Reztart- ett nyttigt och naturligt mellanmål!

Som jag skrev tidigare så börjar Reztart produkterna bli allt mer vanliga och populära!
Reztart är ett enkelt och lätt mellanmål som håller dig på topp hela dagen!

Hur ska man då kunna prestera som mest på jobbet och orka allt man vill göra utan att stoppa i sig en massa chips och godis?
Det finns en lösning! - Reztart.

Reztart Natural Focus är ett lågt GI mellanmål för dig som vill orka prestera hela dagen utan att få blodsockertoppar/dalar. Dagens mat innehåller allt för mycket snabba kolhydrater som gör att insulinet i kroppen svajar. Du blir trött, ofocuserad och sugen på snabba kolhydrater igen. Med Reztart så tar du bort denna hemska berg-och-dalbana!

Reztart Natural Focus är framforskad i samarbete med Lunds Universitetssjukhus och helt utan artificiella ingredienser. Reztart Natural Focus innehåller en unik sammansättning av komplett protein proteiner från tre olika proteinkällor. dvs.(hel ägg, vassle från mjölk och ärtor) , nyttiga fibrer, långsamma kolhydrater och essentiella fettsyror. Detta ger ett lågt GI-vilket hjälper dig att hålla blodsockret på en jämn nivå, en förutsättning för att du skall orka prestera hela dagen. Att det dessutom hjälper dig att bli av med sötsuget och hålla vikten, det kommer som en bonus.


För uppladdning, träning och återhämtning har det fram till nu varit svårt att hitta ett naturligt energitillskott som ger bra effekt. Sportdrycker innehåller ofta artificiella ingredienser och för mycket snabbt socker. Så mycket att de motverkar eller helt raderar effekten av träningen. Det är ju jättesynd! Då kan du ju bara prova Reztart istället ju! 

Reztart passar till både kvinnor,män och även barnen.  Passar till alla som vill hålla sig fräsha och pigga hela dagen! Nyttigt mellanmål som dessutom gör dig smal =)
Det är viktigt att komma ihåg att att Reztart varken är en måltidsersättning eller bantningsmedel, men slarvar man med en måltid så får man självklart ta en Reztart.

- Sedan jag började äta Reztart och regelbundna mellanmål så har sötsuget och svackorna nästan helt försvunnit. Reztart har blivit som en livlina för mig. / Carina, 40 år.Det här innehåller en bar:

På framsidan: Bar, 40g.

Näringsvärdesdeklaration

 

100g

40g

energi

kcal/Kj

339/1427

136/571

protein

g

21

8,5

kolhydrat

g

44

18

varav:

 

 

 

- sockerarter

g

39

16

fett

g

8,8

3,5

varav:

 

 

 

- mättat fett

g

5,5

2,2

- enkelomättat fett

g

2,0

0,8

- fleromättat fett

g

1,2

0,5

kostfiber

g

8,2

3,3

natrium

g

0,256

0,102Supernyttigt så att säga! =)
Inga snabba kolhydrater alls...
Reztart finns att köpa som färdig dryck, bars och mix som du kan blanda själv hemma.
Mixen kan man bara köpa från hemsidan och det är fraktfritt, precis som alla andra reztart produkter!

http://reztart.se


Kommentarer
Postat av: felicia

Re: Ja livet är en fest :)

2010-11-03 @ 18:09:53
URL: http://liljegrens.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
bloglovin LINDSHE-Svart bälte i shopping!- -