Monkeygadgets.se

Monkeygadgets.seHistoria
Monkeygadgets.se ägs och drivs av M Gadgets AB (org.nummer: 556820-3656). Företaget grundades sommaren 2010 av två entreprenörer och tillika iPhoneanvändare. Efter att ha surfat runt och besökt olika butiker konstaterade båda att gadgets och mobiltelefontillbehör kostar alldeles för mycket i förhållande till den kvalitet man de facto får för pengarna. Vi upptäckte att det finns ett gap mellan utbud och efterfrågan. Det finns en mängd aktörer på marknaden och det finns en stor efterfrågan. Det som däremot inte finns är prisvärda prylar av hög kvalitet. Det var därför Monkeygadgets grundades. 

Vision
Monkeygadgets vision är att vara den största aktören på marknaden beträffande de senaste trenderna inom gadgets och mobiltillbehör, genom att erbjuda:
  • de bästa priserna
  • de senaste produkterna
  • den bästa servicen
  • de produkter som kunderna efterfrågar.
Vår ambition är att bygga långsiktiga relationer med våra kunder. Detta tror vi sker genom att aktivt ta del av såväl önskemål som kritik för att ständigt kunna erbjuda bästa möjliga service.  Att handla när just Ni vill är en viktig ingrediens för en bra shoppingupplevelse. Här slipper du trängas bland mycket folk och stå i kö. Här kan Ni i lugn och ro surfa runt och hitta just det Ni söker till ett bra pris. 

Mission
Vår mission är att skapa ett prisvärt alternativ för dig som vill följa trenderna.

Värderingar
Vi tycker inte om barnarbete eller icke miljömärkta produkter. Vi jobbar ständigt med att se till att våra leverantörer lever upp till våra krav.

Vilka är vi?
Företaget grundades av två gamla vänner. Den ene har en dubbelexamen i redovisning och finansiering från Karlstad universitet och den andre har en masterutbildning i redovisning och finansiering från Copenhagen Business School samt en kandidatexamen i skatterätt från Lunds universitet. Den ene har flera års erfarenhet som rådgivare inom bank och försäkring i Göteborg. Den andre har flera års erfarenhet inom management consulting från ett stort konsultbolag i Köpenhamn. 


Monkeygadgets kontaktade mig när de precis var nystartade och frågade mig om jag ville ha en tävling med dem. Absolut svarade jag tillbaka och fick ha en tävling där jag lottade ut 2 st Iphoneskal (ett till 3an och ett till 4an). Supertack till er och lycka till med eran hemsida :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
bloglovin LINDSHE-Svart bälte i shopping!- -