

Snygg design ;)!

2011-05-31 @ 20:44:27
URL: http://chachasasha.blogg.se/
Postat av: Mia

spelar bara poker med tändstickor som insats :-D

2011-06-01 @ 12:42:12
URL: http://fredthevov.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
bloglovin LINDSHE-Svart bälte i shopping!- -