Arganiqa.com

Arganiqa.com



Företaget Arganiqa startade våren 2009. Vi såg att Arganoljan vinner ett växande intresse internationellt för dess fantastiska egenskaper, men i Sverige är den relativt okänd och svår att få tag på. Arganiqas mål är att ändra på detta och tillgodose den svenska marknadens behov av en välsmakande, hälsosam och vårdande mat- och hudolja.

Arganiqa tillhandahåller både den delikata Arganiqa Cuisine, samt Arganiqa Cosmetics för ett yttre välbefinnande. Vår verksamhet bygger på att tillhandahålla produkter som är naturliga, ekologiska och fria från kemiska tillsatser och konserveringsmedel. På detta vis vill vi bidra till den enskildes hälsa och välbefinnande såväl som vår planets välstånd. Vår arganolja tillverkas på ett kvinnokooperativ och vår verksamhet stödjer genom detta, lokalbefolkningens försörjning och sysselsättning.



Arganiqa skickade hem 2 st småförpackningar av deras oljor, en naturell och en aprikos. Jättebra till ansikte, hår och naglar! Tack så hemskt mycket för produkterna, använder oljorna varje dag! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
bloglovin LINDSHE-Svart bälte i shopping!- -