Läsarfråga: design eller header

Hallow!

Jag har på sistånde fått många frågor ang. gratis design och header.

Just nu har jag väldigt mycket i skolan och har knappt tid för att blogga/svara/skriva kommentarer, så det är inte aktuellt just nu. Men jag har länge tänkt på det, att det skulle vara jätteroligt att göra designer till andra, lägga sin logga längst ner och synas för andra, visa sitt jobb och hur duktig man är :) Även kul att bara göra en header till någon, eller en läsarbild i photoshop tkr jag är skoj :)

Så jag tänkte att jag kanske först börjar med att göra gratis designs som alla kan ha "allmänt" , som alla kan ladda ner oavsett bloggens innehåll osv. och sen kanske göra mer specifika designs till tävlingar eller när jag har lite mer tid :), vad sägs om det va? En header är ju såklart betydligt mycket enklare än att göra en design så :)

Jag brukar vara inne ganska ofta på andra webdesigners hemsidor som tescho t.ex. Hon är väldigt duktig på det hon gör, men lägger säkert ner fruktansvärt mycket tid på det också... Fast jag tror att hon jobbar som webdesigner också, så det kanske inte är så konstigt att hon är bra:D


Det här är "tescho", som ni säkert känner igen!


Hon har bland annat designat den här bloggdesignen :) Sjukt snygg och "allmän" , som alla kan ta del av :D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
bloglovin LINDSHE-Svart bälte i shopping!- -