Sminka näsan mindre!

Näsan kan vara lite svår att göra någonting åt. Därmed inte sagt att det inte går! Vill man ha en mindre näsa är det viktigt att först och främst använda ganska ljus foundation och puder ovanpå det. Bara detta gör att näsan ser mindre ut på en gång eftersom skuggorna försvinner. Det är viktigt att både foundation och pudret är matta. Detta räcker för många.

Men man kan också lägga till egna skuggor för att göra att näsan ser smalare ut. Använd ett puder som är något mörkare än din foundation men det får inte vara alltför mörkt eftersom färgen måste smälta in och se naturlig ut. Applicera pudret på näsans sidor. Detta kommer att göra att den ser tunnare ut. För att göra näsan ännu mindre, använd ett ljust puder på nästippen. Det är speciellt användbart för dem som har en väldigt rund näsa.

Ett annat trick för att avleda uppmärksamheten från näsan är att ha en frisyr med mycket volym eller "höga" frisyerer. Långt, rakt hår är inte att rekommendera.(Alla inlägg jag skrivit har varit tidsinställda...)Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
bloglovin LINDSHE-Svart bälte i shopping!- -