Tryckdig.se

Tryckdig.seOavsett om du studerar eller jobbar har du säkert ett behov av en almanacka. Almanackorna på marknaden idag är ganska tråkiga och standardiserade, det var precis därför vi startade tryckdig.se

Nu har du möjlighet att göra din egen almanacka och skräddarsy den så att den uppfyller just dina behov. Bestäm själv när ditt kalenderår skall sätta igång, välj hur dina veckouppslag skall se ut, lägg in när dina vänner och bekanta fyller år och ge den sedan en sista touch med egna färger, texter, bilder och omslag.

Det fantastiska är att du bara betalar 249 kr + 35 kr i porto och leveranstiden är bara tio arbetsdagar.

I menyn till vänster kan du läsa mer om de olika funktionerna och tillvalen du kan göra i din almanacka, klicka på de olika rubrikerna för att läsa mer.

Att göra sin egen almanacka är både enkelt och roligt. Det tar ca 5-10 minuter och "Jocke" vår hjälpreda, guidar dig igenom de olika stegen, allt för att det skall vara:

-Snyggt enkelt och personligt!Av tryckdig.se så fick jag en gratis egendesignad rosa och gullig kalender. Hur bra som helst och jag har använt mig av den hela året! Tack så hemskt mycket, det bästa paketet jag någonsin fått tror jag! Sjukt bra affärsidé!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
bloglovin LINDSHE-Svart bälte i shopping!- -