Sol & bad vid Liljeholmskajen



Sommar och sol och vi har korta kjol... la la la la.

Efter skolan igår mötte jag upp "L" i stan. Vi hade bestämt oss för att sola och bada vid bryggan vid liljeholmskajen. Redan vid halv 2 tiden när vi kom dit så var det fullproppat med människor och skrikande barn. Som tur var fanns det 2 platser kvar till oss som vi snabbt snodde!

Solen brände och stekte även fast jag hade haft på mig solkräm och ingen kokosolja som jag brukar ha för att bli extra brun. Men även med lite solkräm så märke jag att solen tog rejält igår och jag blev superbrun på bara några timmar. Tror att "L" blev lite avis för att jag var brunare än han...

Jag tog faktiskt årets första dopp också, flera gånger! Tror jag var i vattnet 3-4 gånger alltså. Det var inte så varmt så att man kunde ligga i länge men att hoppa i och gå upp var inga problem alls. Skönt att kunna svalka av sig lite när man ligger där och svettas och steks i solen i flera timmar.

Runt 4 så gick vi och köpte god hemmagjord glass på en glassbar. I min strut fanns 2 kulor; saltlakrits och hallonsorbet. Det var en riktigt god kombination och smakade typ som dom här godisdödskallarna med svart och rött ni vet? Mums! Och i "L:s" strut fanns kokos, gräddkola och citronsorbet. Gräddkolan och kokosglassen tillsammans var hur god som helst! Citronsorben var såklart svalkande god den också :)

Vi hade en riktigt mysig och trevlig dag tillsammans! Love ya ♥

Kommentarer
Postat av: moaa

härlig bild:)

2012-05-26 @ 22:40:22
URL: http://aamelasmoa.blogg.se/
Postat av: Latifa

Hur är de?

2012-05-27 @ 10:07:59
URL: http://laatifas.blogg.se/
Postat av: trollet

Härligt med första doppet!! Det är lite för kallt för mej ännu... ;)

2012-05-27 @ 11:27:46
URL: http://lchftrollet.blogg.se/
Postat av: Tess

Vad har du gjort för kul i helgen? :)

2012-05-27 @ 16:29:59
URL: http://twobodiiesonesoul.blogg.se/
Postat av: Jenny & Sara

Hej, nu har vi en tävling på bloggen där du kan vinna valfritt Iphone skal värde upp till 500kr. Vi skulle bli jätte glada om du är med och tävlade, Kram



direkt länk: http://nilssonochablo.blogg.se/2012/may/tavling.html#comment

2012-05-27 @ 18:12:16
URL: http://nilssonochablo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
bloglovin LINDSHE-Svart bälte i shopping!- -